Şimdi Ara

Diablo 3 hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 temmuzda baslayacagim rosa simdilik yurt disindayim basladigimda crusader acacagim ben bunu nasil kasacam taaaa 70 e kadar gorevlerle uzun surer diye korkuyorum beni aydinlatin

• Sifirdan baslamak iyidir ya... ben demon hunteri 3 gunde kasmistim... hem laddera hazirlik olur... yada ladderi bekle nasilsa orada kasacaksin orada o karakterden hevesini alirsin...
  • Nesi zor? Bir günde kasılıyor.
  • ya ben hatirliyorum 2 gunde normalde bitirmistim sonra arkadas bulmustum kendime beni act 3 te 1 gunde kasmistida ben adventure modu merak ediyorum advenntureyi 70 olunca mi oynamaliyim bir de crusader nasil bir karakter tank diye okudumda nasil bisey koddumu oturtuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

ya ben hatirliyorum 2 gunde normalde bitirmistim sonra arkadas bulmustum kendime beni act 3 te 1 gunde kasmistida ben adventure modu merak ediyorum advenntureyi 70 olunca mi oynamaliyim bir de crusader nasil bir karakter tank diye okudumda nasil bisey koddumu oturtuyor mu

Benim gibi bütün haritayı açma takıntısı olan biri bile 2 günde bitirdiyse , daha kısa sürede bitirirsin diye düşünüyorum Oyunda tank, support bi tek monk var sanırım . Kodu mu oturtuyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Orijinalden alıntı: microlap

ya ben hatirliyorum 2 gunde normalde bitirmistim sonra arkadas bulmustum kendime beni act 3 te 1 gunde kasmistida ben adventure modu merak ediyorum advenntureyi 70 olunca mi oynamaliyim bir de crusader nasil bir karakter tank diye okudumda nasil bisey koddumu oturtuyor mu

Benim gibi bütün haritayı açma takıntısı olan biri bile 2 günde bitirdiyse , daha kısa sürede bitirirsin diye düşünüyorum Oyunda tank, support bi tek monk var sanırım . Kodu mu oturtuyor yani

kararsiz kaldim dhle devam mi etsem crusader mi acsam

• level kasmak çok fazla zor değil. günlük oynama saatinize göre değişebilir aslında. act 5 bitin hızlıca.
    sonra public game yapabilrsiniz 70 için.
    çok uzun sürmez bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

level kasmak çok fazla zor değil. günlük oynama saatinize göre değişebilir aslında. act 5 bitin hızlıca.
    sonra public game yapabilrsiniz 70 için.
    çok uzun sürmez bence

ya hocam benim demon hunter erkektide baci acmak istiyorum ondan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.