21 temmuzda baslayacagim rosa simdilik yurt disindayim basladigimda crusader acacagim ben bunu nasil kasacam taaaa 70 e kadar gorevlerle uzun surer diye korkuyorum beni aydinlatin
Sifirdan baslamak iyidir ya... ben demon hunteri 3 gunde kasmistim... hem laddera hazirlik olur... yada ladderi bekle nasilsa orada kasacaksin orada o karakterden hevesini alirsin...
Nesi zor? Bir günde kasılıyor.
ya ben hatirliyorum 2 gunde normalde bitirmistim sonra arkadas bulmustum kendime beni act 3 te 1 gunde kasmistida ben adventure modu merak ediyorum advenntureyi 70 olunca mi oynamaliyim bir de crusader nasil bir karakter tank diye okudumda nasil bisey koddumu oturtuyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: microlap
ya ben hatirliyorum 2 gunde normalde bitirmistim sonra arkadas bulmustum kendime beni act 3 te 1 gunde kasmistida ben adventure modu merak ediyorum advenntureyi 70 olunca mi oynamaliyim bir de crusader nasil bir karakter tank diye okudumda nasil bisey koddumu oturtuyor mu
Benim gibi bütün haritayı açma takıntısı olan biri bile 2 günde bitirdiyse , daha kısa sürede bitirirsin diye düşünüyorum Oyunda tank, support bi tek monk var sanırım . Kodu mu oturtuyor yani
quote:
Orijinalden alıntı: baris7777
quote:
Orijinalden alıntı: microlap
Benim gibi bütün haritayı açma takıntısı olan biri bile 2 günde bitirdiyse , daha kısa sürede bitirirsin diye düşünüyorum Oyunda tank, support bi tek monk var sanırım . Kodu mu oturtuyor yani
kararsiz kaldim dhle devam mi etsem crusader mi acsam
level kasmak çok fazla zor değil. günlük oynama saatinize göre değişebilir aslında. act 5 bitin hızlıca. sonra public game yapabilrsiniz 70 için. çok uzun sürmez bence
level kasmak çok fazla zor değil. günlük oynama saatinize göre değişebilir aslında. act 5 bitin hızlıca. sonra public game yapabilrsiniz 70 için. çok uzun sürmez bence
ya hocam benim demon hunter erkektide baci acmak istiyorum ondan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme