Şimdi Ara

DIABLO 3 ABARTILIYOR DİYENLERİN KONUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
5.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmaların çoğunu okudum fakat diablo bir efsanedir evet blizzard bizi bıktırmış olsada hatta ve hatta oyun çıksada oynamıcam yahu artık 10yıldır bekliyorum diyorum 2gün sonra diablo 2ye tekrardan başlıyorum bakalım 17sinde kesin çıkıyor haberleri vardı ben gene sanmıyorum ama çıkmasınıda 4gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Tartışmanın temeli oyuncular arasındaki kuşak farkı. Kabul etmek lazım biz eskidik.
    Bu türden tartışmalar, müzik için, sinema için edebiyat için vs.. sürekli yapılıyor. Bana göre sinema eğer 5. sanat ise bu sektörde 6.sı.
    Bu böyle sürecek, eskiler "aaaah ah, bizim zamanımızda....." diye başlayacak, yeniler o malum bit pazarı esprisini yapacaklar.
    Şimdiye kadar kazanan hep yeni nesil oldu. Zamanında biz kazanmıştık, şimdi sıra gençlerde onların kazanma zamanı.
    Bitmez bu tartışma... Hiç bitmedi ki.

Usta ben 18 yaşındayım. Destur bismillah yani. 12 yaşındaki oyunculara göre mi yapıyorlar oyunları?

Fikrimi soruyorsan eğer, sen istisnasın. Günümüzde tüketimin en makbulü hızlı olanıdır. Sindire sindire tüketmek(oynamak, dinlemek, okumak vs..) biz eskilerin keyfidir.

@thunderwatcher
    Şahsi görüşüm : Blizzard'a arkasını dönüp giden kitle azınlık olacaktır. WoW Vanilla'dan sonra dönen döndü gitti zaten, hala milyonlarca kayıtlı kullanıcısı var. Blizzard'da dönüp gidenlerin değil, YENİ kitlenin isteklerine eğiliyor, kapitalizm de bu demek. Ama düzen bu, Blizzard'dan eski özgür stüdyo günlerine geri dönmesini beklemek hayalciliktir. Acı ama gerçek.

Yok öyle iş arkadaş. Dur bekle ben geliyorum oyun piyasasına 5 sene içinde. O zaman görelim bakalım blizzardın kapitalist oyun rejimi ne kadar dayanacak

• Ekleme yapmak istiyorum, burda Blizzard'ı yerden yere vuran, isyanın zirvelerinde gezenler, oyun çıktığında gece açılışılarında en önlerde olacak. Veya benim gibi imkanı olmayanlar bir sene önce önsipraişi vermiş, ne olur ne olmaz diye parasını bile ödemiş tipler. Oynamıyacağım ulan diye isyan ederiz, ama Beta key için interneti kulaçlarız. Durum bundan ibaret.
  • quote:

Ekleme yapmak istiyorum, burda Blizzard'ı yerden yere vuran, isyanın zirvelerinde gezenler, oyun çıktığında gece açılışılarında en önlerde olacak. Veya benim gibi imkanı olmayanlar bir sene önce önsipraişi vermiş, ne olur ne olmaz diye parasını bile ödemiş tipler. Oynamıyacağım ulan diye isyan ederiz, ama Beta key için interneti kulaçlarız. Durum bundan ibaret.

Kardeş son derece haklısın biliyormusun. Genelde böyle olur çünkü. Mesela ben WoW oynadığım zamanlar WOTLK ek paketine isyan etmeme rağmen çıktığı gün gidip almıştım. Ama şu anda o kadar kin doluyum ki, afedersin de o oyunu Chris Metzen'in elinden bile almam. Ya da alıp başka birşey koyarım eline...

Senin bahsettiğin durum herkeste belli evrelerde gelişiyor. Şahsım adına o evreyi geçeli çok oldu. "oğlum yapmayın bak, bu oyunu da rezil edeceksiniz!" diye adamlara laf anlatmaktan yoruldum yani...

