Şimdi Ara

Diablo 3 Guest Pass Paylaşımı (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
43.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde key e ihtiyacım var diablo 1 ve 2 yi bitirdim 3 ü merakla bekliyordumki paralı çıktı fazla keyi olan atabilirmi ? Şimdiden Teşekkürler.
  • arkadaslar knight ı bırakacam sırf diablo ıcın ama daha once oynamadım denemek ıstıyorum quest passı olan verebılırmı
  • Yarın orjinal alacağım oyunu.İçinden 3 tane guest pass çıkıyo sanırım,ilk pm atan usulu paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Macgrath

Yarın orjinal alacağım oyunu.İçinden 3 tane guest pass çıkıyo sanırım,ilk pm atan usulu paylaşacağım.

pm gönderdim dostum.
  • quote:

Yarın orjinal alacağım oyunu.İçinden 3 tane guest pass çıkıyo sanırım,ilk pm atan usulu paylaşacağım.

yeni baskılarda guest pass çıkmıyor olabilir. 6.5m sattı oyun serverları çok yoğun hatta online olarak yeni license satmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macner

quote:

yeni baskılarda guest pass çıkmıyor olabilir. 6.5m sattı oyun serverları çok yoğun hatta online olarak yeni license satmıyorlar.

evet ben de aldım orjinal ama içinden çıkmadı...
  • Arkadaşlar,oyunu kutulu almak istiyorum ama netten alışveriş edemiyorum kredi kartım olmadığı için,mecbur beklemedeyim bende..Acaba guest pass paylaşabilcek olan olabilirmi benimle?Gerçekten çok minnetar olacağım paylaşacak arkadaşla,bayadır guest pass aradım çevremden ama bulamadım..
  • fazladan guest keyi olan varsa çok iyi olur.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın içinden guest pass çıkmadı.
  • nasıl cıkmadı yaa :(:(:(
  • bugün benimde elime ulaştı fakat kutudan guest pass çıkmadı 2.party üretimde yok sanırım.
  • fazladan guest pass olan pm atabilir mi arkadaşlar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLSinqS

Benimde key e ihtiyacım var diablo 1 ve 2 yi bitirdim 3 ü merakla bekliyordumki paralı çıktı fazla keyi olan atabilirmi ? Şimdiden Teşekkürler.

Paralı çıktı ne demek kardeşim diğerleri bedava değildi ki.

• Elinde fazla quest key olan varsa verebilirmi? Oyunu almadan önce bilgisayarım kaldıracakmı denemem lazım . Şimdiden teşekkürler
  • Guest Pass Diablo III:
    Y2TEPP-J44K-B8XNGE-844X-EYFNKF
    PW4VN8-XKE8-EVVW2Y-PWFM-8W66WR
  • Arkadaşlar fazladan guest pass i olan varsa bende alabilir miyim bir adet.
    Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisco

Guest Pass Diablo III:
    Y2TEPP-J44K-B8XNGE-844X-EYFNKF
    PW4VN8-XKE8-EVVW2Y-PWFM-8W66WR

geç görünce üzüldüm bak şimdi :(
  • pm olarak guest pass gönderebilen olursa sevinirim. yalnız gönderen kişi foruma bunu alıntı yapıp pm gönderdim yazarsa iyi olur fazladan gelmesin.
  • Elinde pass olan varsa Pm ile yollayabilir mi ? Şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trismegistos -- 2 Temmuz 2012; 14:10:51 >
  • kutulu aldım ama guest pass çıkmadı şansınıza küsün
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.