Şimdi Ara

Diablo 3 Guest Pass Paylaşımı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
43.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bende guest key istiyorum verene bir iyilik borcum olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guest pass verir misiniz bana da, çok merak ediyorum oyunu lütfennnnnnn
  • O kadar rica ettik key falan gönderen olmadı mecbur orjinal oyun alıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

O kadar rica ettik key falan gönderen olmadı mecbur orjinal oyun alıcaz.

arkadaşlar oyunu kutulu şekilde aldım..İçine de iyice baktım..guest pass diye bir şey yoktu..hem oyun 15 hazirandan sonra herkese açılacaktı tam olarak bilmiyorum ama guest pass şifresi yoktu kutunun içinde...yoksa bende burdan almıştım burada verecektim olsaydı.
  • 15 Haziran'dan sonra SE herkes oynayabilecek dediler ama Ben denedim giremedim. Yeni Şifre aldım yine giremedim. Eğer 13 levele kadar oynayıp Skeleton King'i kesip sıkılan varsa şifresinde de orjinal oyunlar yoksa şifresini verebilir mi bizde denesek oyunu?
  • arkadaşlar bende merak ediyorum şu oyunu ya. lütfen birileri elinde fazladan varsa guest pass gönderebilir mi ? halen herkese açılmadı bu SE.
  • oyunu ay başından önce alamayacagım. streamleri izlemekden sıkıldım elinde guest pass key olan varsa pm atarsa sevinirim.
  • Fazladan pass i olan varsa pm atabilirmi?çok makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa banada bir tane yollarmısınız? çok mutlu olurum
  • 15 haziran da herkes girebilecek dediler ama support daha tarih belli değil diyor . fazla guest pass bulunana arkadaşlar gonderirse cok mabule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huehuehue -- 22 Haziran 2012; 23:21:46 >
  • Varsa ben de bir tane guest pass alabilir miyim, yaz okulu sınavları başlamadan denemek istiyorum oyunu, diablo 3 ateşini diablo 2 oynayarak söndürmeye çalışıyorum ama gına geldi Bu arada diablo 2 yi co-op oynamak isteyen varsa da mesaj atabilir biz arkadaşla sürekli oynuyoruz. (Teamspeak ve hamachi kullanıyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billdoorstam35 -- 23 Haziran 2012; 12:59:21 >
  • Oyunu denemek istiyorum arkadaşlar. Beğenirsem almak istiyorum diyengillerdenim:) Sıkı starcart 2 oynayan,diabloya hiç bulaşmamış ama merak eden birisiyim. Ben de bir tane guest pass rica ediyorum.
  • Oyunu bende denemek istiyorum rica etsem biri pass gönderebilir mi? İstediği bir şey varsa yapabilirim.
  • Fazla guest pass şifresi olan varsa, ben de denemek isterim, şimdiden teşekkürler...
  • Yav arkadaşlar, Allah rızası için bir guest pass :))))
  • Fazla guess pass i olan olupta bana verebilirse sevinirim. Makinam kaldıracakmı kaldırmayacakmı onu denemek için. Şimdiden teşekkür ederim.
  • bende oyunu indirmek ve laptopta denemek istiyorum lütfen indirmem için ve biraz oynamam için guess pass gönderir misiniz? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhayal -- 25 Haziran 2012; 19:12:45 >
  • Diablo serisiyle ilk defa bu oyunla tanıştım,oyunu çok beğendim ama daha önce hiç bu tarz oyun oynamadım.110 TL verirsem boşa gider,beğenmem diye korkuyorum.

Denemem için guest pass key verir misiniz rica etsem?
  • arkadaşlar bende oyunu almak istiyorum fakat nasıl bir oyun oldugunu önceden denemek istiyorum. guest pass alabilirmiyim lütfen
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.