Şimdi Ara

diablo 3 2.3.0 ptr (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay babahun kemüüne monk ne olmuş öyle. Tamam izlerken güçlü olduğunu gözlemliyorduk da oynarken de çok rahat, kolay oynanıyor. 1 orta/iyi monk 2 tane hiçbir işe yaramayan oyuncuyu ve 1 tane orta seviye monk'u taşıyabiliyor. PTR'da 2 saatte 0'dan 255 paragon yaptı elemanın teki.

Patapata pat.
  • Aklıma takılan bir konu var, şu an elimizde bir sürü ranktan key var bunlar 2.3 ile standart trial key olarak kalacak değil mi,stashta epey yer açılır öyle ise eğer,yoksa benim 500 üzeri taşı eritmem mi gerekecek? Her telden var bunlar sanırım 2.3 ile 100 stack olan ranklanmamış trial key olarak kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Aklıma takılan bir konu var, şu an elimizde bir sürü ranktan key var bunlar 2.3 ile standart trial key olarak kalacak değil mi,stashta epey yer açılır öyle ise eğer,yoksa benim 500 üzeri taşı eritmem mi gerekecek? Her telden var bunlar sanırım 2.3 ile 100 stack olan ranklanmamış trial key olarak kalacak.

Üstad sen niye PTR yüklemiyorsun ki? Hayır bir sürü şey aklını kurcalıyor, yükle PTR, 2 gün kalmış zaten, keyfine bak :)

Evet hepsi tek key oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Aklıma takılan bir konu var, şu an elimizde bir sürü ranktan key var bunlar 2.3 ile standart trial key olarak kalacak değil mi,stashta epey yer açılır öyle ise eğer,yoksa benim 500 üzeri taşı eritmem mi gerekecek? Her telden var bunlar sanırım 2.3 ile 100 stack olan ranklanmamış trial key olarak kalacak.

Üstad sen niye PTR yüklemiyorsun ki? Hayır bir sürü şey aklını kurcalıyor, yükle PTR, 2 gün kalmış zaten, keyfine bak :)

Evet hepsi tek key oluyor.

Yükledim 2 kere ikisinde de başarılı olamadım,karakter kopyalama hatası verdi,sonra server 4 saat bekletti kopyalama işlemi bitince, bende darlandım bende kaldırdım tekrar kotadan yesin istemiyorum : D 2.2 ile barbar ve dh oynadım rekorları kırdım.

En son 60 küsür ik silahı bulmuş oldum 3 tanesi anci. ama en iyisi 4.088 idi dmg olarak ve hepsini kırdım, bul ka. silahlarından da en iyileri 2.800'er dmge sahip ve bunlardan da hatırı sayılır miktarda buldum 30'ar tane olabilirler, bu kadar oynayıp 3 k ve 4.3 k silahlar bulamadım ona üzülüyorum, dhye ise 2.2'de krideri 3 ayda 700 k shard harcayarak attı. O yüzden pek heves kalmadı küpü deneyeceğim sonrada bütün taşları 75 üzeri grler için deneyeceğim.

• 2 günlük monk ile 61 yaptık bugün. Dandik bir Az'turrasq vardı, 4 kere yeniden şekillendirerek 3000 damage'li ve %96 affix'li bir Az'turrasq yakaladım. Şansa da yine 3000 damage'li Lion Claw var. DH'nin doğru pozisyon bulayım diye sığındığı dehlizleri monk Podolski gibi dikine oynayarak arşınlıyor.

Monk oynayın, oynatın. Oğlunuz olursa adını monk koyun.
  • arkdaşlarlar bu cube içerisinde 7 ayrı sekme var bunlar ne işe yarıyor
     diablo 3  2.3.0 ptr
  • Küpün yapabildiklerini anlatan how to do'su.
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    Yeni Artifact Kanai's Cube :
    Oyun içerisinde bulunacak yeni tarifler ile kullanılacak olan Kanai's Cube sayesinde bir çok efsanevi eşyaya yeni özellikler kazandırılabilecek.

