Şimdi Ara

+++ DH-ZhyperMU Türk Guildi +++ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benimde full stat sm var zeus-sm birde bu oyunda Chaos Goblinde condors feather yapılmıyor bütün mazemeler var ama 2. nesil kanadı koyamıyorum kabul etmiyor nasıl yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi şimdiden tşkr edrim
  • Charı Verdii Ceifhets Bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: salmador

arkadaşlar benimde full stat sm var zeus-sm birde bu oyunda Chaos Goblinde condors feather yapılmıyor bütün mazemeler var ama 2. nesil kanadı koyamıyorum kabul etmiyor nasıl yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi şimdiden tşkr edrim

3. nesil kanati 2. Nesil kanat İstemiyor Condors Featherinde düşürmen lazım HerhaLDe
  • Arkadaslar bende su anda mu online oynuyorum hemen cevap yazın bi türk guildi acalım full BK var... Nickim Meowty genelde server 3 te takılırım pm atın...
  • Arkadaslar bende su anda mu online oynuyorum hemen cevap yazın bi türk guildi acalım full BK var... Nickim Meowty genelde server 3 te takılırım pm atın... OTTOMAN EMPİRE= OSMANLI ORDUSU En güzeli bence
  • benim de full bk var, pek girmem, belli bi saat de biyerde toplanırsanız gelirim
  • 2009 yılı başlığıymış ((:
  • Olsun be kardesim... Biz oynarız sorun degil... SEn bana sana ulasabilcegim bi adres ver... :)
  • s.a dostlar bende yeni baslıcam ama cilent indirdim oyun acılıyor ve acc panelınde kendıliğinden kapanıyor baska bisey dahamı indirmem gerekiyor ben no sound olan cilient indirdim bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKinq -- 14 Ağustos 2011; 22:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

benim de full bk var, pek girmem, belli bi saat de biyerde toplanırsanız gelirim

Aga zhypermu da 10M zen nasıl yapılıyor... Topluyorum ama almıyor artık 2m den sonrasını.
  • bu server hala yaşiyor vay canına
  • uyelik alinmior denedim aliom uyelik oldu diyor ama giriyorum kabul etmior
  • Halan oynayan varsa haberleşelim arkadaşlar
  • ben oynuyorum sm 67 reset oldum
    ayrica artan statlari ne yapacagim
  • Herkes nickini yazarsa iyi olur.
  • Kardeşim Ben Gelsem Yardımcı Olurmusunz NicK ScRy
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavekear

Kardeşim Ben Gelsem Yardımcı Olurmusunz NicK ScRy

Şahsen ederim.
  • Yav fix stats yaptığım halde HP düzelmedi nedenini bilen var mı acaba?
  • ARkadaşlar Sitenin Linkini Atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavekear

ARkadaşlar Sitenin Linkini Atın

http://www.zhypermu.com/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.