Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sabahtan beri baglanamiorum ....
    sorun bir tek bendemi acaba , baska sorunlu olan varmi
  • servera bişi olmuş galiba giriyorum ama oyun kuramiyorum.
  • YOU ARE IN LINE TO CREATE A GAME.
    TRY JOINING A GAME TO AVOID WAITING.

YOUR POSITION IN LINE IS:1

diye bir uyari mesaji yaziyor.
  • lawyerzzz ne zaman online olursun yaw seni bekliyorum =/
  • millet oyunu birakioruz bir süreliğine birader le beraber .. (bir sonraki rest e kadar :D :D)......
    acc ler:yayengec, yavuz, arreat, smtyvz
    free item dağitcam (pala ile amazon a dokunmam yanlız :D :D)
    (enigma, infi, coh, forti falan vermem :D :D)
    shako, viper, hoz, to set, necro itemleri ve bir iki dusuk rune ist falan
    ihtiyaci olan varsa free vercem on line olduğum zaman whisp atin lütfen...
    bu arada single basladim eski gunlerdeki gibi is yerinde oynuyorum 40 lvl sorc oldu nm deim
    baya zavkliymis beaaaa...
    herkeze bolsans diliorum

kutlu, emre, erkan, omer, fahrettin, ferhat, ilker ve ismini hatirlayamadiğim bi cok diablo sevenleri
    herpinize bol sans.
    emre, kutlu, erkan ladder da takip edicem sizi ,,
    insallah 99 olursunuz
    kolay gele........ :(
  • Haydaaaaaa....nerden çıktı simdi bu birakma işiBoşver single felan gelin devam edin.Samet'e söyle dönsün....kasmıyacam Amazon'u^^Söz:D
    Eski tecrübelerime dayanarak kısa bir süre sonra geri geleceğinizi tahmin ediyorum:)
  • bugün itibariyle notebook gumledi, yeni alana yada emanet bulana (abimden casper/ tableti çarpabilirim) kadar yokum :(

tüm arkadaşlara başarılar.
  • üye alımı devam ediyormu d3 çıkmadan online tecrubem olsun istiyorum
  • bende üye alımı için lawyerzz a mesaj attım bakalım bekliyoruz :) bir an önce açılsada oynasak :)
  • saolsun demin pm attı açmış şimdi ayarları yapıp oynamak kalıyor
  • Bende gelmek istiyorum arkadaşlar. Server güvenilirmidir acaba ? o kadar kastıktan sonra kapanıp gitmesin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Bende gelmek istiyorum arkadaşlar. Server güvenilirmidir acaba ? o kadar kastıktan sonra kapanıp gitmesin ?

Server 2003 yılından bu yana devamlı olarak açık.Ama bu aralar 1.12 yaması yüzünden bazı oyuncular battle.net'e kaçtı ve server bu aralar tenha biraz.Ama yine de oynayacak birileri devamlı bulunuyor.
  • pm attım lawyerzzz
  • acc vb isteklerde bulunan arkadaslar,

bu forumun ilk sayfasını lutfen okuyun. orada ihtiyacınız olan her sey yazıyor.

hala nickim su, emailim bu, acc acar mısın turunden mesajlar alıyorum..

acc alımlarını ben gerceklestirmiyorum, bu tur isteklerinizi lawyerzzz a yoneltmelisiniz.

ikinci olarak, oyun kurulumu ile ilgili bir sorununuz oldugu ve ilk sayfadaki mesajımdaki kurulum aşamalarını GERÇEKTEN olmasi gibi tamamladıgınız halde sorununuza cozum bulamadıgınız zamanlarda bununla ilgili bana mesaj atmak yerine lutfen ilgili problemi buraya yazınız.
    bu sekilde hem daha cabuk cevap alırsınız, hem de aynı soruna sahip baska birisi varsa cozumu o da ogrenmiş olur.

hepinize iyi oyunlar :)
  • merhaba arkadaslar.3-4gündür serverda sorunsuzca oynuyodum.az önce bi oyunak atılmak icin tıkladım.ama serverdan attı.tekrar girmeye calıstım,hata veriyor sürekli.
    if you using a modem,you may need to connect to your internet sevice provider before connecting to battle.net
    napmam gerekiyo?server kapanmamıstır umarım
  • tmm sorunu cözdüm.modem reset
  • lawyerzzz bana ıd lazım pm attım
  • İlk sayfada verilen yönergeleri adım adım izledim. Fakat son aşamada şöyle bir problemle karşılaştım, gateway'i Gwod II olarak seçtikten sonra battle.net'e tıklıyorum, bağlanmaya çalıştıktan sonra "battle.net program sürümünüzü belirleyemedi" gibi bir uyarı alıyorum. Bu arada yine ilk sayfada verilen linkteki patch'i yüklememe rağmen oyunun içinde v1.11 olarak görünüyor. Oyun dizini altındaki patch.txt dosyasında ise v1.11b olarak yazılı.

Bu konu hakkında bir fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: satyrcan

İlk sayfada verilen yönergeleri adım adım izledim. Fakat son aşamada şöyle bir problemle karşılaştım, gateway'i Gwod II olarak seçtikten sonra battle.net'e tıklıyorum, bağlanmaya çalıştıktan sonra "battle.net program sürümünüzü belirleyemedi" gibi bir uyarı alıyorum. Bu arada yine ilk sayfada verilen linkteki patch'i yüklememe rağmen oyunun içinde v1.11 olarak görünüyor. Oyun dizini altındaki patch.txt dosyasında ise v1.11b olarak yazılı.

Bu konu hakkında bir fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

oyun icinde 1.11 olarak cikiyor, dogru. ana menude a b c diye belirtmiyor. verdigim linkten indirdigine gore dogrudur.

battle.net 'te bu hata mesajı ile ilgili şöyle bir cevap var:

-"Battle.net was unable to properly identify your application version"

This error message is generally caused by a corruption in your game's installation. Uninstall and reinstall your game, then try to connect again. If you continue to receive this message, then there may be a computer virus on your system that is corrupting your game's installation.

install sırasında bir hata gerceklesmis veya herhangi bir virus kurulumu etkilemis olabilir, uninstall edip tekrar install etmeyi deneyin dedigine gore onerdigi cozumu bir kez yapıp yine aynı hatayı veriyorsa ona gore bir kez daha dusunmemiz lazım.
    belki farkında olmadan ufak ama sonucu degistrebilecek bir ayrıntıyı atlamıs olabilirsin,
    ilk sayfadaki yonergeleri tam sırası ile takip ederek bir kez daha dene istersen. arada bir iki defa exe falan degistiriliyor, bu sırada bir karısıklık olmus olabilir.

• Merhana bende acc için mesaj attım sabırsızlıkla bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.