Şimdi Ara

+++ DH-ZhyperMU Türk Guildi +++ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyun season 6 ya geçmiş ama npc lerde bless satılmıyor bir sürü item var basılıcak ne zaman gelir shoplara bless ha bide millette salamander shield imperial sword titan set felan var onlar hangi yaratıklardan çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryWarior

beyler oyun season 6 ya geçmiş ama npc lerde bless satılmıyor bir sürü item var basılıcak ne zaman gelir shoplara bless ha bide millette salamander shield imperial sword titan set felan var onlar hangi yaratıklardan çıkıyor

bless satılıyo lorencia kasada 10'lu halde. noria'ya gidip bozdurabilirsin.
  •  +++ DH-ZhyperMU Türk Guildi +++

Bu itemlere nasıl socket basıcaz Setim exc +9 faith set sadece kafalık exc +9 seraphim hepsininde 3 tane socket yeri var onlara nasıl socket basablirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensa Zangetsu -- 16 Aralık 2011; 11:11:36 >
  • 42 reset mg = trbzonlee
    160+ reset bk = trbzonleee :)
  • Devam eden arkadaş varmı?
  • ben tekrar başladım BlacKBacK sm
  • Ben de başlamayu dusunuyorum oynayan varsa oynayalım beraber.
  • Arkadaşlar oyunun özelliklerini bi söyleseniz exp v.b siteden bulamadım
  • oynayan varsa türk guild i kuralım birlikte oyun nick im QnDeR server 1 veya 3 de oluyorum genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaYLoNg -- 15 Nisan 2012; 15:17:19 >
  • Hala oynıyan var mı bugün bi bakayım dedim fakat site açılmıyor bile
  • açılıyor oynuyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

açılıyor oynuyorum ben

Bende oynuyorum nick:lostanil ekledim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 15 Nisan 2012; 19:15:21 >
  • Ben Yeni Başladım Guild Var ise Bana PM Atın Nick : ToRNaDoTR
  • zhypermudayım grand reset yaptim 39bin fazladan stat
    skill tree gorevini de yaptim
    daha kendimi nasıl guclendirebilirim

oyunun amacini cozmus degilim kafam cok karisti
    Mu online rehber bolumunede baktim sorularimin cevabini bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deisler -- 23 Nisan 2012; 22:59:42 >
  • ArkanelTR Olarak Car Acıcam suanda ındırıyorum.
  • arkadaşlar bu oyunu bende oynuyorum ancak windows 7 yükledim ve çalıştıramıyorum yardımcı olabilecek varmı???
  • tam oyuna gireceği zaman ekran kararıyor ve sonra masaüstüne geri dönüyor...
    oyuna giremiyorum ve tekrar xpye geri dönmek istemiyorumm. yardım lütfen
  • deisler,

oyunun amacı karakterini güçlendirmek önceden oyuncular birbirleri ile dövüşebiliyor istediğini kesebiliyordunda 6. sezonda kapamışlar yakında açarlar, amaç guildini yani grubunu kurarak mu kalesini ele geçirmek ticaret yapmak birşeyler alıp satmak gayet iyi bir oyun aslında ama çok zaman istiyor boş zamanı olanlar için çok zevklidir ki sen grand reset fln atmışsın oyunu çözmüşsündür amacın en iyi sete ve gold pet e sahip olmak olsun

Kayalee

oyuna girdiğin simgeye sağ tıkla, uyumluluga gel ordan farklı bir uyumluluk seç veya hepsini dene xp, 2000 fln ve yönetici olarak çalıştır dersin bunlarda olmazsa tekrar baştan kaldır denetim masasından ve tekrar kur,
  • Oynayanlar varsa yaklaşık 10 Türk ile guildimiz var buradan veya oyundan PM atabilirsiniz yardımcı oluruz oyun hakkında

Nick: Zikmar

Genelde akşamları server 3teyim. Arkadaşlıga ekleyin mailleşiriz
  • windows 7 de oyuna giremeyenler. uyumluluğu windowsxp service patch 3 yapın.. olmadı ekran ayarını değiştirin. en kötü ihtimal window moda alın .. uyumluluk sağlayıp açar.

oyunda reset atmak önemli değildir arkadaşlar.. önemli olan item yapmaktır.. item yoksa güçte yok. setinizi tamamlayın socketlerini doğru basın. hangi seedin neye yaradığını bilin.. combo geliştirin.. guilde girin.. el birliği ile güçlenirsiniz.. oyunu öğrenmeniz biraz zaman alacaktır. bu oyunda dediğim gibi.. options lar yani item özellikleri konuşur.. herkese iyi oyunlar..

zhyper a gelicem. guildinize girmeyi istiyorum.. eski oynadığım serverdan ufak bi anımıda paylaşayım :)..
    fotoğraf albümüm from Arieth MU

tıkla uzun zaman oldu.. sanırım geri dönmenin vakti geldi.
    yakın zamanda gelicem. (lazrailBM)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.