• Büyük gün.. Evil is back at 15.05.2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 15 Mart 2012; 16:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

İsteyen boş konuşmak diyebilir, her görüşe saygımız var. Ben kamuoyu oluşturmak demeyi tercih ederim. Mass Effect 3'ün çıktığı bu günlerde ilgim dağıldı sıkıldım diabloya laf etmekten. Bana müsade ben Mass Effect'e dalayım biraz da OYUN NASIL YAPILIRMIŞ TEKRAR HATIRLAYAYIM. BLIZZARD: İZLE VE ÖĞREN...

15 dk gameplay izledim. Gördüğüm tek şey; saklan duvarın arkasına kaldır kafayı 1-2 yaratık vur tekrar saklan, tekrar çıkar kafayı 2 tane daha vur, tekrar saklan....

İyi oyunlar...

Yanlış görmüşsün dostum.

http://www.youtube.com/watch?v=8zRLwo-wAvI

buradan izledim. Bilmiyorum belki eski video ama vuruş hissi falan berbat mermi yiyen yaratıklar ölme haricinde hiç bir tepki vermiyor.

Yaklaşık 20dk önce bitirdim oyunu ve şuan ağlamaklı bir haldeyim. Tadı damağımda kaldı. Damak şaklatıyorum. En son ne zaman bir oyun oynarken nabzım 130 atmıştı, ekranın yanını görmek için kafamı eğmiştim ya da oyun oynarken bacaklarımın kasıldığını farketmiştim hatırlamıyorum. Bunlar bu yaştaki bir oyuncu için sık tepkiler değil malum. Ama hikaye içine çekmeyi başarıyor. Heyecanlandırmayı da (zaman zaman). Karakter etkileşimleri ve RPG hissiyatı çok olmamakla birlikte var. Yaptığımız seçimlerin olay örgüsünü dramatik olarak değiştirmesi HALA başarılabilmiş bir şey değil. Bu da RPG'ler için hala gelişme olanakları olması açısından sevindirici. Ama allah aşkına söyle vurulunca ne olmalarını bekliyordun? Türk filmlerindeki gibi "HIAAAAAAAAA" diye havada iki takla atıp kendilerini yerden yere atmalarını mı? Cüneyt arkın filmlerinde mermi yemişçesine... Saklan ve vur bence mantıklı bir sistem. Gerçek hayatta bir çatışmada olsan yapman gereken ve yapacağın da budur zaten. (Yalnız bu oyundaki gibi mal gibi yarı beline kadar çıkıp ateş edilmez alnının ortasına yersin o ayrı). COD? Battlefield? MoH? Hangi oyunda mermi yiyen "ölmek dışında" bir tepki veriyor? Mermi yiyince küçük bir kız çocuğu gibi çaça yapan uzaylılar istemem şahsen

Koş öldür koş ya da hack'n'slash bana daha bayağı geliyor. Uçsuz bucaksız bir katliam serisi ve olay örgüsünden tamamen kopmuş bir oynanış... Tamamen başka bir tür olmasına karşın senaryo akışıyla bağlantılı olma açısından şimdiye kadar en başarılı yapım bana göre "Fahrenheit" idi. İngilizcesi olanlara tavsiyemdir.

EDİT: Şimdi aklıma geldi MA3'de bazı karakterler artistik ölüyor. Ölürken son bir çığlık atıp can çekişerek gidenler ya da patlayanlar falan.. Var yani aksiyon youtube'dan belli olmaz o.

Ölme animasyonu demedim arkadaşım tam anlatamadım herhalde. Mermi yerken ki tepkilerden bahsediyorum. Yaratıklar mermi yediğinde(son mermiyi yiyip öldüğünde değil) vucutlarında hiç bir tepki olmuyor. Geri tepme falan. MOH'u COD'u geç CS'de bile var bu dediğim.

Saklan-vur-saklan sistemi, tamamen konsolcular da FPS, TPS oynasın diye getirilmiş bir şey.

Zaten RPG hissiyatı vermek, hikyayi birebir yaşatmak, heyecandan hop oturup hop kalkmak, verdiğin kararların hikayeye etki etmesi falan bunlar zaten diablo III'ün başından beri vaadettiği şeyler değil.

