Şimdi Ara

DH Yurt Dışında Eğitim Görenler Kulübü ! 13 Ülke 37 Öğrenci ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
17.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam paran varsa Amerika tercih et derim okullar ortalama 50.000 dolar falan yeme içme hariç.Gece hayatın içki sigara varsa hiç düşünme derim Amerika'yı diğer arkadaşlarda sorunu görünce yardımcı olacaktır.Rusya'da ve diğer ülkelerde okuyan arkadaşlarda var.
  • Yarın bir iki danışmanlık şirketine gideceğim yurtdışı için. Önerebileceğiniz var mı?
  • Hiç danışmadığım için bilemeyeceğim Ama diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır mesajları görünce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

Avustralya,Avusturya,Rusya veya Abdde eğitim görmek istiyorum.yıllık -ortalama-harcayacagımız paraları,hayat sartlarını vs ogrenmek istiyorum.Abd cok pahalı,Australia gibi olsa dusunuyorum ama..

+1 iskandinav da olabilir
    estonya norveç fin. rusyanın kuzey batısı ve diğer küçük ülkeler.

norveç isveç veya isviçre falan olabilir.ama sıcak bir yerler istiyorum açıkçası ve okul bittiğinde orada çalışmayı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Hiç danışmadığım için bilemeyeceğim Ama diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır mesajları görünce..

Beklemedeyim hocam
  • Hangi ülke düşünüyorsun ki ?
  • UCLA ya giden bi arkadaş vardı onun ismini göremedim?
  • Henüz haber alamıyorum kendisinden Amerika'da sadece 2'miz varız.
  • @ OrcsCaptan

Önceliklerim Amerika ve İngiltere. Madem siz Amerikadasınız size sorayım.

1- Bulunduğunuz bölgede yaşam koşulları (pahalılık vs.) Türkiye'ye göre nasıl?
    2- Okuduğunuz üni.nin yıllık masrafı ne kadar?
    3- Aylık harcamanız ne kadar?

3 tane soruyla başlayayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

quote:

Avustralya,Avusturya,Rusya veya Abdde eğitim görmek istiyorum.yıllık -ortalama-harcayacagımız paraları,hayat sartlarını vs ogrenmek istiyorum.Abd cok pahalı,Australia gibi olsa dusunuyorum ama..

+1 iskandinav da olabilir
    estonya norveç fin. rusyanın kuzey batısı ve diğer küçük ülkeler.

norveç isveç veya isviçre falan olabilir.ama sıcak bir yerler istiyorum açıkçası ve okul bittiğinde orada çalışmayı istiyorum.

Aynı dusuncedeyim Almanca öğrendikten sonra niye turkiyeye geri geleyim ki

• azerbaycan denklik ve maliyet konusunu merak ediyorum ben orada olan varmı
  • Queensland University of Technology - Avustralya

ekleyebilirsin.

Not: Nordik ülkelerden birine gitmeyi dusunenler, o ülkenin dilini bilmek zorunda. Cunku dersler o ülke dilinde yapiliyor. Ancak Master ve üstü ingilizce oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 13 Nisan 2011; 3:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

@ OrcsCaptan

Önceliklerim Amerika ve İngiltere. Madem siz Amerikadasınız size sorayım.

1- Bulunduğunuz bölgede yaşam koşulları (pahalılık vs.) Türkiye'ye göre nasıl?
    2- Okuduğunuz üni.nin yıllık masrafı ne kadar?
    3- Aylık harcamanız ne kadar?

3 tane soruyla başlayayım.
  • @Forumchu Ö.M olarakda atmışsın ordan cevapladım kontrol edersen sevinirim.

Güncellendi 18 kişi olduk
  • Param yok fakirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Queensland University of Technology - Avustralya

ekleyebilirsin.

Not: Nordik ülkelerden birine gitmeyi dusunenler, o ülkenin dilini bilmek zorunda. Cunku dersler o ülke dilinde yapiliyor. Ancak Master ve üstü ingilizce oluyor

Dostum rica etsem Australia daki üniversteleri biraz anlatabilirmisin benim Babamda o ülkede gitmeye okumaya değermi yüksek lisans için yada dil için sen orda okuyorsun biraz bilgi verebilirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Queensland University of Technology - Avustralya

ekleyebilirsin.

Dostum rica etsem Australia daki üniversteleri biraz anlatabilirmisin benim Babamda o ülkede gitmeye okumaya değermi yüksek lisans için yada dil için sen orda okuyorsun biraz bilgi verebilirsen sevinirim

Dil için değmez çünkü çok pahalı bir ülke. Onun yerine ABD, Kanada, UK düşün derim.
    Master için bölüme göre değişiyor ama bazı masterlar 1 yıllık oluyor. Kimine avantaj kimine dezavantaj.

• Yurt disinda okuyan arkadaslar nasil gittikleri hakkinda bilgi verirlerse çok sevinirim
  • ayrıca aklımda bir soru var ben türkce sosyal öğrencisiyim. ( TS)
    matamatik fizik geometri kafam basmıyor
    ama kimya ve biyoloji az çok yapıyorum ( hepsi ezber )
    veee en büyük özelliğim pek çok köpek , kedi ve tavşan türlerini tek hamlede sayarım ve özelliklerini anlatabilirim yetenektir yani .
    veteriner hekimlik istiyorum ama türkiyede türkçe - sosyal öğrencisi için çoooook zor o bölüme girmek
    yurt dışında bölümlere alırken neylere dikkat ediyorlar özel yetenek ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.