Tome of secret oyundan çıkarılmış fakat bulunan tome of secretler demonic essence'ye dönüşüyor öyle yazıyor konuda okusan biraz
Bilgi için sağol.
Noctivagant
kullanıcısına yanıt
Önemli değil yalnız denemedim bilmiyorum ama silcek halleri olmaz diye düşünüp aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: warmkitty
bu son betayı indirdim mystic felan yok 1 ay beklememiz mi gerekiyor bunun için
Beta keyin yoksa ptr'de normal diabloymuş gibi oynarsın ve myhstic gözükmez,ROS aktifmi hesabında ?
Silah, armor ve takıların hemen hepsi çöp. Bazı eşyalardan alınabilir ama mesela stone of jordan. Uzun süre stone of jordan düşüremeyebilirsiniz sonuçta %30 elite bonus az değil lvl 70 bile olsanız yine kullanılacak bir yüzük. Birde exquisite essence depolayın derim çok gidiyor çünkü. Gold çok fazla depolamanın alemi yok. Birde infernal machine yapabilirsiniz çünkü gördüğüm kadarıyla rosta yapmak çok kolay değil ama şöyle bişeyde var uber sistemide değiştiği yada daha da değişeceği için abartmayın mesela bende her organdan onar tane ve 20 tanede machine var. Oyuna başlayınca yeni hf lerden işimi görecek kadar yapmaya yeter. Sonuçta silahlar her ne olursa olsun çöp ama stone of jordan gibi benim aklıma gelmeyen birkaç item olabilir depolanabilecek.
quote:
Orijinalden alıntı: siriyus
quote:
Orijinalden alıntı: warmkitty
bu son betayı indirdim mystic felan yok 1 ay beklememiz mi gerekiyor bunun için
Beta keyin yoksa ptr'de normal diabloymuş gibi oynarsın ve myhstic gözükmez,ROS aktifmi hesabında ?
aktif yazıyor upgrade avaible diyor yeşil ok işaretinin üzerine gelince tıklanmıyor ama. bana key vermediler ros u alınca siteden otomatik olarak aktif oldu direk indirdim betayı. dediğinden anladığıma göre ros aktifse betada mystic i felan görebiliyormuyuz?
[simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 19 Şubat 2014; 18:35:38 >
warmkitty
kullanıcısına yanıt
PTR Girince sağ üstte upgrade yazıyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: siriyus
PTR Girince sağ üstte upgrade yazıyor mu ?
hayır yazmıyor karakter ekranında ptr copy yazıyor sağ üstte sadece girince
warmkitty
kullanıcısına yanıt
o zaman aktif işte copy yaptıktan sonra oyuna girip çıkınca yazıyor bazen.
Merhaba Arkadaşlar, Şu an PTR kastırıyorum,25 Mart'da ROS çıktığı zaman PC ye yükleyip oynamaya başlayınca şu an PTR da kazandığım exp ler itemler deneyimler ne olacak silinecek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Darkjedilord
Merhaba Arkadaşlar, Şu an PTR kastırıyorum,25 Mart'da ROS çıktığı zaman PC ye yükleyip oynamaya başlayınca şu an PTR da kazandığım exp ler itemler deneyimler ne olacak silinecek mi?
evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme