Şimdi Ara

Diablo 3 Oyuncuları (Battle Tag Paylaşım Merkezi) [366 Kişi Olduk] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
6
Favori
28.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wyrdfell#2166

Hell zorluk derecesinde 54 level Monk karakterim var.İlk defa Diablo oynuyorum.Şuana kadar doğru düzgün bir weapon düşmedi.Yaratıkları kesmekte çok zorlanmaya başladım.Yardımcı olabilecek,fikir verebilecek arkadaşlar eklerse çok sevinirim.
  • ValiantHawk#2333

1 gün önce başladım oyuna. Hikayesi beni içine iyice aldı diyebilirim. Sınıfım Monk, 14 level'ım. Eğlenerek oynuyorum oyunu. Benim gibi yeni başlayan arkadaşlar varsa ekleyebilir, konuşuruz oyun hakkında kritik yaparız. Yardımcı olup, rehberlik edicek arkadaşlara da şimdiden açığım. İyi oyunlar.
  • Captainos#2213

Oyuna 6 gün önce sahip oldum 38 level Barbarian karakterim var.
  • mETaLfIRtINa#2489

act 1 farm yapıyorum genelde mp7 ve üstü oynayanlar ekleyebilirler.
  • Arkadaşlar beni ekleyin infernoya yeni başladım, 60level variorum var.

Yalnız bu oyun o kadar iyi değil çok kolay yapmışlar. Diablo II'de kıçım çıkıyordu burda Hell'de bile diablo keserken kaçmama gerek kalmadı dibinde durdum rahat rahat kestim çoğu yaratığa tek çekiyorum zaten. Keşke adam akıllı zor yapsalardı tek umudum infernoydu ama o bile çok kolay başladı umarım biraz zorlar. Bu arada damage 75k yaptım, daha geliştirmek istiyorum ama 50de bile bıraksam yeterdi bu kadar kolay olunca soğttu oyun kendinden.

Bari ekleyin beraber görevler yapalım makara yapalımda soğumayalım oyundan ek paket gelene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Arkadaşlar beni ekleyin infernoya yeni başladım, 60level variorum var.

Yalnız bu oyun o kadar iyi değil çok kolay yapmışlar. Diablo II'de kıçım çıkıyordu burda Hell'de bile diablo keserken kaçmama gerek kalmadı dibinde durdum rahat rahat kestim çoğu yaratığa tek çekiyorum zaten. Keşke adam akıllı zor yapsalardı tek umudum infernoydu ama o bile çok kolay başladı umarım biraz zorlar. Bu arada damage 75k yaptım, daha geliştirmek istiyorum ama 50de bile bıraksam yeterdi bu kadar kolay olunca soğttu oyun kendinden.

Bari ekleyin beraber görevler yapalım makara yapalımda soğumayalım oyundan ek paket gelene kadar

Monster power leveli 10 yapip oyna senmi moblara moblar mi sana tek atiyor gorursun benim 200 k mage var ben monster
    level 6 da zor oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gazor

quote:

Monster power leveli 10 yapip oyna senmi moblara moblar mi sana tek atiyor gorursun benim 200 k mage var ben monster

Onu nasıl yapıyoruz hocam bir yol gösteriver.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gazor

quote:

Onu nasıl yapıyoruz hocam bir yol gösteriver.

Bu linki bir incele arkadaşım

http://us.battle.net/d3/en/blog/7540457/monster-power-more-guts-more-glory-10-11-2012

• Eyvallah hocam oyun adama benzedi sayende İnfernoda MP10 yaptım köyden çıkamıyorum 3 kere 5 yaratık anca kesiyorum ama MP5te sıkıntı yok zorda olsa kese kese gidiyorum
  • ReapeR#21522

Ekleyin multi yapalım. Oyunu az oynayanlar yada oynamayı bırakmış olanlar eklemesin mümkünse.
  • arkadaşlar ben diablo olayında yeniyim. Aslında bu tarz oyun olayına Diablo 3 ile başladım şuan level 23'de karakterim, oyun hakkında daha fazla aydınlatacak birileri varmıdır ?

bu arada BT FaTiH#2190
  • ZergGhost#1949

Herkese bol şans :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

vLxTR#2930

Battletag değiştirdim. Yenisini ekleyebilir miyiz lütfen.

DarkLord#2894
  • bende geldim
  • Flencher#2487 ekleyin her gün 4-5 saat oynuyorum 60 (40) barbarım var..
  • Flencher#2487 ekleyin arkadaslar 3 kişi her aksam 2-3 saat oynuyoruz
  • Raziel#2665 oyunda yalnızlık çekiyorum sayın diablo 3 arkadaşlarım
  • benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar..

DBlackTR#2558

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 23 Mart 2014; 23:36:17 >
  • konunun pek güncel olduğunu sanmıyorum ama yinede yazayım

Berk#2440
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.