Şimdi Ara

Diablo 3 : ROS için yapmamız gerekenler neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diablo3 : Ros'da herhangi bir itemin özelliklerini değiştirmek mümkünmüş herhangi bir legendary item alsak Diablo3'te ,özelliklerini değiştirerek iyi birşey çıkarabilirmiyiz ? Mailimin çökmesi ve Ros gelcek kadar özelliğim olmadan beta key bize gelmedi oynayan ve bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Bir diğer sorumda tome of secret ve benzeri itemlerden hangileri kaldırılıcak ona göre onları gold'a çevirelim,arkadaşımın söylediğine göre tome of secret olmucakmış Hardcore'de baya bir piyasası var.Daha bilmediğimiz ve yapmamız gerek ön hazırlıklar neler ? Diablo3'te kolay ama Ros'da zor olan burda yapmamız gerekenleri yazarsanız sevinirim.İyi forumlar...

• Diablo 3 PTR indir. Orada ROS satın almadan oynayabilecek şekilde tasarlamış. Tome of Screetler kaldırıp yerine Demonic essenceler veriyor. 10.000 Adet tomeleri stokladım PTR ye girdiğim 10.000 Adet Demonic essence verdi. :D
    Beyazları kırıp içinden çıkan craft malzemesi lazım olucak.(Common Debris)
    Önce normal oyna Elitlerin yeni yetenekleri öğrendikten sonra HC oyna :)
    Exp Havuzu denen cisim ölünceye kadar devam eder çok daha kolay kasılır :)
  • siriyus kullanıcısına yanıt
    Şu an legendary item almanı pek önermem. Ros beta değil ama PTR beta 2.0.0.2 denemiş biri olarak yazıyorum. PTR beta 2.0.0.2 oynuyorum bu sürüm yarım ROS betası sayılır. Yarım deme sebebim yeni karakter ve ACT 5 oyunda yok. Yeni itemlerin de bir kısmını kapsıyor.

Şu an var olan legendary itemlerin büyük kısmı çöp olacak. Özellikle silahların çoğu belkide tamamı çöp olacak çünkü ROS ile beraber 3200-3400 DPS veren silahlar gelecek. PTR beta 2.0.0.2 da bu tür silahlar yok ama ROS Beta da bu tür silahlar olacak.

ROS geçecek olanlar için şu an itemlere yatırım yapmak pek akıl karı değil. Bu arada sadece legendary değil sarı renkte olan itemlerin de büyük kısmı çöp olacak gözüküyor. Diablo 3 de en fazla 256 St veren bir eşyanın ROS çıkınca direk 320-356 St vermesi söz konusu. PTR beta da 320-356 st veren sarı itemler düşüyor.

Kısa lafın özü ROS çıkınca üstümüzü başımızı yeniden dizmek zorunda kalacağız. Tabi şu an karakterlerimizin üstünde olan eşyalarda çöp olacak.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    3200-3400 DPS veren silah hemen alabilcekmiyiz ki ? iyi itemler bulana kadar idare eder gibi ah de olmadığından ama karlı çıkamıyazacagımızdan üzerime yeticekden fazla almıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Diablo 3 PTR indir. Orada ROS satın almadan oynayabilecek şekilde tasarlamış. Tome of Screetler kaldırıp yerine Demonic essenceler veriyor. 10.000 Adet tomeleri stokladım PTR ye girdiğim 10.000 Adet Demonic essence verdi. :D
    Beyazları kırıp içinden çıkan craft malzemesi lazım olucak.(Common Debris)
    Önce normal oyna Elitlerin yeni yetenekleri öğrendikten sonra HC oyna :)
    Exp Havuzu denen cisim ölünceye kadar devam eder çok daha kolay kasılır :)

Bende stok yaptım
  • Hocam, mystic videolarını biraz incelersen nasıl yol izleyeceğin hakkında fikrin oluşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriyus

3200-3400 DPS veren silah hemen alabilcekmiyiz ki ? iyi itemler bulana kadar idare eder gibi ah de olmadığından ama karlı çıkamıyazacagımızdan üzerime yeticekden fazla almıcam.

