Şimdi Ara

DH Yurt Dışında Eğitim Görenler Kulübü ! 13 Ülke 37 Öğrenci ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
17.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekle... İmzamdaki okul ve bölüm.
  • Bu sene ben de Almanya Duisburg'a başvurmayı düşünüyorum,bölüm informatik Gidebilirim umarım..

Şimdiden ekleyin de şans getirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 7 Nisan 2011; 22:14:58 >
  • Ekle beni
  • Sayımız birden 14'e ulaştı , son 4-5 arkadaşı hiç görmemiştim açıkcası forumda şuan hala cevap beklediğim 3-4 arkadaş daha var.Dediğim gibi sayımız 30'u geçebilir
  • Tekrardan bir güncelleyelim konumuzu , görenler görmeyene söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

Sene sonunda Almanya Uni Duisburg-Essen Informatik'e başvuracağım, bakalım hayırlısı artık

Umut da buradaymış İkimiz de gideriz umarım..
  • ooo beni de eklemişsin hadi hayırlısı bakalım , inşallah sene sonunda aksilik olmadan yerleşiriz üniversiteye
  • imza hazırlıcaktın OrcsCaptan
  • quote:

ooo beni de eklemişsin hadi hayırlısı bakalım , inşallah sene sonunda aksilik olmadan yerleşiriz üniversiteye

İnşallah yerleşirsin dostum

@canyucekaya

Hocam bu ara çok yoğunum derslerden önümüzdeki hafta başı kesin hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DB94CDA0 -- 8 Nisan 2011; 0:26:05 >
  • Beni de yaz olumlu yanıt bekliyorum graduate icin, Ağustos'ta ordayım :)

Colorado School of Mines - Geophysics

Colorado olmazsa:

University of Houston - Geophysics olacak :)
  • hocam bu arada MIT de hayat nasıl? Rüya gibi birşey olsa gerek orada okumak. SAT puanın kaçtı acaba bir de sorması ayıp kaç bin usd ödüyorsun?

belki yüksek lisans falan için yolumuz düşer tabi hayal gibi şimdilik
  • iyi konu güzel fikir teşekkürler
  • quote:

hocam bu arada MIT de hayat nasıl? Rüya gibi birşey olsa gerek orada okumak. SAT puanın kaçtı acaba bir de sorması ayıp kaç bin usd ödüyorsun?

MIT ' yi anlatılmaz yaşanır kısaca.Hocam vallahi SAT puanımı forumda 1 arkadaşa söyledim bayağı yüksek henüz saklı tutmayı düşünüyorum , nazar değecek diye korkuyorum valla Google'da ufak bir araştırmayla 3 aşağı 5 yukarı MIT ' nin fiyatını görebilirsiniz eyalet dışı öğrencilere 10000 Dolar daha koyuyolar diye biliyorum

• Teşekkürler.
  • quote:

hocam bu arada MIT de hayat nasıl? Rüya gibi birşey olsa gerek orada okumak. SAT puanın kaçtı acaba bir de sorması ayıp kaç bin usd ödüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

quote:

Cevabı yukarda verdim ha illa SAT puanımı merak ediyorsan 3 bölümünde puanı 750'nin üstüde

• @SSH hazır seni konuda yakalamışken,gördüm yukarıdaki mesajını,Michigan kabul etmemiş.Illınois iyidir ama iyi araştır.Harvard ne oldu ? Onu merak ediyorum,gerçi sonuç belli gibi demiştin ama sormuş bulundum artık
  • Maalesef bugün University of Michigan'dan reddedildim. Nasıl bu kadar çabuk öğrendiniz? Komitenin kararını "appeal" edeceğim, bakalım ne sonuç verecek.

Tahmin ettiğim gibi Harvard'dan da ret aldım.

Şu anda University of Illinois @ Urbana-Champaign, Worcester Polytechnic Institute ve Northeastern University arasında karar vermeye çalışıyorum. Ön plana Illinois ve Northeastern çıkıyor. Northeastern'ı tercih etmeyi düşünme sebebim konumu.
  • Arkadaşlar üniversitede gitmek istiyorum yurtdışına.Lise 3 teyim şuan.Uygun bütçeli yerler var mı ?
  • @SSH üniversite ile ilgili başka bir konuda konuşurken bu konu yukarı taşınmış,baktığımda senin mesajını gördüm.Oradan öğrendim tabikide

Karar aşaması çok zordur,hele bu tür iki üniversite olunca... İkisine de git abi işin şakası tabi

Şu anda hangisine daha yakın hissediyorsun kendini ? Yani şu üniversitede şu imkan var olarak değilde ''ya ben buraya gideceğim arkadaş..'' gibisinden soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.