Yeni efsanevi güç ekleme:
    Bazı itemleri yok ederek belli tariflerle efsanevi eşyalara yeni efsanevi güç eklenebilecek. Bunlar silah, zırh yada mücevher olabilir.
    Efsanevi eşyayı yeniden uyarlama :
    Bir efsanevi eşyayı Ancinet yada non-ancient'e çevirebilmenize olanak sağlayan sistemi içerir.
    Rare eşyaları upgrade etmek :
    70 level rare itemleri bu küp sayesinde random olarak efsanevi eşyaya dönüştürmek mümkün olabilecek.
    Set itemleri Convert etmek :
    Örneğin; Asheara's Finders'ı convert ettiğinizde yerine Asheara's Custodian, Asheara's Pace, veya Asheara's Ward elde edebileceksiniz.
    Level gereksinimini silmek :
    Bir item'ın kullanmak için gerekli level yazan özelliğini siler. Herhangi bir levelde kullanılabilmesini sağlayacak.
    Gemleri Convert etmek :
    9 adet olacak şekilde, başka gemlere dönüştürmeye yarıyor. Örneğin; 9 adet diamond gem, 9 adet ruby olacak şekilde.
    Craft materyallerini convert etmek :
    100 adet normal, rare yada magic craft materyalini 100 adet farklı tipte bir craft materyaline dönüştürebileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Yeni Artifact Kanai's Cube :
    Oyun içerisinde bulunacak yeni tarifler ile kullanılacak olan Kanai's Cube sayesinde bir çok efsanevi eşyaya yeni özellikler kazandırılabilecek.

Yeni efsanevi güç ekleme:
    Bazı itemleri yok ederek belli tariflerle efsanevi eşyalara yeni efsanevi güç eklenebilecek. Bunlar silah, zırh yada mücevher olabilir.
    Efsanevi eşyayı yeniden uyarlama :
    Bir efsanevi eşyayı Ancinet yada non-ancient'e çevirebilmenize olanak sağlayan sistemi içerir.
    Rare eşyaları upgrade etmek :
    70 level rare itemleri bu küp sayesinde random olarak efsanevi eşyaya dönüştürmek mümkün olabilecek.
    Set itemleri Convert etmek :
    Örneğin; Asheara's Finders'ı convert ettiğinizde yerine Asheara's Custodian, Asheara's Pace, veya Asheara's Ward elde edebileceksiniz.
    Level gereksinimini silmek :
    Bir item'ın kullanmak için gerekli level yazan özelliğini siler. Herhangi bir levelde kullanılabilmesini sağlayacak.
    Gemleri Convert etmek :
    9 adet olacak şekilde, başka gemlere dönüştürmeye yarıyor. Örneğin; 9 adet diamond gem, 9 adet ruby olacak şekilde.
    Craft materyallerini convert etmek :
    100 adet normal, rare yada magic craft materyalini 100 adet farklı tipte bir craft materyaline dönüştürebileceksiniz.

PTR oynayanlara birkaç sorum var patche 1haftadan az kaldı gibi gözüküyor . Kübün materyallerini halletmek ne derece zor ? Yani 1-2 eşya yapacağız diye bütün günü farmlayarak mı geçireceğiz yoksa kolay mı ? Bir de bu rare'den leg çıkarma olayı . Wand'dan wand mı çıkacak örneğin , mesela benim gibi hala woh düşüremeyen biri için bir umut kapısı olabilir sürekli rare wand çevirilerek . Tam olarak şöyle sorayım rare'den leg olayında her türlü eşyayı elde edebiliyor muyuz item tablosunda nadir eşyalar var mı yani , yoksa ezik wandları mı verecek sadece

• Can sıkıntısına hardcore'a başlamıştım geçen hafta(konsolda oynadığım için maalesef sezon mezon olayı yok sıfırdan başlamak için) daha paragon 200 lerdeydim kadaladan birikmiş şartları harcayayım dedim çift silaha bastım dakka bir gol bir ilk basışımda ancient furnace verdi. Yok böyle bir dalga, ulan blizzort ne diyeyim ben sana:)
    Yeter gelsin artık 2.3 şu kübü çok merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    5 tane materyal var ve act1-2-3-4-5 görevlerini yaptıktan sonra tyrael ile konuştuğunda verdiği kutudan çıkıyor. T9 oynadığımda 4er tane vermişti zor mu değil mi artık yorum size kalmış. Rare olarak evet mace koyarsan random leg. mace verir. Bir ayrıcalığı yok ama o kadar mace içinden furnace gelme olaslığı nedir bilmiyorum. Dandik bir furnace düşürüp statlarını yenileme yolunu seçerdim ben olsam, küpün ikinci özelliği ile.
    Setlerde, 2 parça set olanlar çevrilmiyor sanırsam.
    Gemleri dönüştürürken act2'deki çocuktan satın alınan esans var, dönüştürmek istediğiniz rengi koyuyorsunuz ve dönüşecek olan 9 gem'i koyuyorsunuz.
    Puzzle ring koyup basarsanız da vault açar. Başka da bir ayrıcalığı yok işte.
  • Sevgili günlük; bugün dandik sarı bow'dan 3560 damage'li ve 12 disc'li Yang's yaptım.

