Şimdi Ara

DHCP Server dan ping olamıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim notebook ta ilginç bir wifi sorunu var,bulunmuş olduğumuz okulda 3 tane wireless ağı var.Laptop um sorunsuz bir şekilde diğer iki ağa bağlanabilirken bir tanesine bağlanamıyor.Vista kullanıyorum ve intel pro chipset in kendi programından wireless ile ilgilili sorunu tanıla dediğimde DHCP server ın ping aşamasına gelince çarpı işareti çıkıyor yani olmuyor bu sorunu nasıl aşabiliriz yani diğer notebooklarda böyle bir sorun yok..
    Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: paradoxIST

Benim notebook ta ilginç bir wifi sorunu var,bulunmuş olduğumuz okulda 3 tane wireless ağı var.Laptop um sorunsuz bir şekilde diğer iki ağa bağlanabilirken bir tanesine bağlanamıyor.Vista kullanıyorum ve intel pro chipset in kendi programından wireless ile ilgilili sorunu tanıla dediğimde DHCP server ın ping aşamasına gelince çarpı işareti çıkıyor yani olmuyor bu sorunu nasıl aşabiliriz yani diğer notebooklarda böyle bir sorun yok..

Merhaba,
    Aynı konuda daha önce başka bir başlık açmıştınız. O başlığa gönderdiğim en son mesaja henüz cevap vermediniz.
    http://resim.donanimhaber.com/m_29922339/mpage_1/key_//tm.htm#30078884

Birde başlık biraz yanlış olmuş kanaatimce. Sanırım "DHCP Server dan ping olamıyor" yerine "DHCP Serverdan IP alamıyor" yazmak istediniz!
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 12 Mart 2009; 12:51:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.