Şimdi Ara

diablo 2 item aktarma...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTtuArRi -- 6 Aralık 2016; 23:44:28 >

• D2 Editor diye bir program vardı. Karakterini istediğin level'a getirebiliyor, istediğin warp gateleri açabiliyor, istediğin görevleri bitmiş sayabiliyor ve istediğin itemleri karakterine atabiliyordun... Fakat piyasada bir sürü editor programı var bazıları iyi bazıları kötü malesef deneyerek bulman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aztlan -- 2 Eylül 2010; 14:21:45 >
  • Editörleri deneyebilirsin ama tavsiye etmem.Hilesiz ve kendi çabanla oynadığın oyun her zaman sana daha güzel ve zevkli gelecektir.
  • bence boşuna ugrasma sana gonderdigim karakterle oyna nasılsa sonuçta ulaşabilecegin son nokta o...

editor yazılımları yazık eder karakterine yani sen bilirsin Arm of King Leoric almaya calışıyorsun sanırım :)

eger diablon orjinalse bir kaç kişi daha bulalım sizi bir haftada lvl 80 yaparız battle net de
  • hileye hayır ; bir hedefe ulaşabilmek için mücadele göstermek, zorluklara katlanmak + emek + zaman = Diablo
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

hileye hayır ; bir hedefe ulaşabilmek için mücadele göstermek, zorluklara katlanmak + emek + zaman = Diablo

+1
  • Udie Tool var ama @VII_outLaw'a katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişey sorcam Hell veya Nightmarede zorluk artıyor fakat daha mı kolay level atlanıyor?
  • yani oyle bişi dememek lazım daha fazla puan veriyor hell, ama lvl arttıkca level atlamak içinde daha fazlada puan gerekiyor yani karışık bir durum

bu arada ANTtuArRi ben özel mesaj atamıyorum da seni msn e ekledim fakat henuz sen kabul etmedin
    ve hotmail kutuna bak sana cok güzel bie necro gonderdim incele diye

battle net de oynamak için oyunun orjinal olması lazım eger orjinlase sorun yok. orjinal degilse hamaci falan diyorlar onu anlamıyorum ben
  • yok ben sana 4 gun oldu gondereli ve msn e ekleyeli sanırım sende blok var :) ii bak maillerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTtuArRi

bende seni eklediğim zaman sorun duzeldi sanırsam
    şimdi tek yapmamız gereken msn de birbirimizi yakalamak :D

:) bencede maili buldunmu
  • quote:

evet açtım karekteri gozlerim yuvalarından cıktı.
    çok hayvansı bişey olmus valla
    bununla hell de gorev yapabiliyomuyuz yoksa sen hepsini bitirdinmi ?

bir soru daha
    bu stat pointler skill pointler neden verilmemiş olarak duruyor ?

evet act 4 un başında kalmış durumda yani diabloyu oldurecen sonrada baal i sonra bitcek oyun tamamen
    o statlarda işte skeletonların resisti diabloya dayanacakmı dayanmayacakmı diye duruyor eger dayanırsa golem dayancam yok dayanmazsa mecburen skeleton resist e verecem digeride ne bileyim hepsini vitaya vermek gerekiyordu acele etmedim yani sen ver istiyorsan alt tarafı 200 daha yaşam ekleyecek yani vermedim işte senin oyunun orjinalmiydi
  • tabii player 8 için konuşuyorum yoksa hell de player 1 oynarsan zaten dümdüz gidiyor yani sıkılıyorsun bişi yapmana gerek kalmıyor cok kolay oluyor sagolasın enigma :) ve shako ve yokmu o Arm of King Leoric(en mukemmeli) olayı onlar bitiriyor.
    toplam ben hariç 43 kişi ile gezebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

Editörleri deneyebilirsin ama tavsiye etmem.Hilesiz ve kendi çabanla oynadığın oyun her zaman sana daha güzel ve zevkli gelecektir.

bencede kendin oyna bitir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

hileye hayır ; bir hedefe ulaşabilmek için mücadele göstermek, zorluklara katlanmak + emek + zaman = Diablo

+2
  • quote:

he emre abi 14 revive
    1 fire golem
    1 yardımcı okçu (bu arada uniq bow taktım eline cok daha iyi oldu senin taktıgından :D)
    12 skeleton
    10 mage keleton

toplam 14 + 12 + 10 + 1 + 1 + ben

39 kişi olduk

43 kişi nasıl olucam ? :D

skeleton ve mace skeletonu 20 lersen ustundekilerle biri 33 biri de 32 oluyor skill seviyesi buda
    13 skeleton 13 mace skeleton demek 15 revive (itemlerin verdigiyle orjinali kaçtı hatırlamıyorum) demek 15 de yaratık 1 okçu 1 golem
    13 + 13 + 1 + 1 +15 = 43 oluyor
    sen skeleyon ve mace skeletona daha fazla vermen lazım yani maxlamalısın kısaca. yada ben sana eski savelerin birini gondermişte olabilrim benimkinin resmini koyarım buraya bakarsın itemlerden belki bir ikisi sende olmayabilir; yada save dosyası sapıttı bu arada kolay ilerliyormusun

• [simage][/simage]

• Benim Sorceress'a Paladin için bir kalkan düştü onu nasıl verebilirim?
  • Bişey söyleyeceğim,bence biraz saçma olmuş Mage + Warrior skeleton.
    Clay Golem (Slow için)
    Skeleton Warrior
    Summon Resist
    Skeleton Mastery
    Life Tap ile düz yol ilerlersin.Life tap indireceksin adamlara.Skeletonlar vurdukça can filan alacak.Ayrıca Immune olayı Mage in önünü keser bir de Life Tap dan yararlanamaz.Ayrıca hem Mage hem Warrior Skill yetmezse ikisi de güçsüz kalır.Revive zaten hepsi halledilince...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimir

Bişey söyleyeceğim,bence biraz saçma olmuş Mage + Warrior skeleton.
    Clay Golem (Slow için)
    Skeleton Warrior
    Summon Resist
    Skeleton Mastery
    Life Tap ile düz yol ilerlersin.Life tap indireceksin adamlara.Skeletonlar vurdukça can filan alacak.Ayrıca Immune olayı Mage in önünü keser bir de Life Tap dan yararlanamaz.Ayrıca hem Mage hem Warrior Skill yetmezse ikisi de güçsüz kalır.Revive zaten hepsi halledilince...

Dostum tam olarak anlamadım ne saçma olmuş anlayamadım gerçekten

single player için oldukça güzel ve hızlı ilerleyebilecegin bir karakter hell de player 8 şu anda neredeyse baal a geldim sadece anya gorevinde şeffaf lith. yapan yaratıklar biraz zorladı oda benim lith. res. düşük oldugu için onun haricinde dümdüz gidiyor yani bu karaktar le zaten pvp yapılmaz ama single neredeyse tüm karakterlerden daha hızlı ilerliyorsun hiç birşey duramıyor öninde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.