Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7/24 diablo bitti 7/24 düğün videoları başladı imzandaki gwoduda kaldır bari kapandı gwod hala reklam yapıyon :P
  • Arkadaşlar bende oyuna başlamak istiyorum fakat bir sorunum var.

Oyunu internetten indirdim oyun tek bir sembol [ Sembolun boyutu 1.87 Gb ]
    Oyuna bu sembolden giriyorum ve oyuna dair tek dosya bu.

Sorunum su ki indirdigim setupları dosya olmadıgı için çalıştıramıyorum.
    Ve bu girdigim sembol bir setup deil.
    Dvd den kopyala yapıştır yapıyorsunuz.

Şimdi ben bu Sembolu nasıl açabilirim ? [ Deamon Tools la acmayı denedim olmadı ]

Diablo

Üst taraftaki oyuna girdigim sembolun resmi

• siz olmayınca tadı olmuyor alkarında yav

sadece 3ddark biraz oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsoul

Arkadaşlar bende oyuna başlamak istiyorum fakat bir sorunum var.

Oyunu internetten indirdim oyun tek bir sembol [ Sembolun boyutu 1.87 Gb ]
    Oyuna bu sembolden giriyorum ve oyuna dair tek dosya bu.

Sorunum su ki indirdigim setupları dosya olmadıgı için çalıştıramıyorum.
    Ve bu girdigim sembol bir setup deil.
    Dvd den kopyala yapıştır yapıyorsunuz.

Şimdi ben bu Sembolu nasıl açabilirim ? [ Deamon Tools la acmayı denedim olmadı ]

Diablo

Üst taraftaki oyuna girdigim sembolun resmi

indirdiğin dosyanın uzantısı ne? .nrg filan mı ? eğer oyle ise neroda acıp direkt cd yada dvd ye yazdırman lazım

• dosyanın uzantısı .exe
  • Ben acc almak istiyorun bilrn biri bana ulaşabilirmi assassin-cred@hotmail.com
  • daha önce yazmak isterdim ama iş yoğunluğu ve ihmal yüzünden yazamadım yaklaşık 3 aydır bir diablo server inda oynuyorum romanya serveri oldukça kalabalık romanyalılar brezilyalılar çogunlukta 8-10 tanede Türk var serverda oynayan isteyen gelmek isteyen arkadaşlar varsa pm atsınlar yardımcı olurum.. account almak oldukça kolay http://gamez.maxnet.ro/register/ bu adrese girip account alıyorsun sınırlama yok istersen aynı e-posta adresinden 50 tane acc al sorun yok sadece verdiğin e-posta adresinden anında gelen postaya girip accountu onaylaman gerekiyor hemen gir başla oynamaya p8 yap basla kasmaya istediğin kadar oyuncu sokabilirsin loader ile sınırlama yok işin güzel yanı da kontes in maximum Lo rune atmasi 1 ayda enigma yazdık hatta ben bir tanede cham rune ile yazılan doom diye bi silah yazdım runewordlar orijinal her şey orijinal cube de istediğin runeyi bölebiliyorsun mesela 1 Lo rune buldun rune yi cubede transmute edip 2 tane SUR rune yapabilirsin SUR ların birini tekrar bölüp OHM yapabilirsin gem kullanmak yok rune birleştirmede aynı yöntemle 2 tane gul runeyi transmute edip wex yapabilirsin gem kullanmadan... forum adreside burası isteyenlere ....

http://gamez.maxnet.ro/phpBB3/viewforum.php?f=21&sid=4952aa06a66ad51c6bcc48bf47a6c87d

reg isteyenler pm atabilirler.. oyuna başlamak 5 dakka sürüyor acc al regi kopyala ve hemen başla

• www.mountarreat.com

Yeni bir server. Hesap açması vs oldukça basit. Hala oynamak isteyenler varsa tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.