Şimdi Ara

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
166.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat belirlemedim, PM atıp kararlaştırabiliriz, saygılar

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu
  • beyler oyuna yeni başladım, acil cevap almam gereken bir soru var cevaplarsanız cok sevinirim.

- büyük yaratıkları kestiğimde düşen mavi itemler var bunların değeri biraz daha fazla bunların işime yaramayanlarını item satan adama ben satıyorum 50-60 gold arası, yanlış mı yapıyorum? bu satış yerine koysam büyük paralara gider mi? mesela o adamın 50 golda aldığı item ismini unuttum neyse bu satış yerine koysam ne kadar gider?

teşekkürler..
  • hell'e kadar olan bütün itemları orda sat, AH'da para etmez hell'den sonrasında o magic itemların özelliklerine bakarak ayıkla
  • edit: beyler bu train ne oluyor bastıkca bastım basede bütün para mı aldı bu "aristan" iki tane iksir gibi birşey verdi bu ne işe yarıyor, buda yetmiyormus gibi adama kullandıgım en iyi 2 tane mavi itemi verdim oda kayboldu ortadan fena cahil kaldım ayakda dolandırdılar, beyler suan oynayan ve birkaç soru sorabileceğim birisi var mı? skyp'dan olsa süper olur. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 8 Haziran 2012; 23:29:34 >
  • İtem şu an AH'de 4.500.000 Gold'a Buyout olarak satılık durumda.Şayet satılmazsa 2.500.000 Gold'a trade olarak satmayı düşünüyorum.İlgilenen varsa P.M atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

İtem şu an AH'de 4.500.000 Gold'a Buyout olarak satılık durumda.Şayet satılmazsa 2.500.000 Gold'a trade olarak satmayı düşünüyorum.İlgilenen varsa P.M atabilir.

düştümü bastınız mı ?
  • Bu sabah satın aldım.Ama daha sonra satıp MONK'a eşya almaya karar verdim.AH'de satılmazsa aldığım fiyata satıyorum.Ucuzları da var aynı Amuletin ama bunda İntelligence 237.
  • tekliflerinizi pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 9 Haziran 2012; 19:12:49 >
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 11 Haziran 2012; 0:08:59 >
  • 1hand 1000 dps üstü attack speed ve life on hit veren item alınır
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

beyler ilk legedary itemim, nightmare act 2 de cıktı. sizce para edermi yoksa kullanıyım mı?
  • etmez. kullan
  • 39-40 lvlde belki para ederdi ama +44 dext taktım kullanıyorum, saolun.
  • 1hAnd 1000 dps üstü attack speed ve life on hit veren item alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 11 Haziran 2012; 16:04:48 >
  • Arkadaşlar merhaba internet cafede oynamak mümkünmü bu oyunu knight online gibi bazı müşteriler soruyorda oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Arkadaşlar merhaba internet cafede oynamak mümkünmü bu oyunu knight online gibi bazı müşteriler soruyorda oyunu

oyunu satın alan kişi, client(diablo3) olan her yerde oynar.
  • Lacuni prowlers legendery item Bracers
    128 armor
    +58 int
    +68 vit
    Atack speed increased %12
    %7 movement speed
    melee atackers take 65 dmg per hit
    %12 find magical

oyunun meşhur bracersı wizard için movement speed infernoda candır:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

İtem şu an AH'de 4.500.000 Gold'a Buyout olarak satılık durumda.Şayet satılmazsa 2.500.000 Gold'a trade olarak satmayı düşünüyorum.İlgilenen varsa P.M atabilir.

İtem AH de 4.000.000 Gold açılış fiyatından satıldı.
  • Emektar Mojomu satıyorum 1.2m'e isteyenler buradan ulaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JawCrusher

Emektar Mojomu satıyorum 1.2m'e isteyenler buradan ulaşabilir.

kardeşim pardonda nasıl 1.2m ya?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.