Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalFire -- 8 Eylül 2008; 21:34:01 >
  • EMRE ABİ BEN KAMİL HATIRLARSIN BELKİ 2 SENE ONCE UZUNCA Bİ OYNAMISTIK BERABER. TEBRIK EDERIM ADMIN OLMUSSUN :D . YENIDEN OYNIYACAK GIBIYIM. ACC AKTIFMIDIR HALA ONA BAKMA SANSIN VARMI. ACC NAME : KAMIL . BIDE VISTADA D2 PROBLEM CIKARIYOR MU? ONU SORAYIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dawnwolf

EMRE ABİ BEN KAMİL HATIRLARSIN BELKİ 2 SENE ONCE UZUNCA Bİ OYNAMISTIK BERABER. TEBRIK EDERIM ADMIN OLMUSSUN :D . YENIDEN OYNIYACAK GIBIYIM. ACC AKTIFMIDIR HALA ONA BAKMA SANSIN VARMI. ACC NAME : KAMIL . BIDE VISTADA D2 PROBLEM CIKARIYOR MU? ONU SORAYIM.

Slm Kamil...Acc Kamil halen aktif görünüyor ama sen gittikten sonra başkası felan açtırmış olabilir.Çünkü sen uzun zamandır yoksun ortalarda ve bu sürede kapanması gerekirdi.İstersen sana başka bir Acc açayım.
    Bu arada hatırlarmısın bilmem ama aklıma halen senin CTA alma olayı geliyor
    Vista olayına gelince de ben bi ara Vista'yı denerken Diablo oynadım beraberinde.Pek bi sorun yok gibiydi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 9 Eylül 2008; 12:49:35 >

• ben 1.11 versiyonuna yükselttim . gwod II registry kayıtınıda yaptım ama resimdeki gibi hata çıkıyor . gerçi daha accountum açılmadı ama accounttan önce bağlanmıyor zaten . gatewaylerden gwod II yi seçip battle.net tuşuna basıyorum ama resimdeki gibi hata veriyor . sorun ne olabilir ?

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz
    Slm Kamil...Acc Kamil halen aktif görünüyor ama sen gittikten sonra başkası felan açtırmış olabilir.Çünkü sen uzun zamandır yoksun ortalarda ve bu sürede kapanması gerekirdi.İstersen sana başka bir Acc açayım.
    Vista olayına gelince de ben bi ara Vista'yı denerken Diablo oynadım beraberinde.Pek bi sorun yok gibiydi....

Gözlerim doldu şu an hatırlamazmıyım abi. runeların cıkartıllıp yeniden takılabildigini sanan köhne zihniyetin kurbanı olmuştum.elimde sadece 5 soketli cristal sword kalmisti puahah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnwolf -- 11 Eylül 2008; 9:52:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dawnwolf

quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

Gözlerim doldu şu an hatırlamazmıyım abi. runeların cıkartıllıp yeniden takılabildigini sanan köhne zihniyetin kurbanı olmuştum.elimde sadece 5 soketli cristal sword kalmisti puahah.

Hadi iste bir başka acc açayım hemen sana şimdi:))

• bizimde 1.12 updateini yüklememiz gerekli mi dir ? 1.11b ile online oyuna bağlanamaz mıyız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

bizimde 1.12 updateini yüklememiz gerekli mi dir ? 1.11b ile online oyuna bağlanamaz mıyız ?

Server'ın 1.12 ile alakası yok..mutlaka 1.11b yüklemeniz gerekiyor..
  • Acc name : Dawnwolf olarak alabilirsin emre abi. lakin iş ile ilgili il disindayim gec dahil olacagim servera. simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnwolf -- 18 Eylül 2008; 9:13:11 >
  • Merhaba.. lawyerzzz bende bir account almak istiyorum acc name: BlacksHQ PM de attım ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3monHunter

Merhaba arkadaslar 2 sene önce yaklasik 1 sene boyunca gwod2 serverinda oynamistim ''Zugoz'' isimli accountumu geri alabilme gibi bir secenegim var mi sayet varsa zugoz@hotmail.com'a sifresini yolliyabilir misiniz tesekkür ederim unutmadan söyliyim 1,10 patchinde oynuyordum...

Lawyerz az önce serverda baktim account hala aktif gozukuyor fakat sifremi hatirlamiyorum sifreme ulasamiyorsan acaba yeni bir account acip p.m'den yolliyabilirmisin Acc:Amedes seklinde bu arada ''Safak tekrar gwod'a baslarsinda ben baslamam mi :D''
  • Sevgili Lawyerzzz dünden beri bekliyorum hazır şu an forumdayken benim acc mi de aktif hale getirir misin ?

acc: ramses_xa
    e-mail: cagatay_karaca@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_karaca

Sevgili Lawyerzzz dünden beri bekliyorum hazır şu an forumdayken benim acc mi de aktif hale getirir misin ?

acc: ramses_xa
    e-mail: cagatay_karaca@hotmail.com

ramses_xa accountu zaten kullanılan bir acc.Başka bir acc name istersen,yaz bana açayım.

Bu arada account isteklerinizi P.M yolu ile yaparsanız,mesajınızı görmem ve cevap vermem daha rahat olur...
  • "İletilemiyen Kişisel mesaj: lawyerzzz Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor."

özel mesaj atılamıyor.

O yüzden buraya yazayım;

ramses_xa accsi bana ait yanlız şifresini hatırlayamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay_karaca -- 19 Eylül 2008; 20:57:08 >
  • @lawyerzzz
    hala özel mesaj atılamıyor.

Bana mesaj attığın şifre ile giriş yapamıyorum yeni şifre verebili misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: roxbury81

başka bi server a geçelimmi? bildiniz server lari yazin benim bildiklerim:

www.mix.gen.tr
    games.alkar.net
    www.regwizar.com
    www.wturk.com

gwod bitmiş sanırım, 4 gündür giriyorum neredeyse kimse yok

alkar ii ye benziyor, en azından kalabalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay_karaca -- 24 Eylül 2008; 12:09:35 >

• benim ayarlarım gwodII'ye göre kurulu. bu bahsetmiş olduğun serverlara nasıl gireriz?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: roxbury81

başka bi server a geçelimmi? bildiniz server lari yazin benim bildiklerim:

www.mix.gen.tr
    games.alkar.net
    www.regwizar.com
    www.wturk.com

gwod bitmiş sanırım, 4 gündür giriyorum neredeyse kimse yok

alkar ii ye benziyor, en azından kalabalık

• @ozan_k

http://games.alkar.net/game/d2lod/reg/

linke girip önce üye ol sonra .reg dosyasını indir aynı yerden, oyuna gir battle.net den herhangi bir serveri seçip yeni acc açıp oyuna girebilirsin.
  • teşekkür ederim.
    quote:

@ozan_k

http://games.alkar.net/game/d2lod/reg/

linke girip önce üye ol sonra .reg dosyasını indir aynı yerden, oyuna gir battle.net den herhangi bir serveri seçip yeni acc açıp oyuna girebilirsin.
  • üye olmak istiyorum GWID'e

Nick : Borntoride
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.