Şimdi Ara

Diablo 3 Fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Diablo 3'te normal v-sync'le 60 fps rahat oynuyorum fakat ne zaman büyük savaşa girdikmi 15-20 fps'ye düşebiliyor ekran kartı gtx765m ve ssd'ye kurulu oyun sıcaklıklar işlemci 60 civarı ekran kartı 55 felan sizce neden olabilir?

Edit=Birde savaşa girmediğimiz sürece ekranda kaç tane canavar olduğu pek farketmiyor ama girince işler karışıyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 10 Şubat 2014; 18:51:18 >

• diablo ilk çıktığından beri var bu sıkıntı nerdeyse..belgelerim klasöründeki diablo3.txt içerisinde değişiklik yapılarak bi nebze sorun çözülebiliyor..şimdi hangi değişiklikleri yapman gerektiğini hatırlamıyorum ama youtubeda videosu mevcut..bi göz at istersen belki seninde işine yarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan505 -- 10 Şubat 2014; 20:54:29 >
  • Cevabın için saol dostum ama onu denedim olmadı malesef
  • Hocam oyunun optimizasyonu bozuk. Fakat yeni betada sorunu büyük ölçüde çözmüşler. Yeni clientla oynadığımda 4 kişilik partilerin yoğun savaşları bile 20 lerde geziyor onun harici normal 4 kişilik savaşlar 30-40 fps.
  • o zaman yeni patche kadar sabretmen gerekicek
  • silent knight kullanıcısına yanıt
    Aynen %100 doğru arkadaşın dediği. Şu anki 1.0.8 live clientte oyuna ilk girdiğinde anda fps de keskin düşüşler oluyor ilk combata girdiğinde 5-10 sn çok kasılıyor. İlerleyen kısımlarda ise oyunda optimizasyonun rezalet olduğu için fps problemi çıkıyor. 2.0.1 yeni clientle oynadım ben stabil fps alıyorum 55-60 arası az dayan 2-3 haftaya kalmaz sorunun kalmayacak
  • Başlığı göründe Diablo 3 FPS OYUNU çıktı sandım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 4
    3 ay önce açıldı
    BATTLEFİELD 1
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.