Şimdi Ara

DHliler Hangi Online Oyunu Seviyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DHliler Hangi Online Oyunu Seviyor?

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2010)
Giriş
  • Aslında Ultima derdim ama baktım ankette yok ekibi yalnız bırakmamak adına SRO dedim
  • Knight Online, yaş ortalaması bakımından, bazıları için grafik bakımından kötü,iğrenç,oynanmaz şeklinde yorumlanabilir.
    Fakat Knight'ın PvP sistemi gerçekten çok güzel, karakterinizi adam edene kadar çok uğraş veriyorsunuz, fakat PvP tadını aldımıda bırakmak isteyen olmaz.
    Fazla oyun denediğim söylenemez, mesela Wow'u deneceğim trial olarak.İndirmeye üşeniyorum.
    Prensip olarakta Knight'a atalım oyumuzu.
    Şu sıralar Cs dışında online oyun oynadığım söylenemez.
  • Arkadaşım DotA bir online oyun değildir. Oyun desen hiç değildir. Warcraft III de Frozen Throne de ama DotA deme. Öyle bir oyun yok çünkü dünyada.
  • Warcraft
  • dota
  • ewetama benim oyum sroya metin 2 yi de bi deneyin bence
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

metin2 nezaman girsem hickimse olmuyor
  • CS
    ve
    Metin2
    Online Oyun Olmadığı İÇin Eklemiyorum. CS bir Mutiplayer FPS olunu Metinde Web Bazlı.
    Sadece MMO oyunları Eklerim.
  • Silkroad Online
  • WOW varken diğer aciz oyunları oynamanın mantığını çözememiş birisi olarak tabi ki WOW diyorum. Ücretsiz oyunları seviyorum diyenleri anlarım tabi.
  • rezil bi oyun oldugunu bile bile 3 yıl üst düzey knight oynadım hatta para ödedim
    sonra orjinal wow aldım onu oynadım bir süre suan beklemedeyim

bir ea myth efsanesi warhammer online geliyor 2008 baharında gelince onu oynayacam oyum wowa
    www.warhammeronline.com

dip not:3 yıldır dota oynarım dotanın online sayılması cok sacma onun online sayıldıgı bi platformda bf cod cs gibi oyunlarda olmalı online oyunun tanımına ters bi kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 16 Kasım 2007; 15:09:09 >
  • BF2
  • sro 1numarada
  • Lineage II For The Win!
  • uuuu counter-strike nerde ??...
  • SROO
  • LİNEAGE 2 den şaşmam şiddetle bu oyunu öneririm. Herşey 3d. Hiç bir çizgi film esintisi yok
  • ][_,İNE][AGEHDR EFECT VAR DESEM
  • up
  • L24Ever
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.