Şimdi Ara

+++ DH-ZhyperMU Türk Guildi +++ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server 3 e gir kalimaRelic diye bi yer var orda sağdan çık dişari adamlar vardır orda kasabilirsin pt iste çok güzel itemler düşüyo diyolar.

Bu Arada nikim DRAWTR Full Grand MAster.

TrPower diye guildimizide kurdum oyundan pm yoluyla ulaşabilirsiniz gelen herkesi kasıyorum.
  • Hadi Bende Gelem Oyuna Perfect Mu Yu Bıraktım ...!!!
  • bn baya unuttum oyunu ya bu ancient itemler canımı sıkıyo full stat char yaptım grand master karakerim item yok adamlar durmadan kesiolar ben onlara 10 20 vuruyom kafam bozuldu artık :D
  • geLDim BiLe İsim Ya Kasarsaniz Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R!avager -- 5 Mart 2009; 17:18:36 >
  • ya Kscak Kmse YOqmuuu
  • FuLL Mg Charım Wardı Halen Duruyo Eger Düzgün TürK Serverı Bulamazsam Gelirim
  • Bende Gelebilirim Arkadasim

Full+Full Bir Bk Bulunmaktadir!

NinjaTR Nikim

Full Opt.Set kılıclar Vb Vb Full Stat Bir Bk

Pmden ulasin bana bu konuda sonuna kadar destek verebilirim !
  • Ne Zaman Online Olursun ???
  • Kardes Benim Oyundaki Adım mgwenom ama ben season 2 den sora bırakmıştım baya bi deişiklik olmuş yardım ederseniz sevinirim
  • beyler ben ses dosyası olmayan setup ındırdım açıyorum kendiliğnden kapanıyor bana yardım edecek varmı
    msn
    roni_-_burak@hotmail.com
    full sm vardı bnmde:)
  • Nickim DemonicTR guilde gelmek isterim 60 resli sm war:) bu arada server 1 ve 2 de takılıyorum genellıkle :)
  • Arkdaslar Bnm o oyunda sm isteyen olursa werebilirim 50 kusur resti 3 stat full ancient set;) isteyen olursa ceifhets@windowslive.com eklesin knsalım[free]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceifhets

Arkdaslar Bnm o oyunda sm isteyen olursa werebilirim 50 kusur resti 3 stat full ancient set;) isteyen olursa ceifhets@windowslive.com eklesin knsalım[free]

bende bi servere göz gezdirim bakim...
  • askerden once bnmde vardı bıseyler bakıyım yenıden oynarım :D
  • Beyler Bende Geliyorum
  • 47 Resetli Charım Var Fakat Oyuna Girdiğimde Çok Takılıyor Daha Öncedende Oynuyordum Ama Böyle Bir Sorunla Karşılaşmamıştım ..

Direct X Muhabbetinden Olduğunu Zannediyorum .. Yardımcı Olursanız Sevinirim ..
  • Oyuna Girmiş Bulunmaktayım Nickim DarkNeon 48 Resetim Var ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceifhets

Arkdaslar Bnm o oyunda sm isteyen olursa werebilirim 50 kusur resti 3 stat full ancient set;) isteyen olursa ceifhets@windowslive.com eklesin knsalım[free]

vermediysen ala blilrim nide shoplar nasıl guild hala duruyo mu?
  • Beyler Millet Bu Kadar Soulu Nereden Buluyor Yaw :S
  • benide ekleyin Pesimist07 daha yeni actım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.