Şimdi Ara

Diablo 3: Reaper Of Souls Collector's Edition-YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni diablo 3 oyuncusuyum. Yeni D&R magzasının internet üzerinden Diablo 3: Reaper Of Souls Collector's Edition PC cd sini sıpariş ettim. Sonradan ögrendimki içerisinde asıl cd Diablo 3 yokmuş biraz araştırdım pet ve 3 slot hakkı veriyormuş bunlar benim için ne kadar önemli olur bu kadar para vermeye deyicekmi geri iade edip ayrı ayrımı alsam cd leri yoksa bana bu kadar yarar salıcaksa diablo 3 ana kurulumunu mu alsam bana yardımcı olmak için bilgilendirebilirmisiniz

• Diablo 3 olmadan ros oynayamazsınız. Ros CE ye verdiğiniz paraya bence değmez.
  • TheFenomen kullanıcısına yanıt
    Normal Diablo 3 alman şart. ROS özel sürümü ise alma çünkü içerik olarak alınmayı hak etmiyor.

Bu arada iki oyunuda alınca Diablo 3 kurduktan sonra ROS'un dvd'sini bilgisayarına takmana gerek olmayacak haberin olsun. ROS'u kutulu almamıza rağmen parasını sırf key için ödemiş oluyoruz. ROS ek paketi cd den değil internetten güncelleme yapılarak kuruluyor.

ROS ek paketi almayan Diablo 3 oyuncuların bilgisayarlarında bile ROS kurulu. Ama ROS keye sahip olmadıkları için ROS oynayamıyorlar. ROS çıkmadan 1-2 hafta önce Diablo 3 bir güncelleme yapmıştı o güncelleme ile Diablo 3 oyuna sahip olan herkezin bilgisayarına ROS da yüklenmiş oldu. Sadece ROs keyi alanlar da o güncelleme aktif hale geldi.

Ben başka bir bilgisayara Diablo 3 ve ROS ek paketi kurarken Diablo 3 cd den kurdu ROS paketini ise netten indirdi. Diablo 3 cd den kurduktan sonra sürücüye ROS ait diski takmama rağmen onu netten indirmişti.

ROS çıktığı gün kendi bilgisayarımda Blizzardın sayfasına girerek ROS keyi aktif etmiştim sonra Diablo 3 açtığımda ROS ile gelen karakter, ACT 5 haritası ve bir takım başka özellikler açılmıştı. Oyunun diskini kutusundan bile çıkarmama gerek kalmamıştı.

Yalnız sen sıfır dan başlayacağın için bütün bölümleri oynadıktan sonra ACT 5 açılacak. Advanture modda ACT 5 bitirdikten sonra açılacak.

• yorumlarınız için teşekkür ederim
  • Collector içeriğini incelemedim ama blizzarda ait wow mist of pandaria collectorından ve starcraft 2 heart of the swarm collectorından düşünürsek içeriğinde bir kaç müzik vs içeren dvd, art book, mouse pad gibi materyaller çıkar. ek olarak da world of warcraft için pet, starcraft 2 için avatar resimleri falan gelir.
    Kısacası wow oynamıyorsan ya da oynayıp da pet biriktirme gibi derdin yoksa ve art book mouse pad gibi kozmetik şeyleri umursamıyorsan collector almanın pek bir anlamı yok. Blizzard oyunlarının collectorlarından öyle figür falan çıkmıyor ne yazıkki
  • Ros paketini (kutulu)CE olarak aldım ben içinde d3 key hediyesi vardı bende. Hepsinden cıkıyormu onu bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğiniz normal diablo 3 alınca da çıkıyordu. Onlar eşinize dostunuza verin oyunu belli bir level seviyesine kadar oynasınlar ve beğenirlerse sonradan gidip satın alsınlar diye veriliyor. O key ile Level 15 kadar Diablo 3 oynayabiliyorsunuz ondan sonra devam etmek istersen para verip oyunu alıyorsun. Yani o key oyunu satın alanların işine yaramıyor.

Ben Diablo 3 aldığımda bir yakınım alıp almama arasında kararsızdı ve kutudan çıkan hediye keylerden birini ona vermiştim o öyle oynamaya başladı daha sonra oyunu Aral dan alıp kendisine gelen keyi Blizzardın sitesinden girince oyunun tamamı aktif olmuştu ve kaldığı yerden yani level 15 den devam etmeye başlamıştı.

Kısaca o key deneme amaçlı key. Tanıdığın birine ver denesin beğenirse oyunu sonradan alsın diye veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.