Son bir şey diyim sana, bundan 2 sene sonra MA 3'ün esamesi bile okunmuyor olacak ama insanlar item alıp satmak için bu bölüme konu açıyor olacaklar. Çünkü Diablo III'ün vaadettiği şey oynanma süresi ki en az 3 yıl diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 15 Mart 2012; 18:24:09 >

• quote:

Büyük gün.. Evil is back at 15.05.2012

Emin misin?

Ne zaman diablo 3 çıkış tarihi açıklansa birileri euzübillah çekiyor herhalde bi türlü gelemedi

• quote:

Ekleme yapmak istiyorum, burda Blizzard'ı yerden yere vuran, isyanın zirvelerinde gezenler, oyun çıktığında gece açılışılarında en önlerde olacak. Veya benim gibi imkanı olmayanlar bir sene önce önsipraişi vermiş, ne olur ne olmaz diye parasını bile ödemiş tipler. Oynamıyacağım ulan diye isyan ederiz, ama Beta key için interneti kulaçlarız. Durum bundan ibaret.

Wow... Kehanet yeteneğine hayran kaldım. 6 tane de sayı söylesene 1'den 49'a kadar Tabi ki oynarım. Oynamam demek olmaz. Ama PARA VERECEĞİMİ hiç sanmıyorum. Artık bi demo mu bulurum başka bişey mi bakıcaz... Bizde öyle "küstüm oynamıyorum"culuk yok. Ama zerrece tat bırakmadılar o da bir gerçek. Oynayacağım ama sadece kendimi iyi bir oyuncu saydığım için. Çok da ayılıp bayıldığım için değil. O arada başka birşeyler ilgimi çekerse sırasını bekler...

• quote:

quote:

Wow... Kehanet yeteneğine hayran kaldım. 6 tane de sayı söylesene 1'den 49'a kadar Tabi ki oynarım. Oynamam demek olmaz. Ama PARA VERECEĞİMİ hiç sanmıyorum. Artık bi demo mu bulurum başka bişey mi bakıcaz... Bizde öyle "küstüm oynamıyorum"culuk yok. Ama zerrece tat bırakmadılar o da bir gerçek. Oynayacağım ama sadece kendimi iyi bir oyuncu saydığım için. Çok da ayılıp bayıldığım için değil. O arada başka birşeyler ilgimi çekerse sırasını bekler...

Hayırdır?? Ne bu şiddet bu celal? Söylediklerimin kehanetle alakası yok, nereden çıkardın?
    Beklentisi büyük olduğu için eleştiren, bu oyunun fanı olan biriyim. Ben kendim gibi olanlar için konuştum, sen üstüne alınma güzel kardeşim. Ben seni kastetmedim zaten. İster korsan indir, ister bağış topla beni alakdar etmez.

P.S. Senin gibi iki gözüde eğitimli bir Trol e cevap yazdığım için kusuruma bakma, bağışla beni. Ama dayanamadım Allah kahretsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 15 Mart 2012; 23:33:12 >

• 12 sene kim kimi veya neyi hasretle beklemiş arkadaşım ki sen hala diablo olayını sorguluyorsun 1000 tane forum var git başka yerlerde saçmala. sen heryerde toptopic olabilirsin bnce bu yaratıcı saçmalama gücünle zaten sabır taşı olmuş adamların sınırlarını niye zorluyosun burda.
  • Herşey iyi hoşta Bioware ile Blizzard ı karşılaştırmak, üstelik 2-3 foto ile. Eğitimli bir göz hemen anlarmı? Yahu Amerika daki şirketlerin yarısı figür, kitap dolu (sadece oyun şirketleri değil) Tamamen çalışanları teşvik eden bir çalışma ortamı. Valve un Seattle merkezide öyle. Hem Bioware ciddiyeti nedir? Görende ahım şahım bir firma sanıcak. Tamam Mass Effect serisini bende seviyorum lakin DA 2 ile bir seriyi en kötü seviyeye çekebilmiş bir firma. Üstelik tonlarca saçma salak DLC ile milletin parasını çalmaya çalışmalarıda cabası. Kaç kişi bu sebepten Bioware e olan güvenini kaybetti biliyormusunuz? Bu sebeple firmaları karşılaştırmanızı hiç tavsiye etmem. Hepsinin kendisine göre eksileri artıları var (kişiden kişiye göre değişir)

