Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gwan.. oyunu oynamion ama hala arkadaslara yardımcı olmaya devam ediosun sagolasin valla.
    servere bakiorum 1-2 gundur kimseler yok. 1 ay ara verdik kimse kalmamamis :(
    sanirirm yine soguk kış geceleri oyniycaz :)....

bu arada d3 cikio ... orj d3 ne kadar olur tahminen 100 ytl i gecermi ???

• quote:

Orjinalden alıntı: yayengec

gwan.. oyunu oynamion ama hala arkadaslara yardımcı olmaya devam ediosun sagolasin valla.
    servere bakiorum 1-2 gundur kimseler yok. 1 ay ara verdik kimse kalmamamis :(
    sanirirm yine soguk kış geceleri oyniycaz :)....

bu arada d3 cikio ... orj d3 ne kadar olur tahminen 100 ytl i gecermi ???

eyvallah sen saol, ama oyunu oynuyorum, servera girmezsen gormezsin tabi

ilk zamani kadar dolu deil ve tabi yaz etkisi de var ama yine full kadro bh döndürdük daha dün gece,
    yani oyle asiri kalabalik olmasa da iyi vakit gecirmek icin yetiyor.

orijinal d3 blizzard kac para derse o kadar, ama veririz d3 bu! yıllarca beklemedik mi d3 d3 diye, fiyatı da helal olsun artık blizzard'imiza

• ben de bir üyelik alabilir miyim.
    kullanıcı adım buradakiyle aynı olsun lütfen(ozan_k)
  • nerde ulen eski gwod arada krizim gelio giriyim diorum kimse yoq :S ayrıca erkan dediin gibi yeni bi servera başlanabilir hiç deilse daa canlıdır dier serverlar şu anki gwod a göre... (aah ahh eskiden bh ye girebilmek için uğraşırdık şimdi bh ye adam tamamlamak için uğraşıoruz iimi!?!?!)
  • Hakikaten kimse yok... Bikaç gecedir giriyorum hep bir iki kişi... Ne oldu taşındık mı cümleten..
  • Merhaba arkadaslar 2 sene önce yaklasik 1 sene boyunca gwod2 serverinda oynamistim ''Zugoz'' isimli accountumu geri alabilme gibi bir secenegim var mi sayet varsa zugoz@hotmail.com'a sifresini yolliyabilir misiniz tesekkür ederim unutmadan söyliyim 1,10 patchinde oynuyordum...
  • ''Battle.net was unable to properly identify your application version'' bu sorunun çözümü için Diablo'nun tekrar kurulması gerektiğini söylemişsiniz ama Diablo'yu defalarca kurmama rağmen hep aynı hatayı veriyor.. Bunun çözümü var mı acaba?
  • Gwantarın dediği herşeyi yaptım artık accountu bekliyorum lawyerzzz msj attım sana. Lackers_17@hotmail.com bu adrese mail gönderirsen cok sewinirim şimdiden iyi çalışmalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonerqwe

Gwantarın dediği herşeyi yaptım artık accountu bekliyorum lawyerzzz msj attım sana. Lackers_17@hotmail.com bu adrese mail gönderirsen cok sewinirim şimdiden iyi çalışmalar...

acc'ni açtım ama sana P.M gönderemiyorum...sorun senden kaynaklanıyor.Sorunu çöz ve bana tekrar p.m at.Acc ismini ve şifreni p.m ile göndereyim sana
  • hocam forumlarla pek bilgim yok :S email olarak atarsan cok sevinirim. İyi çalışmalar. Lackers_17@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerqwe -- 20 Ağustos 2008; 23:24:52 >
  • sirunreal
    thereis58
    s_ekrem

3 acc alırmsn yardmlarınız için şmdiden tşkrler
  • acc için lawyerz a pm atıcan o açıyo acc yi
  • bana da
    dotakafa adı altında bir hesap açarmısın hacı ..

thenightshade@windowslive.com mail adresim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beleg Cuthalion

bana da
    dotakafa adı altında bir hesap açarmısın hacı ..

thenightshade@windowslive.com mail adresim ..

istediğin hesabı açtım hacıP.M atamıyorum sana P.M ayarlarını yap bu arada.
  • 23.08.2008 tarihinden itibaren 8 gün kadar şehir dışında bulunacağımdan dolayı ACC açma işlemleri ile ilgilenemeyeceğim
    Bu süre zarfında P.M attık Lawyerzzz ilgilenmedi demeyin.
  • diabloya giremiyorum tıkladım ztn böle bi hata ile karşılaşıorm 'Hey guys we got a big error here:(

ltfn yardmcı olun
  • Lawyerzzz acc istemi için PM attım sana, sanırım 3 gün sonra ilgilenirsn artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre_707

diabloya giremiyorum tıkladım ztn böle bi hata ile karşılaşıorm 'Hey guys we got a big error here:(

ltfn yardmcı olun

cdyi tak
  • Tatilden döndüm...Acc istekleriniz için P.M atabilirsiniz.DH'ye girdiğim ve evde olduğum zamanlar Acc'lerinizi açarım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.