Şimdi Ara

Dhf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
6
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması ne güzel;adam diş hekimliği okumuyor ablası okuyor diye buradan herşeyi biliyormuş gibi ahkam kesiyor sanki ablasıyla 7-24 sektörü konuşuyor.
    Hadi Ribas çapada okuyor çevresindekiler genele vurulamaz diyelim, ben vasat sayılabilecek devlet üniversitesinde okuyorum bizim mezunlardan hiç açıkta kalan bu kadar kötü alan duymadım bırakın çapayı, açıkçası bir diş hekimi 3-4k alıyorsa günde anca 2-3 hasta bakıyordur eli yavaştır,meslekte yenidir vs.onu da söyleyeyim zaten alıştıkça ya maaş artar ya başka yere geçer.
    Zaten devlette de dönersiz maaş 4 bin civarında,ayda 1000 hasta bakarsınız 8-10k olur pek de mantıklı değil bence devlet.
    Ha yine söyleyeyim meslek iyiye gitmiyor,sıkıntılar artıyor,ben kötü şeyleri iyi göstermeye çalışmıyorum ama objektif bakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş okudunuzu anlama özürlümüsünüz? Biri algı yaratıyo demiş biri tuhaf bilgiler falan. Benim söylediğim şey( defalarca vurgulamama rağmen) Ülkenin geldiği durumda diş hekimliği bile kötüye gidiyo. Tabiki Hala tıp ve diş diğer her meslekten daha avantajlı ki bunu üstte vurguladım. O yüzden aptal aptal yorumlar yapmayın. Ben özellikle üste söyledim bu teklif edilen paralar yeni mezun a ve özel sektörden gelen paralar diye hiç bir diş hekimii düzgün para alamazmı falanmı dedim? İnsanları anlamak gerçekten zor

• GoodnightANDgoodluck G kullanıcısına yanıt

Neyin kafasını yaşıyosun bilmiyorum ama kız 5 senedir okuyo ve aynı evdeyiz. Ve sürekli araştıran ne yapabilirime bakan bi insan. Algı yapıyomuşumda bilmem neymiş ya okuduğunu anlama özürlüsünüz yada neyin kafası bu bilmiyorum

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

Benim yazdıklarımın hepsini okudunuzmu? Yoksa salağamı yatıyosunuz. Ben üsttede bir diş hekimii 3 4 seneye en az 10k alır yazmışım zaten neyin derdin bu? Ben sadece bi yakınım okudu ve bitirdi. Bildiğim şeyleri anlatiyim tercih edicek arkadaşlar artısıyla eksisiyle bilsinler diye yazdım. Ve bahsettiğim şeyler sadece ablama değil çevresinede gelen teklifler. Şuan yeni mezun bir diş hekimine ( ki üsttede yazdığımdada vurguladım bunu ama anlama gibi bi derdi yok kimsenin sanırım) gelen teklifler bunlar 3 4k maaş + komisyon. Başlangıç maaşı bu tabiki artar zamanla. Arkadaş tüm uzman hekimi maaşlarını bulup atmış tercih edicek arkadaşlar sanki her mezun bu paraları alır algına kapılmasınlar diye bildiklerimi söyledim.Nasıl tıptaki kalp cerrahlarının aldıkları maaşa bakıp aa doktorların hepsi bu kadar alıyo demekki demiyosak buda öyle bişe

• Cok tesekkurler hocam. Dis hekimligi ogrencisi misiniz

• Evet sorunuz olursa özelden sorun cevaplarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodnightANDgoodluck

İnsanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması ne güzel;adam diş hekimliği okumuyor ablası okuyor diye buradan herşeyi biliyormuş gibi ahkam kesiyor sanki ablasıyla 7-24 sektörü konuşuyor.
    Hadi Ribas çapada okuyor çevresindekiler genele vurulamaz diyelim, ben vasat sayılabilecek devlet üniversitesinde okuyorum bizim mezunlardan hiç açıkta kalan bu kadar kötü alan duymadım bırakın çapayı, açıkçası bir diş hekimi 3-4k alıyorsa günde anca 2-3 hasta bakıyordur eli yavaştır,meslekte yenidir vs.onu da söyleyeyim zaten alıştıkça ya maaş artar ya başka yere geçer.
    Zaten devlette de dönersiz maaş 4 bin civarında,ayda 1000 hasta bakarsınız 8-10k olur pek de mantıklı değil bence devlet.
    Ha yine söyleyeyim meslek iyiye gitmiyor,sıkıntılar artıyor,ben kötü şeyleri iyi göstermeye çalışmıyorum ama objektif bakmak lazım

zaten uzman diş hekimi için uzman hekimle aynı maaşı alır 6 derecesinden bir uzmanın maaşı ile sabiti burda

üstüne nöbet, icap ve döner de eklenir 15+ çok rahatlıkla çıkar (pratisyeni de 1-2k eksiktir)

zaten covid ek ödemesi pratisyenin 9-10bin uzmanın 18-25bin arası idi

Dhf

Dhf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Haziran 2021; 18:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coldplay1917

