Bildirim
Diablo 3 - Rise Of The Necromancer hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abi onun en kolay yolu bankayı arayıp euro kurunu kaçtan çeviriyorlar sormak. Her banka farklı çünkü. -
19.99 euroya battle.net üzerinden overwatch aldım garanti bankası kesilen tutar 81tl idi -
https://us.battle.net/d3/en/blog/20845159/rise-of-the-necromancer-pack-arrives-june-27-6-20-2017
ayrıca bu linktedede 14dolar olacağı yazıyor 14euro olsa bile 77tlden daha ucuza denk geliyor -
Ben hep battle.net'ten aldım oyunları fakat Türkiye'den bir firma daha ucuza sattı Diablo'yu ve Expansion'ı. Tekrar aynı hataya düşmeyelim diye bir fikir alayım dedim.
İlginiz için teşekkürler. Bekleyip göreceğiz o zaman. -
Battle.net'te şuan 14.99 euro yani 15 euro buda Türk Lirasıyla 60 tl eder ama bazı sitelerde 78 TL olarak görüyorum banada fazla geldi. -
Para istemeleri ayrı saçma, leş kur da ayrı bir dert.
Kısaca değmez. -
Battle.net üzerinden satışa çıktı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lickshoot
Battle.net üzerinden satışa çıktı mı?
Gece 1 de çıkıcak satışa -
an itibariyle battle.net ten (15 usd) 54tl na aldım
durnaplay de 87tl -
double mesaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 27 Haziran 2017; 21:47:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: speedyDNA
an itibariyle battle.net ten (15 usd) 54tl na aldım
durnaplay de 87tl
Ben göremiyorum şu anda battle.net te. Siz Amerika'dasınız sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kheldar -- 27 Haziran 2017; 22:18:3 > -
regionu amerika yapıp satın aldım bende 14 dolardan bir sorun çıkar mı? -
Alttaki adresten 14.99$'a aldım. Bence 87 TL vermeyin, 53.71 TL ödedim.
https://us.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-rise-of-the-necromancer
* Region'ı America yapmadan satın alabiliyorsunuz. -
Eu da oynayanlar için sıkıntı çıkmasın ? Daha önce benzerini wow game time almak için yaptığımda olmamıştı güç bela iade etmiştim.
Net bilgi varsa alayım hemen bende ?
Edit: 52 liraya aldım bende dayanamadım,sıkıntı yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 28 Haziran 2017; 10:19:9 > -
Alsak mı ne yapsak ya ? Sıkılmayalım yine? -
Bende almayı düşünüyorum fakat amerikadan alanlar nasıl ayarlıyor battle.net üzerinden ?
Edit: Site üzerinden alışveriş yapmak gerekiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Haziran 2017; 1:31:38 > -
Us battle netten alayım diye niyetlendim ama 3d secure olayından banka izin vermiyor.Nasıl aşabilirim bunu sanal kart başvurusu ile mi ?Dün steam bugün bu sinir bozucu. -
Sanal kart çıkarıp alış veriş yapabilirsin. Garanti cep bank dan, oluştura bilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceset patlatmak çok eğlenceli :) genel hatlarıylada eğlenceli olmuş karakter 50liraya kesinlikle değer tavsiye ederim.
Benzer içerikler
- golf battle arkadaş ekleme
- gta 5 battleye
- sims 4 para hilesi
- minecraft hile
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- gta vice city hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X