Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamdır giris islemini hallettim hersey tamam fakat account acmam gerek lawyerzz ilgileniyomus sanırım bu konuyla fakat pm atmama ragmen cevp gelmedi.
    Birde sorum acaba single da acıp oynadıgımız karakteri orda kullanabiliyomuyuz.
  • Single de actıgın charla orda tabiki oynayamazsın... ayrıca Lawy tatile mi çıktı yoksa ergonekon davalarına yardım mı edıyo nabıyon bilmiyoruz:D
  • Eee napıcaz acamıcazmı simdi karakter orda tek o adammı ilgileniyor yokmu bunun sitesi falan
  • gwodda oynayan kimse kaldıgını sanmıyorum lawy alkar da sanırım bu sitenin linkini vermiştim onceki mesajlardan birinde. benimde diablo play disc im bozulmuş oyunu kuramıyom
  • Baska oynanan yerler varmı ki yoksa oyunun modası gecti kimse oynamıyo oyle bi nostalji olsun diye yuklemistim oysaki
  • http://games.alkar.net/game/d2lod/servstat/?sid=7

92. sıradaki senmisin emre abi
  • ben de bi acc. almaya karar verdim.. GWOD da 2 sene önce oynamaya başladım uzun bir aradan sonra geldim tekrar lawyerzzz admin olmuş, yakışır ! --- Türklerle kallenin bir bağlantısının kurulmuş olmasına sevindim. eski acc ım iptal edilmiş çoktan elbette ki... yeniden almak için pm atmam gerekiyor sanırım.. kısa sürede avukatımızın ilgileneceğini ümit ederim..
  • akadaşlar gwod kapandı.... yaklaşık 1 ay kadar oldu....
    son resetten sonra lawyerzzz dahil bir çok türk ve yabancı oyuncu servere dönmedi....
    ben bir süre direndim 2 ay kadar bu arada kalle hc de bi arkadaşı ile beraber kasmaya başlamıştı...
    sc de 3-4 kiş 1 ay falan kastık... sona bu gavurlar da dağıldı bu arada kalle nin bile oynamadığını gördüm....
    ara ara girip 1-2 baal kesip cikiyordum bu arada serverde tek oyuncuydum tabiki admin dahil kimse yoktu...
    bi süre sonra server da oyun kurulamaz oldu.. anladim ki o zaman, artık gwod dönemi bitmişti..
    uzun lafın kısası artık lawyerz dan acc falan istemeyin boşuna ...
    illede d2 oyniycam diosanız alkar da oynayabilirsiniz...

.....hatta forum yöneticilerinin bu konyuy kapatması lazim......
    boşuna insanlar olmayan serverden acc falan isteyip beklemesin.....
  • yayengec* hatırlıyorum bu rumuzu.. 2 sene önceydi benim ilk girişim ama demek yalan oldu hah.. ya olm bir de hazin yazmışsın o cümleler ne öyle xD.. duygulandırmaya çalışıyor gibi.. zzz
    ama üzülmedim de değil.. çeklerle o tanışmalar- muhabbetler... marsh1 acc isimli samimi bi ark vardı ...karel*di ismi.. ve diğerleri.. eğer harbiden bu gwod işi bittiyse hakkaten yazık oldu
  • ben ne zaman bıraktıydım hatırlamıyom geçen yıl bu zamanlardı heral masaüstü pcden kurtulunca ister istemez oyunlardanda kurtulmuştum emre abiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin bea bırak su alkarı baska bi oyun bulalım diyom hala baal peşinde koşturuyon alkarda hiç sesi soluguda çıkmıyo msn de acmıyo
  • Nabersiniz gençlik
    Demek Gwod dönemi bitti ha..Hey gidiiii yha insan hüzünlenio hatırladıca eskileri..

Bu arada erkan emre abiyle alkarda oynarken o kadar ısrarımıza ragmen geri dönmedin.şimdi mi esti oynamak :d nese oynucaklara allah kolaylık versin ne diyim ama alkarın da eskisi gibi rabet görceiini sanmıorum.gerci belki takılan arkadaslar vardır bende bayadır oynamıorum 4-5 ay oldu sanırsam.WoW akanziii ^^

SENİ UNUTMUCAZ D2!NOLURSA OLSUN EFSANE KAL..
  • Tam da diablo download ediyodum, bi bakıyım dedim,

Gwod2 den emekli olalı 1 sene olmuş,

emre abi nerdesiniz şimdi, alkar nasıl, iyimi bari. eskilerden devam eden kim var

Rahmetli Gwod2 'den neto , netomer, nicomedia
  • ben ve sombrenuit&diabloturk doneminden cogu arkadas artıkwww.oyuncuyuz.com un altında bulunan eski mix serverlarındayız.. herkesi bekleriz

http://forum.donanimhaber.com/m_33999365/mpage_1/key_//tm.htm#34022382
  • millet oynamakisteyenlere duyurulur....
    yeni bi server var orada takiliyoruz....
    ortalam 13-14 oyuncu oluyor devamliiii...
    hepsi türk ....
    bi bakin derim burdaaaaaaaa ...

http://forum.paticik.com/list.php?85
  • quote:

Orijinalden alıntı: netomer

Tam da diablo download ediyodum, bi bakıyım dedim,

emre abi nerdesiniz şimdi, alkar nasıl, iyimi bari. eskilerden devam eden kim var

vaay ömer ... uzun süre oldu beaa görüsmeyeli.
    bi ara oturup konusalim hep beraber .. adam gibi bi server bulup başlayalim tekrar.. önümüz kış..
    geçmez soğuk kış geceleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

millet oynamakisteyenlere duyurulur....
    yeni bi server var orada takiliyoruz....
    ortalam 13-14 oyuncu oluyor devamliiii...
    hepsi türk ....
    bi bakin derim burdaaaaaaaa ...

http://forum.paticik.com/list.php?85

geldim bi selam verdim,başlıcaktım tekrar birinin verdiği cevap yüzünden vazgeçtim zaten hevesim yoktu pek
  • bu arada emre abide alkar da 98 yapmış :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: netomer

Tam da diablo download ediyodum, bi bakıyım dedim,

ömer emre abi alkara çağırıyo 98 lik char yapmış ikinci sırada bi ara reset atılacak diyoduda unuttum ne zaman olduğunu, alıştım buraya diyo sizde gelin diyo beklerim diyo
  • 98 char yapmış bide artist artist lobide bekliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: roxbury81

98 char yapmış bide artist artist lobide bekliyo

2 ay oynayamadim ondan 2.sırada kaldım:D
    Uzun bir süre ladder 1'dim.Ama aralık ayında reset gelecek servera,ondan sonra zor tutarlar beni o serverda:)Trade yapacak kadar rusça'mda var nasıl olsa^^
    Bu arada valla Gwod günleri çok güzeldi.Burdan Gwod'daki tüm dostlara selam.
    ÖMER...çok zaman oldu be görüşmeyeli:))Nasıl gidiyor,ne yapıyon?

Bu arada ciddi olarak Gwod'la ilgili fazla bir bilgim yok ve Kalle ile de uzun zamandır görüşmedim.İyi aklıma geldi bir ara konuşayım hatta:)
    Fakat Gwod açılsa bile oyuncu az olunca tadı olmuyor serverın.Özel mesaj kutumda dolmuş acc istekleri ile.Fakat server kapandığı için ve DH'ye de uzun zaman giremediğimden bu mesajlara cevap da yazamadım.Artık Gwod dan acc için p.m atmayın.Gwod the end:((

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.