quote:Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Athene'nin çıkardığı bir türkçe yama var. Ben onu beğenmiştim. Buradan indirebilirsin. eline sağlık güzel çalışma
quote:Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Athene'nin çıkardığı bir türkçe yama var. Ben onu beğenmiştim. Buradan indirebilirsin. link kırık.Tekrar uplarsanız bütün sivilcelileri sevindirirsiniz
quote:Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Athene'nin çıkardığı bir türkçe yama var. Ben onu beğenmiştim. Buradan indirebilirsin. Şu an çalışıyor, düzeltilmiş. Teşekkürler paylaşım için. +REP
quote:Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Athene'nin çıkardığı bir türkçe yama var. Ben onu beğenmiştim. Buradan indirebilirsin. basılmıyor
quote:Orijinalden alıntı: NaebLis quote:Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Athene'nin çıkardığı bir türkçe yama var. Ben onu beğenmiştim. Buradan indirebilirsin. basılmıyor Yiğit Özgür'ün bakkal defterli karikatürü geldi aklıma :)) Herhangi bir yama yok arkadaşilari Blizzard harici birilerinin hazırlama imkanı da zaten yok, ki bu oyun için yabancı dile de gerek yok...