Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kullanıcı adımı ve şifremi unuttum lawyerzzz yardımcı olabilir misin
  • lawyerzzz acc pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: roxbury81

bu bıyıga guven olmaz zati hep satar satıcıdır kendisi

bana da indirdirtti oyunu bir de o kadar sonra dedi ben sacred oyniyom onu indir
  • acc alabilirmiyim pm attım.
  • P.M yoluyla acc isteyenlere acc'lerini açtım.Daha başka acc isteyen varsa bana P.M atsın,buradan yazmasın lütfen.
  • arkadaşlar hesabı aldım da save leri görmüyor oyun ne yapabilirim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar hesabı aldım da save leri görmüyor oyun ne yapabilirim???

Single veya başka serverdaki save'lerini unut:)
    Bu serverda yeni olduğun için level 1 den başlamak zorundasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngn

quote:

Orjinalden alıntı: roxbury81

bu bıyıga guven olmaz zati hep satar satıcıdır kendisi

bana da indirdirtti oyunu bir de o kadar sonra dedi ben sacred oyniyom onu indir

banada risk diye tarihi bi oyunu indirttiydi oynarız dedi oynamadık bilem hala duruyo sonada cikti sacred indir onu oynayalım dedi

• bana gwod ile ilgili bilgi vercek olan varmı sorum: gwodda bir kurulu oyuna nasıl gircez başkalarına nasıl msj atçam ben yeniyim onun için soruyorum
  • ben sana ne diyeyim.. carsaf carsaf anlattik ilk sayfada. hep armut pis agzima dus. tek tek anlattim her seyi arkadasim biraz okuyun.
  • Ben lawyerzzz e PM. ulaştırdım account için aranıza katılcam :) d2 yi seviyorum ama hiçnormalde oyun bitirdikden sonra devam etmedim çünkü tek başıma oynamak sarmadı :) ama bu sefer bakalım :) walla itemlere çok yabancıyım olaylara filan ama zamanla öğreniriz sizlerle beraber oldukdan sonra zaten :) neyse account işlemim için bekliyorum :) he bu arada amazon oynamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? he bir soru daha gwod2 reg dosyasının linkini göremedim bendemi sorun var :S?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49982B337 -- 24 Şubat 2009; 13:24:56 >
  • bu kadar adam acc aldı ben hala gwod da kimseyi göremiorum.....
    nerde bu millet....
  • ewt ya bende kimseyi göremiyor p.tesi gün sadece 3-4 alman ardı onlarla oynadım hiç türk yoktu yani aynı saatte girsek ne güzel olur ben çoğunlukla öğleyin 1 den sonra girerim
  • benim msn adresim by_muhammedozer@hotmail.com ekleyin ve açık olduğum zaman fln girelim beraber oynayalım türk oyuncularla oynamak istiyorum
  • bende geliyorum yıllarca hayranı oldugum bir oyunu online oynamak kadar keyifli ne olabilirki. Millet ko du silkroaddır ugrassın dursun gercek oyun burda :D
    murat_gunaydi@hotmail.com oynayanlar eklerse sevinirim daha account almadım ama bu gece gerekirse sabaha kadar ugrasıcam en kısa zamandada accoutn alıcam umarım keyifli dakikalar yasarız
  • oyuncu sayısı cogalsın ben de donerim kesin gwoda ama yengecin dedigine gore kimse yok serverda. son durum ne? bu arada erkan artik oynamıcam demistin sacred macred :o hic yakisiomu bizi ekmek :d
    zaten alkarda umdugumu bulamadım emre abiden bal damlıo ben hala culsuzum... dark da basladı erkan duyurulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carewen

zaten alkarda umdugumu bulamadım emre abiden bal damlıo ben hala culsuzum... dark da basladı erkan duyurulur

Ne bal damlaması be:))
    2 Günde 63 tane hell hf yaptım,toplam da LO zor ediyor:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carewen

oyuncu sayısı cogalsın ben de donerim kesin gwoda ama yengecin dedigine gore kimse yok serverda. son durum ne? bu arada erkan artik oynamıcam demistin sacred macred :o hic yakisiomu bizi ekmek :d

ne sacredi ya ben sacred oynamıyomki bıyık oynuyo sacred oynamam ben sacred macred

• 4 kere bitirdim bu zımbırtıyı, modlarını da oynamıştım. Birde interneten oynasak bakalım.
    Accoount istiyorum.
    (PM attım.)
    Bi amazon kasalım bakalım.

Ben şimdi uykuya yatıyo 1buçuk saate kalkarım. Şöyle rüyayla karışık account um gelmiş olsa harika olur.
    Arada amazon olmak konusunda ne dersiniz. Bir tane %5 life steal sırık birkaç tane de life steal incik boncukla tek seferde diablonun anasını ağlattıydım. Yine bu tarz itemler varmı? İşe yarar mı dersiniz??

Birde bu haritaları(bi dgl dosyasının içindeymiş) filan açan pakette norton antivirüs trojan buldu. bende kurmadım. kurmasam ne olur, ne olmaz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeatherEffect -- 28 Şubat 2009; 19:10:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.