Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu tekrardan kurdum. Fakat ilk sayfadaki linkten indirdiğim crack çalışmadı. 1.11b için başka bir crack indirdim aynı boyutta ve razor'a ait. Oyuna girdiğimdeyse eski hata mesajı yine karşımdaydı. Birşeyler yanlış ama çıkaramadım.
  • Selam, eski Gwod2 ve Sombre' den tanıyan herkese selam ederim özelikle Roxbury'e :) Kısmetse acc için başvurumuzu yaptık bekliyoruz. Oyunda Görüşmek üzere Acc ---- Pink_floyd
  • quote:

Orjinalden alıntı: satyrcan

Oyunu tekrardan kurdum. Fakat ilk sayfadaki linkten indirdiğim crack çalışmadı. 1.11b için başka bir crack indirdim aynı boyutta ve razor'a ait. Oyuna girdiğimdeyse eski hata mesajı yine karşımdaydı. Birşeyler yanlış ama çıkaramadım.

onceden sorununa farkli cozumler getirmeye calistigim arkadasimiza kendi exe lerimi gondererek hadiseyi bertaraf ettim.

boylece daha once rastlamadigimiz bir baska sorunun da cozumunu ogrenmis olduk

• quote:

Orjinalden alıntı: floydian99

Selam, eski Gwod2 ve Sombre' den tanıyan herkese selam ederim özelikle Roxbury'e :) Kısmetse acc için başvurumuzu yaptık bekliyoruz. Oyunda Görüşmek üzere Acc ---- Pink_floyd

eski acc açıktır faruk denedinmi hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkesqi

selamlar, eskiden kullanıcı ismi "trackterror" olan oyuncuyum...hesabım kapandı...1.11b oldugunda uyduramadım patch işini..sıkıntı çıkardı...sonunda koptuk oyundan...ve hesabımız da kapatılmış^^...bu arada emre abi serverdaki konumunu da yükseltmişsin...yakışır***
    ynei üyelik almak için bir bakaym dedim...ve bundan tam 1 sene önce girmek ici geceyi gündüze kattğım zamanlardaki gwan ı da gördüm...demek burdasınız halen...acc ricam olacak elbette ki...bu arada vistada sorun çıkarıyor mu D2 bunu da sormak istiyorum...yoksa sadece bende mi problem çıkarıyor

selam turkesqi.

windows vista ile alakali olarak bu resmi inceleyebilir ve asagidaki linke basvurabilirsin.

oyunun kısayoluna sag tıklayıp "ozellıkler" dedıgınde karsına bu pencere cıkacak.

buyuk cogunlukla resimdeki cozum ise yariyor, ancak sana care olmazsa ne yapacagin ile ilgili bilgi linkte mevcut.

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular

http://www.rpgforums.com/forums/software/101246-how-play-diablo-2-windows-vista.html

1.11b patch'inin linki bu forumda mevcut.

oyunu tamamen uninstall edip tekrar kurmadan once mutlaka forumun ilk sayfasındaki mesajlarımı okumanı oneririm.

buna ragmen yine bir sorun cikarsa bu foruma mesaj atarsan mutlaka bir cozum buluruz.

iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwannatar -- 17 Temmuz 2008; 15:53:48 >

• Slm Bende Eskiden GWOD oynayicisiydim Account şifremi unttum yeni bi üyelik almak istiyorum Eğer Mümkünse , bana mesaj atarsaniz Hesap hakkinda konuşuruz

Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lordhako

Slm Bende Eskiden GWOD oynayicisiydim Account şifremi unttum yeni bi üyelik almak istiyorum Eğer Mümkünse , bana mesaj atarsaniz Hesap hakkinda konuşuruz

Şimdiden Teşekkürler

istedigin kullanıcı adını lawyerzzz 'a ozel mesaj yoluyla belirtmen yeterli.
  • arkadaslar lutfen server ile ilgili her konuda sadece bu konu başlığını kullanalım.
  • Servera baglanamiyorum

unable to connect bnet diyor
  • Server in resmi sitesi yok mu acaba ? Kendimiz uye olamiyor muyuz ?

Yanitlariniz için tesekkurler...
  • Bir de şu war...

Server a ozel patch war mi ?

Hep soru soruyorum yaa :D kusura bakmayin biraz alisayim yardimci olurum... Online deneyimim war.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amidala -- 19 Temmuz 2008; 21:56:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amidala

Bir de şu war...

Server a ozel patch war mi ?