Sayın Burcu Hanım, öncelikle afiyettesinizdir umarım. Görüşmeyeli -hiç görüşmedik gerçi- nasılsınız inşallah? Ailenize ve varsa eşinize selamlarımı iletiniz. Esenlikler diliyorum.

Birkaç sorunuzu yanıtlama şerefine nail olacağım,

Bovine Bardiche ile cow level açabiliyorsunuz. PTR'da item farm'lamak için şahane bir yer. Yeni oyuncular için, yeni karakter açmış eski oyuncular için, birkaç item eksiği olup kötü ve seyrek gelen rift'le muhattap olmayan elitistler için güzel bir yer. Tavsiye ederim. Oyunda her zaman yapılan bir şey olacak bu, cow level. Bir yüzükle açılan vault ile oyun başında yaşanılan gold sıkıntısı çözülmüş. Hatta sadece gold değil, içerideki goblin'ler ile item, blood shard, materyal ve plan sorunu da çözülmüş.

Küp materyalleri cache'ten çıkıyor, yani önceden yüzük, başlık, eldiven ya da ayakkabı farm'ladığımız gibi, bu item'ların düşmesine herhangi bir etki etmeden düşüyor. T7 ve üzerinde 4 tane düşüyor, T1-T6 arasında 3. Tabiî ki özellikle bir act'in materyalini bile arıyor olsanız tavsiyem bonus act'leri sırasıyla yapmanız. 2 katı daha fazla materyal topluyorsunuz, bonus olan act'i yaparsanız. Tüm görevleri tekrar yapmakla uğraşmak nere, sırayı takip ederek yapmak nere. Direkt bounty ise amaç -ki bir müddet öyle olmalı, en azından her birinden 8'er tane olup cube'e affix atabilene kadar- zorluk seviyesi T7 olmalı ve bonus sırasına dikkat edilmeli.

Ben tüm act'leri sırasıyla yapmayı hem zor hem kolay buldum. Zor buldum, bazı görevler değişmiş, alışamadım, bulmakta hâlâ güçlük çekiyorum ve tüm act'leri yapmak uzun geliyor. Kolay buldum, iyi bir takımla bir act 3-5 dakika sürebiliyor. Getirisi de yüksek. Rare'dan legendary çıkarmak her ne kadar bir üstteki arkadaş aksini söylese de var olan legendary'i yeniden dövmekten daha kolay. Tabiî birikmişiniz varsa, bende her bir materyalden 20-30 bin, sarılardan 90 bin ve forgotten soul'lardan 9 bin var. Bu yazının ilk cümlesinde söylediğim yayı yapmak için her bir materyalden 1000 tane harcamam gerekti. Yüksek bir miktar değil, normal kısımda bu bow için ben 8-9 bin harcamaya da razıyım. Çok zaman alıyor, sıkıcı biraz ama her bir sarı item'ın legendary olması farklı bir his veriyor, sanki yerden buluyormuşuz gibi.

Legendary'i yeniden dövmek her yeni materyalden 5 tane ve 50 tane de forgotten soul istiyor. Ben dört denemede (4x5=20 yeni materyal ve 4x50=200 forgotten soul karşılığında) birkaç mesaj önce bahsettiğim 3000 damage'li ve %96 affix'li bir Az'turrasq dövdüm. Bugün de yine şansıma güvenip 40-50 tane yeni materyalle 8-10 deneme yaptım, hepsi dandik ve non ancient çıktı. Sonrasında dediğim gibi, sarıları dövmeye başladım.

