Şimdi Ara

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
166.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JawCrusher

Emektar Mojomu satıyorum 1.2m'e isteyenler buradan ulaşabilir.

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

200 bine satarsan öp başına koy.
  • Chest Armor aranıyor.

60tan yüksek str
    100den yüksek vit
    minimum 55 all resist
    minimum 400armor u olan bir chest arıyorum.

level 60barb
  • merhaba arkadaşlar, item için tekliflerinizi bekliyorum, fiyat belirlemedim :)

• trade fiyatı 5m gün içinde gidicekdir ah de su an 5.5m tag dan ekleyebilirsiniz.

edit:satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teTa -- 11 Haziran 2012; 17:12:24 >
  • Arkadaslar 1200 1300 dps li bow ariyorum 1h veya 2h farketmez rare item olmasi onemli ve tabikide dh ozellikleri de veriyorsa tadindan yenmez. Tekliflerinizi bekliyorum
    Ayni zamanda dh kiyafetleride alinir iyi olanlardan.

Havadakarada#2489 ekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun sahibine ve yerine uygunluğundan burdanda geçiyim haberide eksik kalmasın

http://www.merlininkazani.com/Diablo_3te_gercek_para_ile_esya_alacaksiniz_ama-haber-52435p1.html
  • ah fiyatı 7-10m arası atack speed 1 hand.. 6.5m trade fiyatı battle tag den ulaşabilirsiniz.. ah de de 7 m de satışta her an ucabilir :)

edit:satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teTa -- 11 Haziran 2012; 18:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

fiyat belirlemedim, PM atıp kararlaştırabiliriz, saygılar

Fiyati ne kadar hocam eger satilmadiysa?
  • Elli saat boyunca oynadığım leg dagger'ımı satmayı düşünüyorum bende. Wizard itemdir resim aşağıda

AH fiyatı ortalama 4 - 5 M gold civarında ben 2.5m gold a buradan almak isteyen arkadaşa satabilirim.
  • bunlar elimde kaldı satılmıyor da, 150k 200k ne gelirse kapatırım. kaç para ki piyasası. yoksa npc sell edicem slşdgk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Haziran 2012; 21:08:25 >
  • 2m 200 bin e satılıktır.

• Göz atın, beğendiğiniz olursa PM atabilirsiniz

• ah fiyat aralıgı 8-10m trade fiyatı 7.5m 1 hand spear oyun içi pm item için..

• 1 hand wand arıyorum. attack speed %18 den fazla vit int veren 800 üstü alınır .
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

Bu güzel bir barbarian belt'i. Tüm hell ve inferno act 1 için oldukça iyi. Güzel can veriyor, fire ve all resist'i var. Piyasada milyonlara satıyorlar isterseniz ismini aratıp bulabilirsiniz. Ama bence abartıyorlar. 400-500k ya falan satabilirim. Daha bile inebilir paranız yoksa sıkıntı yok.

Bu chest armor'a bazı arkadaşlar mesafeli yaklaşıyorlar. Barbarian itemi olarak görünüyor, ancak str ve vit vermediği için mesafeliler. Ancak tam bir tank itemi bu. Büyük bir boss'un altına takımca girerken, MF takılması gerektiğinde bu armor çok rahat devreye girer. Düşük bir mf'si olduğu doğru ancak, ekstra armor ile, %3 melee reduce ile, fire ve all resisti ile tam bir TANK itemi. Bunun değerli bir item olduğunu düşünüyorum. 500k'dan aşağı inmem zor bunda.

Bu fist weapon için fazla söylenecek bir şey yok. 60 level sınırı için biraz düşük bir atağı var kabul etmek gerekirse. Ancak güzel bir sağ el itemi olabilir. Verdiği Dex ve Vitality işe yarar. Ve verdiği Spirit Regen işe yarar gibime geliyor, sürekli yanımda oynayan Monk arkadaşım spirit'in sürekli bitmesinden şikayetçiydi. Buna 100-200k yeterli bilmiyorum tam olarak bilen varsa söylesin daha da düşebilir.

Ben genelde mavi itemlere ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mesafeli yaklaşıyorum. Rare ve Legendary itemlerin verdiği fazladan özellikler daha çok ilgimi çekiyorlar. Ancak bu item düştüğünde merak edip baktım, piyasası oldukça yüksek. Verdiği 8-16 damage, oldukça sağlam int ve vitality değerleri değerli yapıyor sanırım itemi. Bunun yanında fiyatına dair tam bir fikrim yok. Buna fiyat veremeyeceğim, kazıklanmaktan ya da kazık atmaktan korkuyorum çünkü. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

İyi alışverişler arkadaşlar, pazarlığa açığım severim DH forumlarını 2006'dan beri üyeyim yardımcı olurum bütün arkadaşlara fiyatta.

NOT: Oldukça uzun bir gönderi oldu. Alıcı olursa ya da fiyat hakkında bana bilgi verecek bir arkadaş, sadece ilgili item'in fotoğrafını alıntı yaparak cevap versin ki, konuda kirlilik yaşanmasın. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Bird -- 12 Haziran 2012; 13:01:27 >

• +60 all resist
    +70 str
    +100 vit
    Minimum 100 healt regenation
    500 ve üstü chest armor aranmaktadır.

Statları benzer helm de aranmaktadır. (barbarian)
  • Böyle bir String of Ears var elimde. 3m dan ahde şu an ilgilenen varsa eklesin güzel bi fiyat kararlaştırırız. Battle tag MertKosova#2579.

edit: Ahde bidlenmiş 18 saati var şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 13 Haziran 2012; 10:01:03 >
  • Fiyatı 2.6 m dir. dmg i yanında oldukça hızlı bir silahtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher -- 12 Haziran 2012; 19:10:25 >
  • ah fiyat aralıgı 8-16m olan 3 adet one hand satıyorum 1 saat sonra ah ye koymadan burda indirimli fiyatları veriyorum

6.8m

6m

7m

battletag BaraCuda#2480

edit:satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teTa -- 13 Haziran 2012; 5:58:57 >

• Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher -- 13 Haziran 2012; 13:36:56 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.