Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neresi alkar mı? mesajı okumadınmı kendin acicaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Driks
    acoountum yok... msj attım ama cvp gelmedi...????????????? yardım

Kime mesaj attın ? D2.sombrenuit.org. a gir üye ol. Oradaki talimatları uygula. Güvenlik amacıyla ek uygulamalara ihtiyacın var biraz ugraşman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

Kime mesaj attın ? D2.sombrenuit.org. a gir üye ol. Oradaki talimatları uygula. Güvenlik amacıyla ek uygulamalara ihtiyacın var biraz ugraşman gerekli.

aldım accountu ama wod2 ye hala giremiorm. do not exist dior.

ama bana sombrenuit den aktivasyon geldi. ? bi yardım.
    bi de hazr bulmusken sorim alkara üye oldm nick aldım server pachini bulamıorm...

yardımcı olursan sevinirim...
  • 1-gwod kapandı
    2-sombre ye girmek istiyosan forumu incele orda ilgili aciklamalar varwww.d2sombrenuit.org
    3- alkar için ne patch i diyosun anlamadim 1.11b olmasi lazim alkar ve orj kullaniyolar sanırım alkar hakkında daha fazla bilgi için lawyerza pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxbury81

1-gwod kapandı
    2-sombre ye girmek istiyosan forumu incele orda ilgili aciklamalar varwww.d2sombrenuit.org
    3- alkar için ne patch i diyosun anlamadim 1.11b olmasi lazim alkar ve orj kullaniyolar sanırım alkar hakkında daha fazla bilgi için lawyerza pm at

Alkar reset öncesi 1.11b patchi ile çalışıyordu.Ama şu anda 1.20 diye kendi yaptıkalrı bir patchi uyguladılar servera.Bu patch ile 10-15 tane yeni RW ve ufak tefek diğer bazı değişiklikler geldi.Aşağıdaki linklerde bazı değişiklikler ve patch bulunuyor.
    BANA ACC İÇİN MESAJ ATMAYIN.BEN O İŞİ GWOD'DA YAPIYORDUM.GWOD KAPANDI.

http://games.alkar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=33&t=190260

http://games.alkar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=33&t=190212

http://games.alkar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=33&t=190163

• helm e yazilan fashion güzelmiş abi :D 99 yaparsin sen onla, ayrıca acc için pm atın demedimki ben bilgi için dedim hemen bağrıyon bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 7 Ocak 2010; 7:53:20 >
  • erkan ben alkar da başladım... gel istersen sende :D
  • hele sabır yahu:D

gelir elbet.
  • sombre gelinceye kadar bea....
    vakit geçsin... summ necro kasiom kese kese act 4 e geldim :D
  • gelcek gelcek boşverin orayı,demişmiydim bu arada can hc de ölsün diye ben sabote ettimdi
  • ahan diyecem yetkililere senin charlarıda öldürsünler:D
  • Ne uğursuz adamlarsınız yav!!Dün Barış Alkar'da oynadı,Rox sadece chatta dikildi bugün server göçtü^^
    Server dayandıramıyoz size;)
  • single başladım...
  • başka server varmı onlarıda bombalıyak
  • Şimdi aktif server varmı varsa tekrardan vakit geçirmek amaçlı eğlence için gelebilirim :) En son gwod da bırakmıştım.

Emre abi aktif olarak oyuncuların bulunduğu eski ekibin devam ettiği bir yer varsa deneye bilirim. Oyunu unuttum sayılır ama. :D
  • bu gece alkara vira bismillah, dedik ama failed to join hata alıyorum (oyuna giriş yada yeni oyun açmak istesiğimde ben diayı unuttummu acaba ping 168

acc netomer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netomer -- 21 Şubat 2010; 21:36:14 >
  • eski kadro toplanıyor mu ne.....

Neto Lawwy Dark Rox herkes burda.....
  • bu akşam alkara giremiyorum "checking version" deyip kalior.

bu arada bliz sorc 76 oldu

emre abi bakıyorsan bi ses ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netomer -- 26 Şubat 2010; 23:59:57 >
  • ömer alkar 1.20 diye bi versiyonları var patch ini indirmişmiydin? emre abi pek bakmıyo ben sombredeyim alkar laglı diye,emre abide yazdı infiyi oynuyo

d2.sombrenuit.org
  • bugece gene "checking version" deyip kaliyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.