Şimdi Ara

Diablo 3 Guest Pass Paylaşımı (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
43.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alabilir miyim rica etsem gönderirseniz çok sevineceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 's' adlı arkadaşın verdigi guest ID ve şifresinden dolayı kendisine teşekkürü borç biliyorum

oyunu denedikten sonra ID ve şifreyi burada isteyen arkadaşlarla paylaşıcağımdan emin olabilirsiniz
  • Arkadaşlar guest key verebilecek biri varsa çok memnun olurum..
  • Değerli arkadaşlar ısrarla Guest pass arayışına devam ediyorum. elinde olan varsa hiç düşünmeden pm atabilir. Şimdiden çok çok teşekkürler.
  • Varsa birtane de ben alabilir miyim?
  • Arkadaşlar lütfen bir keyde bana
  • key ya da guest account'unu paylaşan olursa çok bir makbule geçer
  • 1 aydır guest pass alamadım.Hala gönderebilecek varsa bekliyorum ayriyetten inşallah 14 haziranda alabiliriz oyunu.Hadi hayırlısı.
  • arkadaslar haftalardır guest pass arıyorm bır turlu oyunu deneyemedım lutfen fazla olan varsa pm atsın makıne kaldırırsa alıcam oyunu guestlerımı paylasacagım burda
  • Arkadaşlar bende pcde çalışıp çalışmadığını öğrenebilmek için guest koda ihtiyacım var kullanmayan arkadaşlar verirlerse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • Keyleri ilk pm atan 2 kişiye verdim, iyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 11 Haziran 2012; 16:50:11 >
  • Key gelene kadar benimle de bir Guest Pass paylaşan olursa sevinirim arkadaşlar
  • Diablo 3'ü ne zamandır bekliyoruz, devamlı erteleniyor. Sabır kalmadı artık ^^ Beta keyi alamadım ama Elinde Guest Pass olan varsa PM atarsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim :))
  • Beyler oyunu alacağım ama kasar mı kasmaz mı bilmiyorum(bazı siteler kasmaz diyor bazıları kasar diyor) 110 tl bayılmak istemiyorum ya kasarsa diye lütfen elinizde varsa 1 adet guest pass rica ediyorum
  • arkadaşlar Guest pass yollarsanız ben de sevinirim :)
  • Arkadaşlar bende sistemimde denemek adına fazladan varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkAres026

Beyler oyunu alacağım ama kasar mı kasmaz mı bilmiyorum(bazı siteler kasmaz diyor bazıları kasar diyor) 110 tl bayılmak istemiyorum ya kasarsa diye lütfen elinizde varsa 1 adet guest pass rica ediyorum

Can you run it e gir orada en doğru sonuçları alırsın.Minimum geçiyosan bile düşük çözünürlükte oynarsın.Yani özellikleri düşürüp yine oynayabilirsin kasmaz diyosa bazı siteler.
  • Arkadaş yutdışına üniversiteye gidecek.Gitmeden oynamayalım biraz diyoruz.Ama diablo 3 stoklarda yok malum.Elinde Guest pass olan varsa birine talibiz.
  • Arkadaşlar bana da bir tane guest pass lazım oldu arkadaşım için. Ben elimdekileri burada dağıttım. Elinde olan varsa bir tane yollarsa işime yarayacak.
  • 15 Hazirandan sonra herkese bedava olacak arkadaşlar.Fakat 13 level'e kadar.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.