Şimdi Ara

DHliler Hangi Online Oyunu Seviyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

DHliler Hangi Online Oyunu Seviyor?

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2010)
Giriş
  • O multiye giriyor multi oyunları yazmaya kalksak bitmez
  • Starcraft NOKTA
  • dota online oyun mu?

• Başlik degişmeli. Çünkü sadece sen MMORPG leri yazmışsın. Bu ne olur Knight olur Silkroad olur. Online oyunlar dersen Cs- Cod 2 ve türevleride girer
  • cod 4 online süper sarıyor birde silahların güzelse ortalığın tozunu attırırsın
  • of hala sılkroad oynuonuz ben bıraktım counter daha cok sarıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

[_,İNE][AGEHDR EFECT VAR DESEM

woow...

oyumu Silkroad a attım ancak ben eski bir Extreme oyuncusuyum :/ . olaya FBI girmeseydi gelecegimle oynanmayacaktı .. :D
  • World of Warcraft
  • popomundo

• Hiç birşeyle ilgilenmiyorsanız.. Online oyunlarda takılın.. Dİğer türlü zaman kaydından BAŞKA BİŞİ DEĞİL.. ÇÜNKÜ OYUNDA BİTME DİYE BİRŞEY YOKSA, SONSUZA KADAR DA SÜRER.. bu resmen zaman kaybıdır... İleride belki sadece belki bunu anlayacaksınız, sadece belki...

Tavsiyem önemli yada görev olarak uğraşınız yoksa yada okulunuz var ama YAZ TATİLİNDE iseniz, online oyunlara takılın.

Ben hiç ilgilenmiyorum..

Etrafımdaki arkadaşlardan biliyorum nasıl bağımlılık yaptığını, 2-3 yılını mal gibi bunlara veren arkadaşlarım var.. Tüm hayatı mahvoluyor, kolay bir bölümde okuyor ama okulunu online oyunlardan dolayı 3 yıl uzatttı, şimdi atılmadan dersleri vermesi gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedayiL -- 13 Aralık 2007; 19:53:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.