Söz ettiğim itemler satın alınmıyor. Bu itemler yaratıklardan düşeceği gibi craft yöntemiyle de elde edilecekler. Beta videolarında yaratıklardan filan 3200-3400 DPS veren itemleri düşürüyorlar.

Ek paketle birlikte oyun ciddi değişim yaşayacak görünüyor. Şu an çok palı item almak karlı değil zararlı iş o sebeple item almayı önermedim. Çünkü ek paket çıkınca itemlerin değerleri aşırı düşecek. Hele A.H olmayacağını düşünce palı olan itemler çöp olacak. Milyon gold'a aldığın bir itemi Vendor'a 5.000-6.000 golda satmak zorunda kaldığını düşün. Ros geldiğin de olacak durum bu dur.

Mesela elinde kullanmadığın palı gemler (yeşil, kırmızı, sarı, mor taşlar) varsa ve kullanmayı düşünmüyorsan sat derim. Çünkü taşların fiyatlarıda aşırı derecede düşecek görünüyor. PTR Beta oynuyorum normal de 30 bin altında elde ettiğimiz taşlar 5 bin altına filan düşmüş. Şu an elde edilen gemleri daha ucuza elde edeceğiz. Yeni gemler hariç.

Bu arada gemleri yaratık öldürdükçe düşen ve topladığımız kitaplarla yapıyorduk ya artık o kitaplar yerine gemleri başka nesnelerle yapıyoruz.

Şahsım adına şanslı sayılırım çünkü gerçek para ile hiç item almadım. ROS en çok gerçek para ile item almış oları etkileyecek. Düşün 50-100 Euro'ya hatta 250 Euro aldığın bir item ROS çıkınca çöp olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Şubat 2014; 15:55:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende ros'daki değişiklikler nedeniyle bütün itemlerimi satmaya başladım.. Epey bi gold biriktirdim.. Ama item olarak hiçbir şey kalmadı.. Ama kafama takılan şeyler var.. Ros'da bu kadar Gold'a ihtiyacım olacak mı ? Dizili bir karaktere ihtiyacım olacak mı ? Yoksa biriktirdiğim goldları eu'ya mı çevirmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skas

Arkadaşlar bende ros'daki değişiklikler nedeniyle bütün itemlerimi satmaya başladım.. Epey bi gold biriktirdim.. Ama item olarak hiçbir şey kalmadı.. Ama kafama takılan şeyler var.. Ros'da bu kadar Gold'a ihtiyacım olacak mı ? Dizili bir karaktere ihtiyacım olacak mı ? Yoksa biriktirdiğim goldları eu'ya mı çevirmeliyim ?

en azından farm yapabileceğin bir karakterin olsun; craft yapabilmek için gerekli malzemeleri ve planları toplamak gerekecek sonuçta.
  • skas S kullanıcısına yanıt
    euya cevir... soyle 1 milyar altin yap kenarda dursun... craftlarda filan kullanirsin. ondan fazlaysa altinin sat gitsin. zaten ros cikinca deli gibi oynamaya yonlendirecek insanlari... altinda oynadikca yaparsin.... zaten item almayacagin icin craft filan 1 milyar yeter diye dusunuyorum...

ben sahsen 1 milyar 99 altin yaptim:D 1 aydir oyuna sadece eu yapmak icin giriyorum... rosu bedavaya aldim. sonrasinda paypala aktardim bir 100 eu filan... hala uc bes bisey var. onlarida satinca 150 eu ile ahi kapatirim umarim:D

stashi filan bombos ettim ben... ne materyal ne tas hicbisey yok...(level boost yapan bir iki sey var. birazda level reduce silahlar filan..) zaten ros cikinca yeni karakteri acacam.. onunla yeni dusurecegim silahlari digerlerinde kullanirim...

