Şimdi Ara

DIABLO 3 BİTİYOR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

gw2 almanı öneririm.Diablo 3 biter.

adam oyunu almış kuruyor hala yorumlar dönüyor bu arada diablo mmorpg değildir sadece rpg dir.mmorpg oyunlarla kıyaslanamaz kendi sınıfında yükselmiş bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

gw2 almanı öneririm.Diablo 3 biter.

Önce diablo'nun ne olduğunu öğren,sonra bitip bitmediğini tartışırız.Bitseydi d2 biterdi.Şu zamana kadar insanlar neden 2001 de çıkmış oyunu oynuyolar acaba? Ayrıca arkadaş almış oyunu.

@cevval06

Karakterlere gelirsek,dengesizlik yok şuan.Hatta rangerlar daha biraz daha avantajlı.Ben barbarım ama inferno act2'de daha başta çok zorlanıyorum.Ama bir demon hunter uzaktan rahat rahat tüm yaratıkları kesebilir orda.Tabi en düşük mobdan bile tek yer.Yani act 2 den sonra parti yapmak şart.

@Faewox

Haklı olabilirsin o senin kişisel düşüncen.Herkez her oyunu sevmek zorunda değil.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Yanlız şu bir gerçek.Oyun başta basit olabilir ama ilerde hiçte öyle değil.

Son olarak,konunun yeri burası değil.Zaten forumda diablo adına bir alan mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_806/tt.htm

• Suan icin monk kasmaya basladım . 14 lvlim .Act 2 e gectim . Bugun birtane wizard acıcam . Wizard ı tek oldugumda kasıcam . Monkla ise arkadaslarla beraber kasıcam . Monk un skilleri gercekten güzel . Ama bnm en çok hosuma giden wizard . İkisinide kasıcam bakalım :) Uykusuz geceler baslıyor artık !
  • Tekrar tekrar aynı şeyi oynamak istemiyorsan gw2 öneriyorum.Yoksa diabloya lafım yok benim.
  • d3 fanları ve hastaları icin bitmez normal oyuncular icin biter kim 2001 de cıkan oyunu oynuyormus ? benim kac yüztane mmo cu arkadsım var d3 cıkması duyrulana kadar d3 lafı duymadık.surekli aynı ortam oyunu anlama ile alakası . Yani oyuna gri trial olarak dene cok zevk alırsan oyna ama wow dan sıkılan adam d3 1gün oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

d3 fanları ve hastaları icin bitmez normal oyuncular icin biter kim 2001 de cıkan oyunu oynuyormus ?benim kac yüztane mmo cu arkadsım var d3 cıkması duyrulana kadar d3 lafı duymadık.surekli aynı ortam oyunu anlama ile alakası . Yani oyuna gri trial olarak dene cok zevk alırsan oyna ama wow dan sıkılan adam d3 1gün oynar

Çünkü Diablo 3 MMO değil. MMO farklı RPG farklı. Diablo 3 oynayan adam raid veya guild olayları için mi oynayacak ya da zibilyon tane görevle mi uğraşacak da Wow'dan sıkılan adam Diablo 3'ü 1 günde bırakacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 30 Mayıs 2012; 3:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

d3 fanları ve hastaları icin bitmez normal oyuncular icin biter kim 2001 de cıkan oyunu oynuyormus ?benim kac yüztane mmo cu arkadsım var d3 cıkması duyrulana kadar d3 lafı duymadık.surekli aynı ortam oyunu anlama ile alakası . Yani oyuna gri trial olarak dene cok zevk alırsan oyna ama wow dan sıkılan adam d3 1gün oynar

Çünkü Diablo 3 MMO değil. MMO farklı RPG farklı. Diablo 3 oynayan adam raid veya guild olayları için mi oynayacak ya da zibilyon tane görevle mi uğraşacak da Wow'dan sıkılan adam Diablo 3'ü 1 günde bırakacak?

aynen dedigme gelmişisn zaten benim yazdıgım diabloyu mmo gibi oynamak isteyenlere konuyu yukardan aşagi okursan soru soranlar hep wow vs gibi oyunlarla kıyaslamıslar bende d3 kendi oynucuları farklı oldugunu yazdım ve dedigim gibi trial olarak girip bakar zevk alırsa oynar bundan daha mantıklısı yoktur bu arada bana mmo mu degilmi dersi verme herkes biliyor mmo rpg yi anlatılmak istenen farklı

• Malesef bitiyor şuan bir çok kişinin hesabını sattığını görebiliriz
  • arkadaşlar diablo 3 oyun bittiğinde ne yapıcaz ? pvp mi yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61_oflu_61

arkadaşlar diablo 3 oyun bittiğinde ne yapıcaz ? pvp mi yapıcaz

PvP sistemi şuan açık değil. Oynadığın oyunu tekrar, tekrar ve tekrar oynayıp item düşürmeye çalışacaksın. Blizzardın mukemmel oyun mantığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

PvP sistemi şuan açık değil. Oynadığın oyunu tekrar, tekrar ve tekrar oynayıp item düşürmeye çalışacaksın. Blizzardın mukemmel oyun mantığı

Diablo'nun asıl sistemi bu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Haziran 2012; 14:34:41 >
  • quote:

quote:

• Diablo 3'de, Star Wars'da tutmadı Gw2'ninde PvE eksik kalacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

Diablo'nun asıl sistemi bu zaten

Ben diablonun sistemini yanlış bulduğumu soyledim zaten. Keşke arena falan tam yapıldıktan sonra oyun tam olarak piyasaya çıksaymış. Oyunda bir ladder sistemi yok oynayan herkes sıkılıyor, bir çok kişi hesabını satmak istiyor ama battle.net hesabında wow hesabıda olduğu için satamıyorlar. Ha dediklerimden yanlış anlaşılmasınki oyunu beğenmedim. Oyun gerçekten çok güzel özellikle benim gibi Hack & Slash hastası birisi için ama dediğim gibi belli bir yerden sonra sıkıyor malesef. PvP sistemi olsa bir renk olurdu daha rmah bile gelmedi oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

Diablo 3'de, Star Wars'da tutmadı Gw2'ninde PvE eksik kalacak gibi.

Ne yönden eksik kalacak ? Oyun doğru pvp'ye daha fazla yön vermiş durumda ama PvE olarak devrim niteliğinde yenilikler var oyunda. Dynamic events , special character stories pve'ye ait özellikler.
  • zaten diablo bu zamana kadar hep biten bir oyun olmuştur Hack/slash tarzı birçok oyun gibi. D3 ü alırken ben bunu sürekli oynayacam mantığıyla almayın zaten nasıl bir ps3 oyununu alırsın bitirirsn sonra canın skıldıkca geri dönersin yada arada bir ne biliyim farklılık olsun amacı ile dönersin aynı şekilde Diablo 3 te bu mantıkta alın. İnferno modda bitirdikten sonra günlerce aylarca oyunda acık kalmanın mantığı yok. Bir Baldurs Gate, bir elder scrool oynayan arkadaşlar D3 mantıgını zaten bilir
  • pvp eklenicek co-op var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 7 Haziran 2012; 18:53:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.