Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • That account does not exist. IF you have not ben off battle.net for 90 days with this account please select creative new account to chose a new name and password gibi bişiler zırlalıo bana ne yapmam gerekio cözemedim yardım pls
  • emre abi sen dememişmiydin rusça bilsem dagıtırım burayı die :p o bi kereligine öle olmustur 63hf ye ki sen ii dayanmışsın valla ben olsaydım pc yi parçalardım heral..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeatherEffect

Birde bu haritaları(bi dgl dosyasının içindeymiş) filan açan pakette norton antivirüs trojan buldu. bende kurmadım. kurmasam ne olur, ne olmaz??

Ben Nod32 kullanıyorum ve aynı sorun son 1 yıldır bende de var.Daha önceleri virüs uyarısı almıyordum.Fakat C3PO ya alışan oyuncu başka maphhack lerden de zevk alamaz kesinlikle.Fakat makineye gerçek anlamda zararı varmıdır tam emin değilim.Virüs konusunda deneyimli birisi bu konuda bir açıklama yaparsa hepimiz için yararlı olur aslında.
    Mousepad isimli maphhack'ide netten indirip deneyebilirsiniz.Onda virüs sıkıntısı yok.
  • ben verilenlerin hepsini yaptım fakat crack i görmüyor.
  • ya ben oyuna giremiyorum şifremi yazıp giriyorum battle.net 90 days, new account ,account settings gibisine şeyler yazıyor ne yapmalıyım
  • şimdi gördümde eseslikont adlı kişideki yazıların aynısı benimkinde geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

Birde bu haritaları(bi dgl dosyasının içindeymiş) filan açan pakette norton antivirüs trojan buldu. bende kurmadım. kurmasam ne olur, ne olmaz??

Ben Nod32 kullanıyorum ve aynı sorun son 1 yıldır bende de var.Daha önceleri virüs uyarısı almıyordum.Fakat C3PO ya alışan oyuncu başka maphhack lerden de zevk alamaz kesinlikle.Fakat makineye gerçek anlamda zararı varmıdır tam emin değilim.Virüs konusunda deneyimli birisi bu konuda bir açıklama yaparsa hepimiz için yararlı olur aslında.
    Mousepad isimli maphhack'ide netten indirip deneyebilirsiniz.Onda virüs sıkıntısı yok.

ilk sayfadaki aciklamada belirttigim gibi dosya viruslu degil. bir exe'yi normalde oldugundan farkli bicimde calistirmaya yaradigindan antivirler bu sekilde algiliyor. virus suphesi olmadan kullanabilirsiniz.

yine ilk sayfadaki aciklamada belirttigim gibi;
    WeatherEffect, "d2 yi online oynamadiysan, hic oynamamissindir." ancak bu soz server'in kalabalik oldugu zamanlarda daha guzel anlasilirdi. simdilerde oyuncu sayisi az oldugu icin asil fark tam anlamiyla fark edilemeyebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gwannatar

quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

ilk sayfadaki aciklamada belirttigim gibi dosya viruslu degil. bir exe'yi normalde oldugundan farkli bicimde calistirmaya yaradigindan antivirler bu sekilde algiliyor. virus suphesi olmadan kullanabilirsiniz.

yine ilk sayfadaki aciklamada belirttigim gibi;
    WeatherEffect, "d2 yi online oynamadiysan, hic oynamamissindir." ancak bu soz server'in kalabalik oldugu zamanlarda daha guzel anlasilirdi. simdilerde oyuncu sayisi az oldugu icin asil fark tam anlamiyla fark edilemeyebilir.

Gwan rapiddende indiremiyoruz artık bu dosyayı.Nasıl çözecez bu sorunu???

• gözünü seveyim gwod beaaaa...
    bi gecede bir ber bir de sur düstü inanılmaz bi sans kafayı yicem....
    2 ohm a infi yaziom
  • arkadaşlar serverda bi sorun mu avr 2 gündür giremiom

• Gwan rapiddende indiremiyoruz artık bu dosyayı.Nasıl çözecez bu sorunu???

http://www.2shared.com/ guzel bir alternatif
  • Naapiyorsunuz la devrimciler.....
  • gwodda son durum ne var mı len oynayan?..
  • Birilerini aktif görsem tekrar başlayacağım........
  • ya arkadaşlar gwodda sorun mu var 3-4 gündür giremiyorum
  • bu ilk sayfadaki crack inmiyor ya nasıl yapacağız
  • yengec yazdınmı infiyi, yazdıysan hayırlı olsun.. :)
  • yaz geceleri arada iyi gider yav server kapanmazsa gelicem ben de yanımda bir iki kişi de getiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carewen

yengec yazdınmı infiyi, yazdıysan hayırlı olsun.. :)

infi yi yazdıkta ölee duruyo elimizde...
    tek başına zevkli olmuyo..
    1-2 uber quest te yaptın ama sıkıldım ii ce....
    1 haftadır falan oynamıyorum...
  • Arkadaslar ben 1.12yi yükledim ama ne acc var nede reg dosyası var nasıl üye olup oynuyabilcem resmi bi sitesi yok mu şayet yardımcı olan birisi olursa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.