Şimdi Ara

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
166.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151521933679934&set=o.347833481978891&type=1&theater
    umarım bu görünür ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

offf ya resim yüklenmedi bir türlü :((
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151521933679934&set=o.347833481978891&type=1&theater
    umarım bu görünür ...

statları yaz?

bazen resimler yüklenmiyor
  • Profildeki bütün itemlar satılıktır.
    TL karşılığında satılacaktır. Almak istediğiniiz item varsa tekliflerinizi pm ile iletebilirsiniz.
    Asıl niyetim hepsini toptan satmak.
  • EU Server Satılık 700m Gold var arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 29 Mayıs 2013; 18:28:44 >
  • slm arkadaşlar oyunu bıraktığımdan bütün itemlerimi sattım kaldı son 2 itemim.onlarıda ucuz yollu satıyorum

Witching hour=450m
    Lacuni provlers=250M

ahda değerindeki itemlere bakabilirsiniz fiyatına.illaki kullanmak için değil alıp satmak için dahi uygundur.k.gelsin.
     Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

EU Server Satılık 700m Gold var arkadaşlar..

güncel
  • satılık ring stats:
    180 VİTALİTY
    100 İNTELLİGENCE
    %9 ATTACK SPEED
    %6.0 CRİT CHANGE
    189 ARMOR
    40 LİGHTNİNG RESİSTANCE

AHDE DAHA İYİSİNE RASLAMADIM BİKAÇ GÜNDÜR.ÇOK DAHA KÖTÜLERİNİ 600 M DEN KOYMUŞLAR.BENDE AYNI FİYATA SATIYORUM.İLGİLENENLER MSJ ATABİLİR
  • Gold alınır..pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 30 Mayıs 2013; 9:09:03 >
  • Teklifler PM'den.

Battletag: isiyin#2286
  • Tekliflere açığım maksat işiniz görülsün acil satılıktır.
    Battletag: GenceKsK#2252

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenceKsK -- 30 Mayıs 2013; 16:39:50 >
  • 700M Gold 35TL Güncel
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

60m . pm atın.
  • 700M 35TL güncel
  • İmzamdaki karakterin üstündeki tüm itemler satılıktır.
    PM den tekliflerinizi atabilirsiniz.

Ayrıca 1 adet stormshield mevcut.
    195str Crit10 Block33
  • S.aleykum beyler.Başlamayı düşünüyorum fakat aklıma takılanlar var.
    1-Oyunu indirebilir miyim herhangi bir yerden yoksa parayla almam mı gerek?
    2-Oyun hakkında biraz bilgi (1 ve 2'yi bitirdim) özellikle bu parayla item satımı konusunda.Son level kaç vs gibi.
    3-Oyun user ve hile konusundan ne bakımda?
    Cevaplarsanız çok iyi olur.
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

İce min satış fiyatı 150M dir. diğeri için tekliflere açığım. oyundan da ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycem -- 8 Haziran 2013; 12:03:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

S.aleykum beyler.Başlamayı düşünüyorum fakat aklıma takılanlar var.
    2-Oyun hakkında biraz bilgi (1 ve 2'yi bitirdim) özellikle bu parayla item satımı konusunda.Son level kaç vs gibi.

Aleyküm selam,
    korsan olarak da mevcut hatırladığım kadarı ile. Ancak onlar ile oyun ağına bağlanamıyorsunuz. Tek kişilik oyun benim amacım demiyorsanız, satın almak zorundasınız.
    Oyun diablo 2'den sonra pek çok özelliği gelişmiş olmasına rağmen bazı sistematik gerilemelere sahip. Mesela silahlardaki ve zırhlardaki gereksinim bu oyunda sadece karakterinizin seviyesi.(LVL)
    Oyunda her karakter seviye 60 olabiliyor en son. Paragon Level başlıyor sonrasında. Paragon limitide 100. Toplamda direk olarak 160 düşünebilirsiniz limiti.
    Kullanıcı bazlı azalma mevcut. Belirli bir rakamın altına asla düşmez ama. Altın fiyatları mesela oyunda dip seviyelerde şu anda. Eskiden 1 milyon goldu 2 liraya satarlardı, şimdi 10milyon gold 1 liradan düşük.
    Genede satış hayli yüksek(bana göre)
    Hile konusunda bir zamanlar çok ciddi sıkıntıları yaratanlar oldu. Ancak bu dönemde henüz farklı bir hile görmedim/duymadım.