Sarı item'ları nereden bulacağız derseniz Kadala'dan aldıklarınızı kullanabiliyorsunuz. Böylelikle hem o item'ı arıyorsunuz hem de gelmeyince oradan aldığınız item'ları kullanabiliyorsunuz. Ben zaten materyal içinde yüzüyorum, babam tekstil fabrikatörü diye işi yüzsüzlüğe vurup kendi sarı yayımı materyallerle sıfırdan kendim yapıp bir de cube'de onu legendary haline getirdim. Bu Yang'ı da o şekilde yaptım zaten. Dandik 70 level sarı yay yapıyorsunuz, her bir inventory için 28 tane falan, sonrasında hepsini tek tek küpte legendary'e çeviriyorsunuz. Bu hem daha hızlı hem de bana kalırsa daha iyi bir yöntem. Ama ne aradığınıza göre değişir. Silahlarda en iyi taktik bu gibi gözüküyor. Diğer fazla legendary ve set item'ı olan kısımlarda, örneğin armor ya da helmet gibi, aradığınız item'ı bulmanız zor. Yaptığınız item o kadar set item'ından ve legendary'den istediğiniz seçilecek de, bir de o ancient olacak da, bir de istediğiniz özellik gelecek de, zor iş.

Bana tüm oyun hayatım boyunca 2 tane ancient Kridershot düşmüştü. Yang yapayım derken 3 tane ancient Kridershot düşürdüm. Üçü de 3000+ damage'li, ikisinde sırasıyla 9 ve 12 disc vardı, üçünde de %6- %9 damage mevcuttu, roll ile en iyisi 3.400 damage falan oldu. Yani nadir silahlar da yapılabiliyor. Bu konuda sezon bitince benim ilk işim kaynakları Yang yapmaya harcamak olacak. PTR'da legendary buff'ı olsa da, sarı item'ları legendary yaparken buff'a ihtiyacınız olmadığından (Zaten başarı oranı yok, her sarı item legendary yapılıyor küp ile) ve PTR buff'ı bir item'ın ancient olup olmamasını belirlemediğinden 3 tane çok iyi Kridershot bulup daha sonra 1 tane ancient Yang's bulmayı tamamen şansa yoruyorum.

•  diablo 3  2.3.0 ptr
  • Erik gibiymiş.
  • Ben izninizle kaçıyorum. Bence kimse de kalmasın zira burada bir yırtıcı hayvan belgeseli tadında bir şeyler olabilme şeysi hissettim. Sezon4'te görüşmek üzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur yahu, ya da git ama gitmeden önce böyle zevce adaylarını nereden buluyorsun onu de bağa. Bilecek Endüstri Meslek Lisesinden mi bu hanımkızceğizimiz?
  • Selena gomez bu :d meslek lisesi ahah :D özel arşiv ve biraz da tumblr takılmayla böyle adaylardan çok var :) Neyse Patch 2.3 konusu oldu esra erolun evlilik şeysi gibi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Sevgili günlük; bugün dandik sarı bow'dan 3560 damage'li ve 12 disc'li Yang's yaptım.

Sayın Burcu Hanım, öncelikle afiyettesinizdir umarım. Görüşmeyeli -hiç görüşmedik gerçi- nasılsınız inşallah? Ailenize ve varsa eşinize selamlarımı iletiniz. Esenlikler diliyorum.

Birkaç sorunuzu yanıtlama şerefine nail olacağım,

Bovine Bardiche ile cow level açabiliyorsunuz. PTR'da item farm'lamak için şahane bir yer. Yeni oyuncular için, yeni karakter açmış eski oyuncular için, birkaç item eksiği olup kötü ve seyrek gelen rift'le muhattap olmayan elitistler için güzel bir yer. Tavsiye ederim. Oyunda her zaman yapılan bir şey olacak bu, cow level. Bir yüzükle açılan vault ile oyun başında yaşanılan gold sıkıntısı çözülmüş. Hatta sadece gold değil, içerideki goblin'ler ile item, blood shard, materyal ve plan sorunu da çözülmüş.

Küp materyalleri cache'ten çıkıyor, yani önceden yüzük, başlık, eldiven ya da ayakkabı farm'ladığımız gibi, bu item'ların düşmesine herhangi bir etki etmeden düşüyor. T7 ve üzerinde 4 tane düşüyor, T1-T6 arasında 3. Tabiî ki özellikle bir act'in materyalini bile arıyor olsanız tavsiyem bonus act'leri sırasıyla yapmanız. 2 katı daha fazla materyal topluyorsunuz, bonus olan act'i yaparsanız. Tüm görevleri tekrar yapmakla uğraşmak nere, sırayı takip ederek yapmak nere. Direkt bounty ise amaç -ki bir müddet öyle olmalı, en azından her birinden 8'er tane olup cube'e affix atabilene kadar- zorluk seviyesi T7 olmalı ve bonus sırasına dikkat edilmeli.

Ben tüm act'leri sırasıyla yapmayı hem zor hem kolay buldum. Zor buldum, bazı görevler değişmiş, alışamadım, bulmakta hâlâ güçlük çekiyorum ve tüm act'leri yapmak uzun geliyor. Kolay buldum, iyi bir takımla bir act 3-5 dakika sürebiliyor. Getirisi de yüksek. Rare'dan legendary çıkarmak her ne kadar bir üstteki arkadaş aksini söylese de var olan legendary'i yeniden dövmekten daha kolay. Tabiî birikmişiniz varsa, bende her bir materyalden 20-30 bin, sarılardan 90 bin ve forgotten soul'lardan 9 bin var. Bu yazının ilk cümlesinde söylediğim yayı yapmak için her bir materyalden 1000 tane harcamam gerekti. Yüksek bir miktar değil, normal kısımda bu bow için ben 8-9 bin harcamaya da razıyım. Çok zaman alıyor, sıkıcı biraz ama her bir sarı item'ın legendary olması farklı bir his veriyor, sanki yerden buluyormuşuz gibi.

Legendary'i yeniden dövmek her yeni materyalden 5 tane ve 50 tane de forgotten soul istiyor. Ben dört denemede (4x5=20 yeni materyal ve 4x50=200 forgotten soul karşılığında) birkaç mesaj önce bahsettiğim 3000 damage'li ve %96 affix'li bir Az'turrasq dövdüm. Bugün de yine şansıma güvenip 40-50 tane yeni materyalle 8-10 deneme yaptım, hepsi dandik ve non ancient çıktı. Sonrasında dediğim gibi, sarıları dövmeye başladım.

Sarı item'ları nereden bulacağız derseniz Kadala'dan aldıklarınızı kullanabiliyorsunuz. Böylelikle hem o item'ı arıyorsunuz hem de gelmeyince oradan aldığınız item'ları kullanabiliyorsunuz. Ben zaten materyal içinde yüzüyorum, babam tekstil fabrikatörü diye işi yüzsüzlüğe vurup kendi sarı yayımı materyallerle sıfırdan kendim yapıp bir de cube'de onu legendary haline getirdim. Bu Yang'ı da o şekilde yaptım zaten. Dandik 70 level sarı yay yapıyorsunuz, her bir inventory için 28 tane falan, sonrasında hepsini tek tek küpte legendary'e çeviriyorsunuz. Bu hem daha hızlı hem de bana kalırsa daha iyi bir yöntem. Ama ne aradığınıza göre değişir. Silahlarda en iyi taktik bu gibi gözüküyor. Diğer fazla legendary ve set item'ı olan kısımlarda, örneğin armor ya da helmet gibi, aradığınız item'ı bulmanız zor. Yaptığınız item o kadar set item'ından ve legendary'den istediğiniz seçilecek de, bir de o ancient olacak da, bir de istediğiniz özellik gelecek de, zor iş.

Bana tüm oyun hayatım boyunca 2 tane ancient Kridershot düşmüştü. Yang yapayım derken 3 tane ancient Kridershot düşürdüm. Üçü de 3000+ damage'li, ikisinde sırasıyla 9 ve 12 disc vardı, üçünde de %6- %9 damage mevcuttu, roll ile en iyisi 3.400 damage falan oldu. Yani nadir silahlar da yapılabiliyor. Bu konuda sezon bitince benim ilk işim kaynakları Yang yapmaya harcamak olacak. PTR'da legendary buff'ı olsa da, sarı item'ları legendary yaparken buff'a ihtiyacınız olmadığından (Zaten başarı oranı yok, her sarı item legendary yapılıyor küp ile) ve PTR buff'ı bir item'ın ancient olup olmamasını belirlemediğinden 3 tane çok iyi Kridershot bulup daha sonra 1 tane ancient Yang's bulmayı tamamen şansa yoruyorum.

İlginç üslubuna rağmen güzel açıklaman için teşekkürler. Küp oyuna belki de yüzlerce yeni build ekleyecek fakat yine de tek meta build olacak her sınıfta kimisi rorg pasifi kullanacak kimisi immunity kolye pasiflerini. Her patchte oyunun daha da basitleştirildiği fikrine katılıyor musun? (Craft materyallerinin kaldırılması,kadaladan bir gün içinde set tamamlamak vs.)

• Gelecek patch de hangi karakterler güçlü olarak geliyor bu sefer metaya uymak istiyorum yeni sezonda
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.