Şimdi Ara

Diablo 3 Guest Pass Paylaşımı (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
43.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu almadan denemedik istiyorum ben de biri pm le yollarsa çok makbule geçer
  • Arkadaşlar elinde guest pass olan varsa 2 adet verirse sevinirim. Normalde oyun bende mevcut fakat arkadaşlarımıda oyuna getirmek istiyorum. Denemek istedikleri için eğer elinde halen bulunan varsa yollarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar fazla mevcutsa bende talibim. Aşırı makbule geçer.
  • elinde olan varsa kaldıysa pm olarak atabilirmi almadan bi denemek istiyorum
  • Guest pass olan varsa pm atabilir mi? Almadan önce denemek istiyorum.
  • Elindeki guest pass i bana verebilecek varsa ulasirsa sevinirim.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar banada acil 1 tane guest pass lazım. kandil mübarek gün dua ederim. Gönderen olmasa bile yinede ederim. Allah sizden razı olsun.
  • Arkadaşlar benim de acaip guest pass'a ihtiyacım var. 110 TL verip almadan önce az denemek istiyorum. Elinde 1 tane olan varsa lütfen yalvarırım göndersin bana. Çok teşekkür ederim.
  • guest pass lütfenn!!
  • beyler guest pass lütfen.
  • kimsedemi yok lutfen arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen 1 adet guest pass alabilirmiyim ? dili falan fark etmez ayrıca guest pass olan hesapta işim bittiğinde hesabı teslim edeceğim şimdiden teşekkür ederim herkese , özel mesaj yoluyla gönderirseniz çok daha iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaletta07 -- 7 Temmuz 2012; 14:55:03 >
  • elime 2 tane gp geçti,pm atana verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Macgrath

elime 2 tane gp geçti,pm atana verebilirim

PM atıyorum okuyorsun ama cevap vermiyorsun

----
    Arkadaşlar Allah rızası için lütfen birisi guest pass versin artık ya :( oynadıktan sonra yemin ederim kullandığım hesabı geri vereceğim ayrıca m&b warband seri numarada vereceğim steamden oynamak için lütfen guest pass ı olanlar mesaj atsın bende onlara karşılık olarak mount & blade warband mp seri numarası vereyim , ayrıca napoleonda oynanabiliyor aynı seri numaradan :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaletta07 -- 7 Temmuz 2012; 21:07:28 >
  • Oyunu satın alıcam ama birkaç şüphem var elinde fazladan guest pass'i olan varsa bana pm yoluyla ulaşırsa sevinirim.
  • Bende satın alıcam fakat guest pass ile bir bakmak isterim
  • Elinde guest pass olan bana da verebilir mi acaba?
  • Elinde fazla guest pass olan birisi bana verebilir mi. Oyunu alacağım almadan önce bir süre denemek istiyorum. Teşekkürler
  • herkese merhaba beyler 1 tane guest pass verebılecek varmı oyunu 1 ay içinde alıcam alınca bende dagıtacam teşekkurler .. :)
  • Merhabalar, elinde fazla guest pass key olup paylaşabilecek olan var ise çok makbule geçer. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.