Hep soru soruyorum yaa :D kusura bakmayin biraz alisayim yardimci olurum... Online deneyimim war.

arkadaslar lutfen ilk sayfadaki acıklamaları okuyun.
  • Sayin Gwannatar :

1. Sayfadaki mesajlarinizi 3 kez inceledim fakan server a ozel patch oldugunu yazmadiginiz gibi link de wermemişsiniz.

Hata yapan ben de olabilirim. Eger goremiyorsam cewabinizda link koymanizi rica ediyorum.

Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amidala -- 20 Temmuz 2008; 10:58:37 >
  • özel patch yok ama bazı deişiklikler var örneğin cow lvl da normalden daha fazla experiance geliyo bide nm hf drop mal, hell hf drop da ohm olarak deiştirilmiş
  • başka bi server a geçelimmi? bildiniz server lari yazin benim bildiklerim:

www.mix.gen.tr
    games.alkar.net
    www.regwizar.com
    www.wturk.com
  • quote:

Sayin Gwannatar :

1. Sayfadaki mesajlarinizi 3 kez inceledim fakan server a ozel patch oldugunu yazmadiginiz gibi link de wermemişsiniz.

Hata yapan ben de olabilirim. Eger goremiyorsam cewabinizda link koymanizi rica ediyorum.

Tesekkurler...

gereken butun dosya vb., ve izlenecek tum adımlar birer birer soru cevap biciminde orada yazılı. herhangi baska bir seye ihtiyacınız yok.

degisiklikler ise sadece rox un soyledigi bazı deger farklarından ibaret.

- işte servera ozel patch olmadigi icin orada adı veya bahsi gecmiyor.. ve bu yuzden alakali herhangi bir link de yok.

Ben tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwannatar -- 20 Temmuz 2008; 14:58:10 >

• quote:

Server in resmi sitesi yok mu acaba ? Kendimiz uye olamiyor muyuz ?

Yanitlariniz için tesekkurler...

Amidala server in resmi sitesi ile uyelik alinmiyor, ilk sayfadaki aciklamalara yoneltmemin bir diger sebebi de buydu.

Uyelik bir admin araciligi ile alınıyor. bu forumdan bununla ilgili "lawyerzzz"a ozel mesaj atarak istedigin kullanıcı adını belirtirsen sana kısa surede yardımcı olacaktır. tek ihtiyacin olan gerekli durumlarda (sifreni kaybetmen, hesabına izinsiz giris yapilmasi vb.) sifreni resetleyebilmen icin aktif, guncel olarak kullandigin bir email adresi. bunu da admin e soylemene gerek yok, ana menuden kendin ayarliyorsun.

yani uyelik basit. lawyerzzz a "ben xyz kullanici adiyla account rica ediyorum" diye mesaj atiyorsunuz, oluveriyor.

• E şimdi ben oyuna girersem bana rush atacak adam var mı oyunda?
  • @Gwan ilk sayfada verdiğiniz linkleri indirmeyi deniyorum ama avast içinde trajan olduğunu söyleyip downloadı durduruyor. üstelikte iptal etsemde dosyayı kabul etmiyor. Sebebi nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

@Gwan ilk sayfada verdiğiniz linkleri indirmeyi deniyorum ama avast içinde trajan olduğunu söyleyip downloadı durduruyor. üstelikte iptal etsemde dosyayı kabul etmiyor. Sebebi nedir?

dosya nın icerisinde avast ın trojan zannettiği bir data mevcut, dogrudur. kendım de avast kullanıyorum, aynı sey benım de basıma gelmıstı ama uzerınden cok zaman gecınce burada belırtmeyı unutmusum.

bunun sebebi, gelen dosyalar arasında bulunan r2d2.dll dosyası.
    oyunun exe sini farklı calistiracak olan bir uygulama uzantısıdır, c3p0 programını kullanabilmemize yarıyor. yazılımından dolayı avast ın ağına takılıyor.

avast ı kapatarak dosyayı ındırebılrsınız, kurulum ıcın gereklı ıslemlerı yaparken antıvırus yazılımlarını devre dısı bırakmanızda herhangı bır sakınca yoktur. linklerdeki dosyaları gonul rahatlıgıyla kullanabilirsiniz.
    dosyaların arasında "gercekten" trojan vb. olan herhangi bir sey yok, ancak yazılımından oturu damga yıyen bır uygulama uzantısı var.

kurulumu bıtırdıkten sonra avast ı yıne acabılrsınız ancak aklınızda olsun, c3p0 nun bulundugu klasoru taratmayın, zira vırus zannedıp gereklı dll yi silebilir.

c3p0 programını kullanacagınızda da, program acılısından once avast ı gecıcı olarak durdurabılır, program acıldıktan sonra "erişimde koruma"yı yine devam ettirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.