Bence al, piyasada bedava oynadığın oyunlardan da benzerlerinden de pek çok yönü ile ilerde olan bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

quote:

Aleyküm selam,
    korsan olarak da mevcut hatırladığım kadarı ile. Ancak onlar ile oyun ağına bağlanamıyorsunuz. Tek kişilik oyun benim amacım demiyorsanız, satın almak zorundasınız.
    Oyun diablo 2'den sonra pek çok özelliği gelişmiş olmasına rağmen bazı sistematik gerilemelere sahip. Mesela silahlardaki ve zırhlardaki gereksinim bu oyunda sadece karakterinizin seviyesi.(LVL)
    Oyunda her karakter seviye 60 olabiliyor en son. Paragon Level başlıyor sonrasında. Paragon limitide 100. Toplamda direk olarak 160 düşünebilirsiniz limiti.
    Kullanıcı bazlı azalma mevcut. Belirli bir rakamın altına asla düşmez ama. Altın fiyatları mesela oyunda dip seviyelerde şu anda. Eskiden 1 milyon goldu 2 liraya satarlardı, şimdi 10milyon gold 1 liradan düşük.
    Hile konusunda bir zamanlar çok ciddi sıkıntıları yaratanlar oldu. Ancak bu dönemde henüz farklı bir hile görmedim/duymadım.

Bence al, piyasada bedava oynadığın oyunlardan da benzerlerinden de pek çok yönü ile ilerde olan bir oyun

Teşekkürler cevaplar için hocam.1 ve 2'yi bitirmiştim.Hatta ilk serisini arkadaş getirmişti.Baktım şöyle bir.Neyse diyip yükledim ve gerçekten çok beğendim.Sonra 2'sini özellikle aldım.3 çıkalı 1 sene 1 ay olmuş neredeyse ve gördüğüm kadarıyla güzel bir oyuna benziyor.Şu aralar online güzel bir oyun lazım.Fiyatı 90 tlymiş.Biraz düşündürür bu Hatta baya bi düşündürür.Arkadaşlara söyleyeyim en iyisi.Gelirlerse toptan başlarız.Sonra tek başına sıkarsa falan.Gitmesin paralar boşuna.Zaten bir sürü gerekli şey var.Şimdi 90tlyi oyuna vermek pek mantıklı durmuyor açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 8 Haziran 2013; 14:09:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

quote:

Aleyküm selam,

Teşekkürler cevaplar için hocam.1 ve 2'yi bitirmiştim.Hatta ilk serisini arkadaş getirmişti.Baktım şöyle bir.Neyse diyip yükledim ve gerçekten çok beğendim.Sonra 2'sini özellikle aldım.3 çıkalı 1 sene 1 ay olmuş neredeyse ve gördüğüm kadarıyla güzel bir oyuna benziyor.Şu aralar online güzel bir oyun lazım.Fiyatı 90 tlymiş.Biraz düşündürür bu Hatta baya bi düşündürür.Arkadaşlara söyleyeyim en iyisi.Gelirlerse toptan başlarız.Sonra tek başına sıkarsa falan.Gitmesin paralar boşuna.Zaten bir sürü gerekli şey var.Şimdi 90tlyi oyuna vermek pek mantıklı durmuyor açıkçası

Vatan bilgisayar'dan takip et derim fiyatları. En uygun oradan alınıyor(Çok araştırmıştım bende alırken)
    Hatta istersen hesap da satın alabilirsin. Oyunu bırakıp hesaplarını satan çok kişi var.
    Düşük paragon levelli itemsiz karakterlerin olduğu hesaplar en fazla 50den bulabilirsin.
    Ama işin o kısmında dikkatli ol, ucuz alırken yanlış iş yapmış olma :)

• Peki o karakterli hesaplar nasıl oluyor? Hesaptaki karakterleri silip baştan açabilir miyim? Karakter slotu var mı? Varsa alacağım hesapta aynı mı kalır? Saolasın kardeş bu arada yardımların için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 8 Haziran 2013; 17:29:17 >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.