Eğer çok meraklı iseniz firmalara size gidip bir CD Projekt e bir Tripwire a bakmanızı öneririm. Yaptıkları oyunların kaliteli ve ciddi olması yanında Tripwire tüm harita paketlerini, ana DLC leri bedava yayınlıyor ve küçük çaplı bir firma (mod yapmaya başlayarak buralara gelmişler) mod yapımcılarını destekliyorlar. CD Projekt ise oyuna DRM bile koymuyor. Orjinal versiyonda kopya koruma yok. Siz daha neyden bahsediyorsunuz yahu?

• Bethesda bir MMORPG yapaydı da oynayaydık şöyle ağız tadıyla
  • Hepsi aynı ...un soyudur. Hiçbirinin birbirinden farkı yoktur. Bir firma milyon dolarlar konuşmaya başladıktan sonra, onun senin benim için oyun yaptığına inanmak enayliktir. Al Blizzard(Activision)'ı vur Bİoware(EA)'a. Sonra ikisini birden Bethesda'ya. Bak Bethesda, Obsidian'a ne yapmış.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fallout_New_Vegas_Obsidiana_Kazandirmamis-25655.htm
  • quote:

Hepsi aynı ...un soyudur.

Özet bu. Hiç bir firma paradan başka birşey düşünmez. Eskidenmiş o idealist oyun yapımcıları. 10-15 sene önce soyları tükendi.

Piyasada "benim" diyen bir tane bile oyun yok. Sadece gazlanmış oyunlar var. Piyasadaki balon tatsız oyunların savunulacak hiç bir tarafı yok. Konsol çıktı mertlik bozuldu. Bu kadar basit.

Evet Dinazorum.
  • Arkadaşın yazısını okuyum dedim, bir yerden sonra konu mass effecte döndü, nerede olduğumu şaşırdım. Konu açıyorsanız, o konu üzerinden devam edin. Diablo formunda mass effect tartışması yapmakta ne demek. Ayrıca ME ve Diablo bambaşka iki dünya. Nasıl oluyorda karşılaştırıyorsunuz şaştım kaltım.
  • Ben de abartılıyor diyorum hocam, ilk iki oyunu da oynadım, D3'ü de oynarım çıkınca. Ancak Diablo ilk çıktığında efsaneydi, atmosferi başkaydı. Şimdi WOW sevdasıdır milyonlarda aldı başını gitti, bu oyunun grafikleri de wow gibi olmuş. Grafiği geçtim necro yok paladin yok, bu artık çok sert, hatta ivana sert!

Renk kullanımı konusunda ben de daha önce başlık açmıştım, renkler çok yetersiz WOW gibi olmuş eğer şu haliyle çıkacaksa. Ben artık kabullendim ki bu adamlar 90'lardaki ve 2000 başındaki diablo ve diablo 2'deki havadan uzaklaşmış, zaten farklı ekip çıkarıyor sanırım diablo 3'ü. 'Casual' denilen bir kitle var ya çoğunluk, bu adamlar da o kitleye hitap ediyor. Bu kitle o zamanlar farklıydı demek ki şimdi farklı.

Konu dağılmadan foto koyayım d3 için: Üstteki foto bildiğin 'son hava bükücü' ile wow karışımı olmuş, casual oyuncular için birebir, helal olsun blizzard(!)

http://multiplayerblog.mtv.com/wp-content/uploads/2008/08/diablo-fan-03.jpg

Şunu da inceleyebilirsiniz, eski bi yazı ancak görüntüler hala aynı:

http://www.sk-gaming.com/content/21995-Diablo_3_meets_Ghostbusters_meets_My_Little_Pony

Unutmadan: 90'lardaki ilk iki oyunu oynamayan insanların da 'ohaaa diablo 3 çıkıyo' hezeyanları yaşamaları da enteresan... d3 çıktıktan sonra renkleri değiştiren modlar kurmayın bu halinden memnunsanız.

• evet abartılıyor. sebep? senelerin açlığı ve önceki serilere duyulan aşk. aşk gözü kör eder arkadaşlar. ben kör olmak istiyorum, yoksa diablo 3'ü oynayamayacağım. olmadı 2'ye geri dönerim, naapalım elimizden bir şey gelmiyor. yeni ipad nesli gençlik blizzard'ın gözdesi, biz fosillerin işi bitti artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahfuzalbayrak -- 22 Mart 2012; 10:33:35 >
  • Kusura bakmayın tabi benim kabahatim. Diablo o kadar boş ki bikaç kelamdan sonra ilgimi kaybettim aklım daha kayda değer yapımlara kaydı. Ama yapacak bişey yok. Diablo 2 saydırmakla biten bir hüsran projesi sadece... Çıktığı zaman siz istediğiniz kadar item geyiği döndürebilirsiniz. Bana göre boş. Arada güzel fikirler ve eleştiriler var ama şahsıma yönelen hakaretler daha çok eğlendirdi açıkcası Hani forumda yasak olmasa küfür edeceksiniz de ben anladım dert etmeyin siz. Ama güzel oluyor böyle sizin gibi ateşli arkadaşlara da ihtiyaç var forumda.

Oyunun fanı olanlara hatırlatmak isterim: Biz diablo ile gözünü açmış bir nesiliz. Sanitarium'dan tutun Dungeons and Dragons serisine, Exorcist filmlerinden tutun H.P. Lovecraft romanlarına kadar pek çok sevdiğimiz lezzetin bir harmanını bulmuştuk biz diablo'da. Gördüğümüz vahşet sahneleri kanımızı dondururdu. Ah ah... Ne günlerdi be... Ama gelin görün ki işin rengi değişti. Meydan vasıfsız ya da umarsız adamlara kaldı. Programcılara lafım yok ama bu işleri yönetenler ve pazarlayanlar düpedüz ya batırdılar işleri ya da bilerek .........luk yaptılar. Bu kadar basit bu iş. Para mı bozdu bilmiyorum umrumda da değil. Tek bildiğim sizi bizi keriz yerine koydukları. Dansöz gibi ortada oynattıkları. Bu kadar basit.

Mayıs yaklaşıyor. 1.5 ay kaldı... 1 erteleme kararı daha çıkarsa ve bu konu başlığı o zamana kadar dayanabilirse o zaman epeyce arkadaşın renginin değişeceği kanaatindeyim. Bir mucize olur da söylenen tarihte çıkarsa o zaman da bu kadar şişirmeden sonraki tecrübeleri "bu ne len?"'den ibaret olan tüm arkadaşları da "oha la süper olmuş" diyen tüm arkadaşları da konuya bekliyorum. Bizde ayrımcılık yok. Küfretseniz de ben hepinizi seviyorum.

• quote:

Kusura bakmayın tabi benim kabahatim. Diablo o kadar boş ki bikaç kelamdan sonra ilgimi kaybettim aklım daha kayda değer yapımlara kaydı. Ama yapacak bişey yok. Diablo 2 saydırmakla biten bir hüsran projesi sadece... Çıktığı zaman siz istediğiniz kadar item geyiği döndürebilirsiniz. Bana göre boş. Arada güzel fikirler ve eleştiriler var ama şahsıma yönelen hakaretler daha çok eğlendirdi açıkcası Hani forumda yasak olmasa küfür edeceksiniz de ben anladım dert etmeyin siz. Ama güzel oluyor böyle sizin gibi ateşli arkadaşlara da ihtiyaç var forumda.

