Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isteyen varsa bende fazla dan 1 tane acc var verebilirim....
  •  Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular

Kasanın kırmıyla işaretli bölümünü kullanamıyorum kafayı yiyecem acil yardım lütfennnnnn!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: TheShadow

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular

Kasanın kırmıyla işaretli bölümünü kullanamıyorum kafayı yiyecem acil yardım lütfennnnnn!!!!

Senin o resmini koyduğun kasa ancak modlu diablo serverlarında olur.Orjinal oyunda o kadar büyük depo olmaz.

• e Tamam Ben de GWOD II server ındayım birine daha gönderdimben kullanabiliyorum dedi.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheShadow -- 14 Şubat 2009; 19:41:57 >
  • quote:

e Tamam Ben de GWOD II server ındayım birine daha gönderdimben kullanabiliyorum dedi.......

Gwdo2 modlu server değil.Sadece ufak tefek birkaç değişiklik var Gwod'da.
  • o ben kulanıyorum diyen bence seni keklemiş kasanın orj boyutunu aşıp o kırmızı işaretli yerlere bişi koymaya çalışırsan oyundan atar.single oyunda kullanabilirsin onu sadece yada o patchin yuklu oldugu serverlarda kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 14 Şubat 2009; 21:06:34 >
  • quote:

e Tamam Ben de GWOD II server ındayım birine daha gönderdimben kullanabiliyorum dedi.......

gwod da hiç görmedim seni... benim acc arreat
    görüşelim serverde... uzun süredir türk yok da ondan diom
    bazı arkadaşlar bıraktı gwod u
  • selamlar gwod'dan bir hesap da ben alabilirmiyim..

username : bam_bam olursa sevinirim..

tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yayengec

quote:

gwod da hiç görmedim seni... benim acc arreat
    görüşelim serverde... uzun süredir türk yok da ondan diom
    bazı arkadaşlar bıraktı gwod u

benim de acc: TheShadow
    Char adı:William , 21 lvl paladin.....
  • Gwod canlanıyor mu yeniden yoksa? Bıyık sabote etmese zaten server7/24 full.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Gwod canlanıyor mu yeniden yoksa? Bıyık sabote etmese zaten server7/24 full.

Terbiesiz
  • Öyle deme Bıyık bana fellik fellik cd aratıp Diabloyu yükleten, sonra da yan çizip Sacred diye dandik bir oyuna başlayan ben değilim herhalde. Gökhan da şahit, Engin de şahit. Fazla konuşma hökelerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 18 Şubat 2009; 1:18:46 >
  • aynen ole vallaha tam toplamistim çeteyi d2 de sacrede satti bizi yok efenim neymis ben uzun zmndir sacred oynuorum kasilmis char im var da fln da filn
  • bu bıyıga guven olmaz zati hep satar satıcıdır kendisi
  • kediler nankör dür derler...
  • hesap istiyorum! kim yardım eder?
  • hesapsız kaldım! oynamak istiyorum lawyer ofline oyun içinde hangi acc name'i yazsan zaten var bu ismi kullanamazsın diyo (o isimle bi pw sallayıp log-in denediğinde böle bi acc yok diyo aynı zamanda) ühü ya ben diablo istiyorummmm

edit: yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdofchaos -- 19 Şubat 2009; 21:48:04 >

• Ya arkadaslar bana cok acil account lazım verebilecek biri warmı lutfen?
  • server admin nerede allah aşkına. terk etmiş burayı kaderine. ya acc istiyorum
  • LAwyer verdigin sifreyle giremiyorum this account doesnt exist diyor yardımcı olurmusun lutfen
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.