Şimdi Ara

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
166.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satış fiyatı gold olarak gayet iyi duruyor, diğer mempho bidli ise, yani 2b buyout değil ise alınmaması normal. Ama buyoutlu ise ben olsam onu tercih ederdim 50m için.

Bu arada, oyuna çok girmiyorsan ben olsam Rmah üzerinden satardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Satış fiyatı gold olarak gayet iyi duruyor, diğer mempho bidli ise, yani 2b buyout değil ise alınmaması normal. Ama buyoutlu ise ben olsam onu tercih ederdim 50m için.

Bu arada, oyuna çok girmiyorsan ben olsam Rmah üzerinden satardım

Bidlemişler hocam onu dediğin doğru. Buyout yok. Neyse buda iyidir tek kalemde 1.65 milyar
  • 2 milyardan bidli mempo koyan adam onu satamaz. Bid verince 2.100.000.000 altın istiyor.Ah de 2b üzeri golda alış-satış yok. 2b üzerinden buyout tek seçenek.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/6891641718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 29 Nisan 2013; 20:14:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

2 milyardan bidli mempo koyan adam onu satamaz. Bid verince 2.100.000.000 altın istiyor.Ah de 2b üzeri golda alış-satış yok. 2b üzerinden buyout tek seçenek.

Sazan.avi yapıyor sanırım.
  • quote:

2 milyardan bidli mempo koyan adam onu satamaz. Bid verince 2.100.000.000 altın istiyor.Ah de 2b üzeri golda alış-satış yok. 2b üzerinden buyout tek seçenek.

2milyardan bid başlatınca ilk bidleyen 2milyar veriyor 2,1milyar değil.yanlışmı biliyorum?.2,1 görünmesinin sebebide 6ccli güzel mempolar bilhassa strliler koyulduğu gibi bidleniyor ondan olabilir.2gündür bende biri koysada bidlesem diye refresh yapıp duruyorum.Lakin güzel bi mempoya denk gelmedim daha.

• ah da 2bden fazlaya hiçbişey satılmaz 2b yazıp ucunu açık bırakanlar oyunu bilmiyor olabilir 2b bidle başlatılınca o iteme bi kişi 2b bidler daha yüksek bid girilemeyeceği için 1d 12hr bekler alıcı itemine satıcı parasına kavuşur. 2b buyout yapsa beklememiş olacak herkes için iyisi. şöyle de bi olay var bilmeyenler olabilir mesela 1.8b açılış ucunu açık bıraksanız bi kişi 1905kk(1905000000) bid girse o kişi o itemi her türlü alır çünkü 1905kk'bid i geçmek için 2bden fazla bid girmelisiniz. iyisimi çok kaliteli itemlerinizi 2b 2b buyout /rmah yada siteden direk takasla satın %15 çok büyük bi kayıp sonuçta
  • yukarıda bende bunu söylemek istemiştim
  • 2 milyar altından bid başlat bakalım satabiliyormusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

Dün gece bayağı şanslıydım 6cc mempo dropu aldım ama çok ilginç birşey oldu 1.950 milyardan koydum büyük ihtimal satılmaz diye bir baktımki bu sabah satılmış. Ucuzamı gitti acaba? Trade ile daha fazla edebilirmiydi? AH de kontrol etmiştim benimkinden az da olsa daha iyi bir mempo var 2 milyardan duruyor hala. 50m fark sorun olmaz onu alırdım ben olsam acaba göremediğim bişeymi var? Böyle çabuk satılmasına şaşırdım. Alttakide AH de duran mempo.

Bu arada oyunuda bırakmıştım aslında haftada bir giriyordum 1m gold vardı

Adaletini sevim ben böyle oyunun

Hayırlı olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Nisan 2013; 23:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Dün gece bayağı şanslıydım 6cc mempo dropu aldım ama çok ilginç birşey oldu 1.950 milyardan koydum büyük ihtimal satılmaz diye bir baktımki bu sabah satılmış. Ucuzamı gitti acaba? Trade ile daha fazla edebilirmiydi? AH de kontrol etmiştim benimkinden az da olsa daha iyi bir mempo var 2 milyardan duruyor hala. 50m fark sorun olmaz onu alırdım ben olsam acaba göremediğim bişeymi var? Böyle çabuk satılmasına şaşırdım. Alttakide AH de duran mempo.

Bu arada oyunuda bırakmıştım aslında haftada bir giriyordum 1m gold vardı

Adaletini sevim ben böyle oyunun

Hayırlı olsun hocam.

Sağol hocam ama bende pek sevinç yaratmadı yani ne yalan söyliyeyim zaten 2 milyarlık item vardı sattım bıraktım 100 milyonluk altınla dizdiğim karakter, çok seyrek farm yapıyordum yine hiçbir beklentim olmadan girdim ama bu sefer bu düştü işte. Şimdi oyunu bıraktığım yerdeyim yine bir sürü gold var ama yapacak bişey yok. Tekrar satıcaz öyle görünüyo ne yapayımki oynayıp? A3 farm yapsam 1 runın sonunu zor getiriyorum sıkıntıdan. Cratere gelince afakanlar basmış oluyo.

• quote:

2 milyar altından bid başlat bakalım satabiliyormusun.

Ben koyanı kastettim.
  • Teklif vaamı teklif?
  • HardCore item arıyorum.

Stone of Jordan Zombi dogs 5sn+ bonus damage elite 25+ %6damage
    visage of giyua zombi dogs 8sn+ yanında pickup radius 6+ veya critic hit chance 4+
    blackthorne pantalon %12life 430+loh 2 soket ve armor/pickup radius

Ayrıca güzel olan bütün itemleri alabilirim, bendekilere göre. İletişime geçerseniz eğer detayları netleştirebiliriz.
    Karakterim;http://eu.battle.net/d3/en/profile/punishercan-2159/hero/26710567

Elimde yeterince gold var. Dip not olsun istedim.

Hardcore>SoftCore veya tersi gold isteyen arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.
    Aradığım itemler HARDCORE mod için geçerli.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

HardCore item arıyorum.

Stone of Jordan Zombi dogs 5sn+ bonus damage elite 25+ %6damage
    visage of giyua zombi dogs 8sn+ yanında pickup radius 6+ veya critic hit chance 4+
    blackthorne pantalon %12life 430+loh 2 soket ve armor/pickup radius

Ayrıca güzel olan bütün itemleri alabilirim, bendekilere göre. İletişime geçerseniz eğer detayları netleştirebiliriz.
    Karakterim;http://eu.battle.net/d3/en/profile/punishercan-2159/hero/26710567

Elimde yeterince gold var. Dip not olsun istedim.

Hardcore>SoftCore veya tersi gold isteyen arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.
    Aradığım itemler HARDCORE mod için geçerli.
    Teşekkürler.

visage of giyua aldım.
    bilginize
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

bu item ne kadar eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HkNcY

bu item ne kadar eder?

1.5 milyar bidle satışta şuan.
    ilgilenenler teklifleri pm olarak atabilirler.
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu
  • Satılık Lacuni bracer.

Vita 100
    Attack speed %9
    Crit chance %5.5
    All resist 65

Tekliflerinizi pm den iletebilirsiniz.
  • çok acil 2,5 saat içinde satılması lazım :D
    350 m
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

çok acil 2,5 saat içinde satılması lazım :D
    350 m

Item yok.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.