Oyunun fanı olanlara hatırlatmak isterim: Biz diablo ile gözünü açmış bir nesiliz. Sanitarium'dan tutun Dungeons and Dragons serisine, Exorcist filmlerinden tutun H.P. Lovecraft romanlarına kadar pek çok sevdiğimiz lezzetin bir harmanını bulmuştuk biz diablo'da. Gördüğümüz vahşet sahneleri kanımızı dondururdu. Ah ah... Ne günlerdi be... Ama gelin görün ki işin rengi değişti. Meydan vasıfsız ya da umarsız adamlara kaldı. Programcılara lafım yok ama bu işleri yönetenler ve pazarlayanlar düpedüz ya batırdılar işleri ya da bilerek .........luk yaptılar. Bu kadar basit bu iş. Para mı bozdu bilmiyorum umrumda da değil. Tek bildiğim sizi bizi keriz yerine koydukları. Dansöz gibi ortada oynattıkları. Bu kadar basit.

Mayıs yaklaşıyor. 1.5 ay kaldı... 1 erteleme kararı daha çıkarsa ve bu konu başlığı o zamana kadar dayanabilirse o zaman epeyce arkadaşın renginin değişeceği kanaatindeyim. Bir mucize olur da söylenen tarihte çıkarsa o zaman da bu kadar şişirmeden sonraki tecrübeleri "bu ne len?"'den ibaret olan tüm arkadaşları da "oha la süper olmuş" diyen tüm arkadaşları da konuya bekliyorum. Bizde ayrımcılık yok. Küfretseniz de ben hepinizi seviyorum.

PC oyun tarihinin en güzel serilerinden olan C&C serisini alıp içini boşaltıp grafik halinde bize sunanlar

O sırf konsolcu bebeler de oynasın diye güzelim RPG oyunlarının içini boşaltıp sadece grafikleri güzelleştirerek önümüze sunanlar Skyrim, Dragon's Age II vs....

Yıl 2012, hala Counterstrike 1.6'nın gameplay'i yakalanamadı bu piyasada. Ne CoD, ne Bf ne de MoH... Neden hala CS 1.6 oynanıyor WCG'de? ya da IEM'de?

Hiç merak ettiniz mi dünyanın en iyi oyuncuları neden hala CS oynuyor. Makineyi kasmıyor diye mi?

Diablo III bu piyasada gerçekten kaliteli oyun oynamak isteyen, uzun yıllar sıkılmadan oynanabilecek, eskimeyecek oyunlar yapılabileceğine hala inanan oyuncuların tutunacak bir kaç dalından biri. O yüzdendir ki ilgi çok fazla, heyecan yüksek.

Asıl siz abartmayın yani olanı biteni.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Herşey iyi hoşta Bioware ile Blizzard ı karşılaştırmak, üstelik 2-3 foto ile. Eğitimli bir göz hemen anlarmı? Yahu Amerika daki şirketlerin yarısı figür, kitap dolu (sadece oyun şirketleri değil) Tamamen çalışanları teşvik eden bir çalışma ortamı. Valve un Seattle merkezide öyle. Hem Bioware ciddiyeti nedir? Görende ahım şahım bir firma sanıcak. Tamam Mass Effect serisini bende seviyorum lakin DA 2 ile bir seriyi en kötü seviyeye çekebilmiş bir firma. Üstelik tonlarca saçma salak DLC ile milletin parasını çalmaya çalışmalarıda cabası. Kaç kişi bu sebepten Bioware e olan güvenini kaybetti biliyormusunuz? Bu sebeple firmaları karşılaştırmanızı hiç tavsiye etmem. Hepsinin kendisine göre eksileri artıları var (kişiden kişiye göre değişir)

Eğer çok meraklı iseniz firmalara size gidip bir CD Projekt e bir Tripwire a bakmanızı öneririm. Yaptıkları oyunların kaliteli ve ciddi olması yanında Tripwire tüm harita paketlerini, ana DLC leri bedava yayınlıyor ve küçük çaplı bir firma (mod yapmaya başlayarak buralara gelmişler) mod yapımcılarını destekliyorlar. CD Projekt ise oyuna DRM bile koymuyor. Orjinal versiyonda kopya koruma yok. Siz daha neyden bahsediyorsunuz yahu?

Bioware oyun dünyasının en iyi oyun yapan firmalarından biridir. hatta senaryo konusunda en iyi firma. sanırım bioware sizin için mass effect ve dragon age 2 den ibaret bu firma bir sürü efsane seri ve efsane oyun meydana getirmiştir. senaryo konusunda blizzard gitsin bioware in kapısında havlasın belki bir iki kemik atılır önüne.tonlarca salak dlc ile derken? günümüzde dlc gerçeği var. bu oyunları kısık ateşte pişirmeye devam etmek, bu bir gerçek. bioware mass effect 1-2 te cd projeckt in yaptıklarını yaptı. da origins de de. cd projekt in yayınladığı dlc lere dlc demek biraz hakaret olur iyi hoş ücretsiz yayınlıyor ama onlara mini görev ve 1-2 item paketi hatta paket bile demek büyültmek olur biraz. ücretsiz yayınlıyor saygım var ama zaten yaptıkları oyunlar 40 saati geçmiyor. firmanın çapı ile alakalı gerçi. drm koymuyor demişsiniz koysun da batsın. satamaz zaten ufak bir firma. cd projeckti eleştirmek istemiyorum aslında işini severek yapan nadir firmalardan biri. ama büyütmemek gerekiyor. kimsenin bioware e olan güvenini kaybettiğini sanmıyorum. hangi oyunla kaybetti sadece DA2 ile bunun sebebi ise EA nın para düşkünlüğü. DA3 ile ilk oyuna dönecekler. blizzard konusuna gelirsem firmayı sevmem oyunlarını sevmem. senaryo adına hiçbir şey yok. diablo 3 çıktığında internetten indirip biraz bakarım sonra kapatırım. zaten bıkmışım kılıç kalkandan.

burada obsidian a değinmeden geçemeyeceğim. çok büyük bir firma değil belki ama kendilerinin benim oyun dünyamda yeri ayrıdır. farklı bir şeyler yapmaya çalışan, imkanları dahilinde güzel oyunlar çıkarabildiğini hepimiz gördük. hele arkasında büyük bir dağıtımcı olunca fallout new vegas bir oyun yaptılar. efsaneyi tekrar ayağa kaldırdılar. Dungeon Siege 3 her ne kadar bazı oyuncular beğenmese de benim gibi kılıç kalkandan nefret eden birinin oyunu bitirmesini sağladılar. he dlc nasıl olur herkes gördü Treasures of the Sun ile yeni yaratıklar, itemler levelin 35 e çekilmesi steamdan alıntı yapayım hatta:
    New abilities: Players will be able to attain mastery of the arcane through powerful new attack, defense and healing abilities.
    Level up to 35: Treasures of the Sun will further power up players by raising Dungeon Siege III's existing level cap from 30 to 35.
    More monsters and items: Players will encounter new monsters in the Aranoi Desert—including mummies and giant skeletons—and will find more powerful items, adding to the thousands already available in Dungeon Siege III.
    Reallocate Talent & Proficiency Points: Players can reallocate points spent in Proficiencies and Talents, enabling changes to character customization throughout the campaign.
    New Enchanting System: Transmuting items now gives players chances at gaining powerful new Vials that allow them to enhance their weapons and armor through the DLC’s new enchanting system.

10 dolar bu dlc için gayet uygun. he cd projeckt o yayınladığı dlc yi buna göre değerlendirince heralde ücretsiz yayınlayacak. gerçi kendileri oyunu güncelleyip aynı fiyattan satmayı da biliyor ya fazla eleştirmek istemiyorum. içine harita falan koyup kutuyu büyültüyorlar sonra biz normal sürüme de bunları koyduk, gülünç fiyatı sanki aynı kalıyor. neyse ağır şeyler derdim ama gerek yok. sağolsunlar oyunu çok güzel piyasada kalmasını sağlıyorlar. sonra oyuncuların gözünü boyayabiliyorlar.

konudan farklı bir yazı oldu, konuyu açan arkadaşın yorumunu ve onu destekleyenleri + lıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.