Şimdi Ara

DHnin ne kadari sigara içiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

DHnin ne kadari sigara içiyor

(En Son Oy Tarihi: 9.5.2007)
Giriş
  • yaşım daha 15 2 haftadır günde 1 pake belkide 2paketiçiyorum yaww
    sebebi kız meselesi işte anlatsam baya uzun dh yı kaplarr
    ama bırakacamm
  • kullanmıyorum ama tadmadan olmaz tabi.toplasanız hayatım boyunca 1 paket belki içmişimdir.enson 2 sene önce içmiştim mesela.
  • istesem bırakırım ....... En büyük yalanlardan biridir....sadece kendinizi kandırırsınız
  • Sigara içmiyorum.Yaklaşık 2 yıldır puro kullanıyorum.Bağımlılık yapmadığı gibi hiç bir yan etkisini de görmedim.
  • bir ay önce bıraktım (dün akşam rüyamda içtim ama)
  • sigara içme içtirtme..(no smoke)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Sigara içmiyorum.Yaklaşık 2 yıldır puro kullanıyorum.Bağımlılık yapmadığı gibi hiç bir yan etkisini de görmedim.

zauhauz...
    abi kusura bakma da şu "yan etkisini görmedim" lafına koptum...
    sanki sağlıklı bişiymiş gibi yazmışsın insanları özendireceksin lütfen dikkat...
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Hiç içmedim içmemde zararını bile bile birşeyleri yapmak bana çok saçma geliyor çünkü

Ama fenerbahçelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: catsdreams

dedimya sevgili ayrılığı var üzerimde. yoo ben hemen bırakabilirim 3ay içmeden durmuştum mesela..

her tiryaki aynı sözlerle başlıyor bu lanet şeye...sen de o yoldasın..

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Hiç içmedim içmemde zararını bile bile birşeyleri yapmak bana çok saçma geliyor çünkü

kısaca aptallık diyebiliriz bence...
  • içmiyorum tabiki
  • 10 Senedir bir fiil Günde 3 Pakete yakın içiyorum sonuç olarak 2 senedir nefes darlığı çekiyorum Saatlerce kesilmek bilmeyen oksurukte cabası bırakmak istesemde ne yazık ki irademe yenik düşüp bırakamıyorm İSTESEM BIRAKIRIM lafı sadece kendini kandırmaktan ibarettir ve ne yazık ki bu lafı kullanan arkadaşlar tiryakilik yolundadır Sigaraya yani başlayanlar yada başlamayı düşünen arkadaşlar yol yakınken bu düşünceden vazgeçin
  • İçmeye başladığım güne lanet olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

İçiyorum fakat sevmiyorum. Bırakmakta istemiyorum, böyle boktan birşey işte sigara.

Zaten ne zaman bırakmayı düşünsem daha da artıyor.
  • şimdi söndürdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

yaş 14 dogal olarak sigara yok İÇKİ war

Kardeş nasıl oluyor o iş e sigara yok ama diğer zararlı olan icki var. Sen en iyisi bu içki dende kurtul. Daha gençsin. Kendini öldürme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 18 Kasım 2005, 14:05:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Sigara içmiyorum.Yaklaşık 2 yıldır puro kullanıyorum.Bağımlılık yapmadığı gibi hiç bir yan etkisini de görmedim.

Allahtan bağımlılık yapmamış. Birde 2 yıldır içiyormuş.

DHnin ne kadari sigara içiyor

sigaranın icadı

--bakın dur--tdk sözlüğü

amerikada tarlasını 1 yıl boyunca nadasa bırakan osman sioux adlı kızılamca, çocuklarının üniversitede aşırı sağcı radikal islamcı örgütlere katılması sonucu, tarlasının yakıldığı haberini alması üzerine , evindeki kovayı kapar ve tarlasına koşar. ortalık dumanaltı olmuştur *

tarlaya ilk girince çok öksürür, daha sonra alışır ve yangını 2 saat içinde söndürür. bu arada iyiden iyiye kafa olmuştur. daha sonra oturan bilal ile konuyu konuşurken, yaw biz o gün nası kafa olduyduk yaw der , ve işin kaynağının yanan otlarda olduğuna karar verirler. bir çok yakma çeşidi ve şekil denedikten sonra en güzelinin sazların içine otları* sıkıştırıp içmek olduğunu öğrenirler. bir gün bunların bu halini gören fehriye şef, gelin ööle sazlarla felan karın doyurmaya çalışmayın , ben size bir yaprak sarması yapayım der. o an kafasında şimşek çakan oturan bilal tarlasındaki ekinleri alır ve fehriye şefin evine seğirtir. orada , şimdi sigara dediğimiz dalgametre icad olunmuştur.
    (kornish, 06.03.2004 20:15 ~ 20:19)

amerikayı kızılderililerden çalan kovboy sürüleri, kızılderililerin tütün derler bir yaprak parçasının içine aynı parçacıkları kıyıp koyarak sonra da ucundan yakıp ağızlarına sokarak* suratlarındaki çeşitli deliklerden* * * duman çıkardıklarını görünce heveslenmişlerdir bu işe.

nedendir bilinmez, bu dumanlı şeye cigar* demişlerdir. cigar alacak parası olmayan fukaralar ise, yolda izde cigar tüttürerek gezen tiplerin ardında dolanıp attıkları cigar artıklarının* içindeki tütünleri kağıt parçalarına sararak dumanlanmaya başlamışlardır.*

bu potansiyeli gören filip moris efendi izmaritçilerin yaptığı şeyi baştan yaparak, cigaratte* derler bir dumanlı şey üretir ki bu hem daha ucuza malolur, hem daha çok satar.

ardından marlboro falan kurulur işte*

ayrıca 1950'li yıllara kadar sigara faydalı bir şey sanılırmış, zararlı olduğunu sonradan çakmış insanoğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 18 Kasım 2005, 8:20:44 >

• geçen pazar gününden beri sigara içmeyi baya azalttım 1 paketten günde 5-6 taneye düşürdüm,ama çok sinirli bir insan oldum.
  • arkadaşlar amma cok sıgara içmeyenler varmış beee
    utandımm sıgara kullanıyorum diye:((((((((((((((((((

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.