Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heeeey gidi, nerde eski gwod...
    nerde eski yer bulamadığımız bh'ler...
    nerde eski runeword ler... :P

duygusala bağlamak istemem işi ama insanın içi gidio bea bi süre sonra, azmı uykusuz kaldık bu oyun yüzünden!? arada pc yi açınca gözüme d2 çarpıo bi umutla giriorum, belki bi kaç kişi vardır,duel-bh yaparız diye, tıklıorm battle.net e...KİMSE YOK, wtf!?! eski günleri özlemedim desem yalan olur valla... eğer olur da ben oyuna başlıorum diyen 3-4 kişi olursa ben de girerim seve seve d2ye eski günlerin hatrına bi ugrayı verin, mouse elinize mi yapışır :P

nolursa olsun crisis, tiberium wars, middle-earth2 tutkunu olsam da "DIABLO" nun yeri başka beaa...

Not:bu msj ı yazmam için bana "nbr millet" diip gaz verdiin için SAOL ERKAN!!! :D

!HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN, DIABLO'LU SENELER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carewen -- 31 Aralık 2008; 21:55:25 >

• emre abi herzamanki gibi bu yeni yılada diablo başında girdi alkarda yakaladım emre abiyi
  • emre abi oyniir alkar da sende oraya girsene

quote:

Orjinalden alıntı: Carewen

Heeeey gidi, nerde eski gwod...
    nerde eski yer bulamadığımız bh'ler...
    nerde eski runeword ler... :P

duygusala bağlamak istemem işi ama insanın içi gidio bea bi süre sonra, azmı uykusuz kaldık bu oyun yüzünden!? arada pc yi açınca gözüme d2 çarpıo bi umutla giriorum, belki bi kaç kişi vardır,duel-bh yaparız diye, tıklıorm battle.net e...KİMSE YOK, wtf!?! eski günleri özlemedim desem yalan olur valla... eğer olur da ben oyuna başlıorum diyen 3-4 kişi olursa ben de girerim seve seve d2ye eski günlerin hatrına bi ugrayı verin, mouse elinize mi yapışır :P

nolursa olsun crisis, tiberium wars, middle-earth2 tutkunu olsam da "DIABLO" nun yeri başka beaa...

Not:bu msj ı yazmam için bana "nbr millet" diip gaz verdiin için SAOL ERKAN!!! :D

!HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN, DIABLO'LU SENELER!

• yha ii fikir aslında da aradım bulamadım alkar'ın "name" "zone" "IP"sini internet sitesinin dili yüzünden

gönderebilecek var mı acaba "name" "zone" "IP"??

bu arada erkan sen tamamen bıraktın heral d2 yi yha, emre abi orda oynuyo diyosun, kendinden heç haber vermiosun :p
  • regi burdahttp://games.alkar.net/games/d2lod/files/d2internet.zip

zone:1
    ip: diablo.alkar.net
    ben oynamıyom artık arada bi giriyom emre abiye bakıyom
  • erkan çok saol eyw yha inş seni da aramızda görürüz acc fln aldım bende başlarım en yakın zamanda...
  • Arkadaşlar sanırım gwod a reset gelmiş.

emre yeni hf drop ne acaba kalle ile bi bağlantı kursan.. ohm falansa değsin bari tekrar başladığımıza.

ayrıca ;

alkar da oynayan veya oynamayı düşünen arkdaşlara duyurulur... ii yi bi server değil.

bi kere yardımlaşma yok denecek kadar az. wp istersen verirseler buna bile şükür.

bh ler o kadar sönük ki bi bh nerdeyse 10 dk sürüyor. sanki baal a giden e bişey olcak millet oyunda öle beklio.

exp olayi cok can sıkıyo... cow lardan exp gelmio.. char kasmak çok zor.

rune drop gul.. rw ler için tırmala dur. gerçi 8 char sokabiliosunuz ama 40 lvl char kasmak bi gün sürer.

oyuncu sayısı çok fazla (8 char sokmak serbest ya) bu yüzden server sürekli dolu. bazen oyun kurmak için 30 dk beklemek lazim...

haftada 2-3 gece server çüküyo ve cok uzun süre düzelmiyor.

lag gwod kadar olmasada var.

yani yeni reset gelmişken gwod a dönülür bence...
    ok diyen varsa kasmaya başlayalım.

yada d3 ü beklemeye devam

• yaw bu kadar da kötülemeye degmez; ama dedigin gibi emre abiyle de konuştuk alkardaki oyuncu sayısı gwodda olsa ohooo... ama maalesef yok ayrıca sanırım sana hep kıl herifler denk gelmis daa gecen adamın teki bana beleşe hell rush attı ama hf drop cidden kotu ve cowlardan xp zor gelio ama oynamaya cidden deger mi degmez mi o size kalmış denemeden karar vermeyin derim,yani gwodun halini görüosunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carewen

yaw bu kadar da kötülemeye degmez; ama dedigin gibi emre abiyle de konuştuk alkardaki oyuncu sayısı gwodda olsa ohooo... ama maalesef yok ayrıca sanırım sana hep kıl herifler denk gelmis daa gecen adamın teki bana beleşe hell rush attı ama hf drop cidden kotu ve cowlardan xp zor gelio ama oynamaya cidden deger mi degmez mi o size kalmış denemeden karar vermeyin derim,yani gwodun halini görüosunuz..

valla ben gwod a başladım bu gece ..
    sc de 2-3 kişi var..
    hc daa kalabalık ama....
    51 lvl kastım bile ...
    (nm de baal 2 cold skill+40 mana+4 rep life+14 all rest+90 def cirlclet attı değmein keyfime)...
  • erkan i gwod da gördüm...
    whisper i kasiodu gene
  • erkan bırakmış yaw d2 yi başlasaydı benim yogun ısrarlarım üzerine alkar'da başlardı... gwodda da ladder da görünmek için kasmıştı garibim ama sora noldu bilmiorum.. :D
  • kimse whisper diye acmasin diye actim ben onu.belki oynarım diye.emre abide gelmek istiyomuş ama oyuncu yok diye gelmiyomuş. emre abiiiii ses ver
  • emre abi çok acılı yhaw 2 lafından biri gwod oldu :p oyuncu sayısı artarsa ben de gelirim kesin...
  • arkadaşlar...
    siz gelmesse, o gelmesse kimse olmaz tabiki server de..
    1 haftadır gwod dayim..
    hc nin durumu baya ii gibi...
    lobide bazen 7-8 hc chari görüyorum...
    sc de ise su an icin 5 kişi var 4 ü çek biri de ben...
    85 lvl sorc kastim bile.. hemde hell de 3 barb ve baal dahil kese kese...
    pind den düsen ilk uniq shako, meph ten düşen 3 üncü uniq viper di
    gwod un tadi baska arkadaşlar tek başima olsamda girer gwod da oynarim..
    bu ara da hf rune drop ohm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayengec -- 22 Ocak 2009; 22:28:35 >

• bende bayaaa uzun zamandir yabanci 1 serverda oynamamiştim şimdi başlamak lazim :D
    lawyerzzz arkadaşım eğer hala adminsen bana da 1 acc açarmisin??

name: goldstone
  • Mümkünse bende bir tane rica edebiliy miyim.

Acc Name : DoNe
  • Bende isterim
    acc : 3ddark olsun :)
  • bu kadar acc isteyen var ama oyuna gelen yok.......
  • pm çalışmıyo kullanıcı adı ve şifre werebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.