Benim yazdıklarımın hepsini okudunuzmu? Yoksa salağamı yatıyosunuz. Ben üsttede bir diş hekimii 3 4 seneye en az 10k alır yazmışım zaten neyin derdin bu? Ben sadece bi yakınım okudu ve bitirdi. Bildiğim şeyleri anlatiyim tercih edicek arkadaşlar artısıyla eksisiyle bilsinler diye yazdım. Ve bahsettiğim şeyler sadece ablama değil çevresinede gelen teklifler. Şuan yeni mezun bir diş hekimine ( ki üsttede yazdığımdada vurguladım bunu ama anlama gibi bi derdi yok kimsenin sanırım) gelen teklifler bunlar 3 4k maaş + komisyon. Başlangıç maaşı bu tabiki artar zamanla. Arkadaş tüm uzman hekimi maaşlarını bulup atmış tercih edicek arkadaşlar sanki her mezun bu paraları alır algına kapılmasınlar diye bildiklerimi söyledim.Nasıl tıptaki kalp cerrahlarının aldıkları maaşa bakıp aa doktorların hepsi bu kadar alıyo demekki demiyosak buda öyle bişe

yok hocam uzmana 25-30dan aşağı vermezler özelde

• Hazır aday diş hekimleri buradayken sorayım

Ben sağ üst azı dişimden kanal tedavisi olmuştum bir diş hekimine ve gayet sorunsuz acısız geçti 3 4 iğne uyuşturucu yaptı fakat birkaç ay sonra sol üst azı dişime kanal için başka bi hekime gittim ve sadece 2 iğne uyuşturucu yaptı hissettiğimi söyleyince "cının da pek tatlıymış" gibi şeyler söyledi ve büyük ihtimal kanal tedavisi sırasında dişimde iğne kırdı çünkü tedavide alakası yokken bi çat sesiyle tekrar kaldırıp röntgene gönderdi falan tabii acıdan ağlıyorum o sırada sorularım şu bu uyuşturucu iğnelerin belli bir acı hissetmeme kıstası var mı herkese göre değişim gösteriyorum mu ve buyuk ihtimalle dişimde kırılan kanal iğnesi tedaviden bir hafta sonra otelde tatildeyken havuza girip çıkmayla falan ağır derecede zonklamaya başladı geçti gelecekte herhangi bi diş röntgeni çekilirken bu iğneler ortaya çıkarsa ne yapılabilir yoksa çok mu canım tatlı gerçekten uzun oldu kusura bakmayın

• braseltonburg B kullanıcısına yanıt
    Yeni 2. Sinif oldum.Sorunuza cevap verecek yetkinlikte değilim maalesef. :( Bilen varsa yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Azim -- 18 Haziran 2021; 22:7:38 >
    Geçmiş olsun zor iş

Oluşan ağrı basınçtan dolayıdır muhtemelen, yatarken vs de olabilir selektif alakalı. Kanal açılırken eğeler kırılmış olabilir bununla alakalı sizden tekrar röntgen görüntüsü istenmiş muhtemelen. O hekime değil başka bir hekime olayı anlatın. Röntgen görüntüde görülebilir apikal foramenden taşılmış olabilir minore kadar değil majore kadar açmış olabilir.

• Adıyamanda 9k ile başlayan yeni mezun :) Maaş bordrosunu görmediğiniz hiçbir maaşa inanmayın. Mezun olduğunuzda iş başvurularında ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• işletimci kullanıcısına yanıt
    Mesul müdürlük yapıyormuş hocam normal değil mi bu rakam.

• Şu an çalıştığı kurumda hiçbir aile ferdinin sahipliği veya ortaklığı yoksa yeni mezun diş doktoruna mesul müdürlük verilmesi çok tuhaf. Eğer ortada müdürlük varsa alınan maaş normaldir fakat yeni mezuna müdürlük verilmesi normal değildir.

Hocam kendisi yakın tanıdığım biri değil vallahi.Ne derece doğru söylüyor bilemem.Siz diş hekimi misiniz? Yeni başlayan maaşı ortalama ne kadar özelde bilginiz var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Azim -- 24 Temmuz 2021; 14:59:15 >
  • Ben diş hekimi değilim. Profilimden anlayacağınız üzere yazılım sektöründe çalışıyorum. Diş hekimliği maaşlarını arkadaş çevrem sayesinde biliyorum. Maaş bordrosuna kadar bildiğim yeni mezun olup atama bekleyen bir arkadaşım var. Atama olmayınca beklemektense işe gireyim dedi ve özelde teklif edilen maaşlar ortalama 4-5 civarıydı. Asgari teklif eden yer de mevcuttu onu dikkate almadık. Fakat fakülteler bu derece öğrenci almaya devam ettiği sürece bu meslekte de pek olumlu gelişmeler olmayacak gibi duruyor. Tabi kendisini geliştirip isim salan hekimler olacaktır. Öyle olacağına inanlar sonuna kadar bu meslekte devam etmeli.

Profilinize dikkat etmemiştim.Arkadasiniz umarım hakkettiğini alır.Kendini geliştirme konusunda da haklısınız.Iyi günler.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Doğru bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim hocam. %10 diyenler utansın😁

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.