bakalim hayirlisi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

euya cevir... soyle 1 milyar altin yap kenarda dursun... craftlarda filan kullanirsin. ondan fazlaysa altinin sat gitsin. zaten ros cikinca deli gibi oynamaya yonlendirecek insanlari... altinda oynadikca yaparsin.... zaten item almayacagin icin craft filan 1 milyar yeter diye dusunuyorum...

ben sahsen 1 milyar 99 altin yaptim:D 1 aydir oyuna sadece eu yapmak icin giriyorum... rosu bedavaya aldim. sonrasinda paypala aktardim bir 100 eu filan... hala uc bes bisey var. onlarida satinca 150 eu ile ahi kapatirim umarim:D

stashi filan bombos ettim ben... ne materyal ne tas hicbisey yok...(level boost yapan bir iki sey var. birazda level reduce silahlar filan..) zaten ros cikinca yeni karakteri acacam.. onunla yeni dusurecegim silahlari digerlerinde kullanirim...

bakalim hayirlisi:D

Yalnız yeni karakter ile düşüreceğin silahlar ve itemlerin büyük kısmı o karakterin özelliğine göre düşecek. ROS ile beraber St bir karakter ile oynarsan silah ve itemlerin çoğu st özellikli düşüyor. Ros ile birlikte daha çok oynadığın karaktere uygun eşyalar düşecek. Bunu göz önünde bulundur derim. Diablo 3 de en çok şikayet edilen konulardan biri düşen itemlerin çoğunlukla karaktere uygun olmamasıydı ve bu sorunu ROS ile çözecekler. PTR Beta ile birlikte zaten bu sorun çözülmüş durumda.

Örneğin Diablo 3 de Barbar ile oynarken Barbara özgü item den çok bir kısmı W.D bir kısmı Monk'a uygun olan eşyalar düşüyor. ROS ile beraber durum değişecek ve Barbar ile oynarken Barbara uygun Monk ile oynarken Monk'a uygun eşyalar düşmeye başlayacak.

streamlarda izledigim kadariyla, barbar oynarken kilic dusuyor mesela ama iceriginden intel cikiyor. adam where is the msart drop diyorlar.... arti zaten mystic var onunlada cevirirsin statlari... arti cikmasa bile, artik her stattan 2ser sinif var. wizard oynarken illaki witch doctor itemi duser.. yada crusader ile oynarken barbar itemi...
  • bu son betayı indirdim mystic felan yok 1 ay beklememiz mi gerekiyor bunun için
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Dediğin oluyor ama eskisi kadar değil. Diablo 3 de Barbar ile oynarken düşen 10 tane sarı itemin 6-7 tanesi barbar ile alakası olmayan item iken ROS da düşen 10 item den bu sayı 3 düşüyor. Eşyaların dediğin gibi özellikleri değiştirebilir olacak fakat tüm özellikleri değil. St olan bir eşyayı İntel olarak değiştirsen bile item de yer alan başka özellikler yüzün den o item'i Wizard veya W.D verememe olasılığın da var. Ayrıca unutulmaması gereken bir şey daha var. Bir item de değişiklik yaptığın an o item kalıcı olarak senin olacak. Yani yarın bir gün işime yaramıyor ben bunu arkadaş listem olan başka birine vereyim dedin mi veremeyeceksin.

A.H kapanıyor fakat oyun içinde eşya paylaşılmasını sağlayan kısım açık kalacak büyük olasılıkla insanlar birbirine o kısımdan eşya satacaklar. Fakat itemler üzerinde oynama yapıldığı an o itemleri o yerden de birbirine vermeleri bir işe yaramayacak. ROS çıktıyın böyle bir şey yapma düşüncen varsa diye yazıyorum.

• quote:

Merhaba arkadaşlar...

Diablo3 : Ros'da herhangi bir itemin özelliklerini değiştirmek mümkünmüş herhangi bir legendary item alsak Diablo3'te ,özelliklerini değiştirerek iyi birşey çıkarabilirmiyiz ? Mailimin çökmesi ve Ros gelcek kadar özelliğim olmadan beta key bize gelmedi oynayan ve bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Bir diğer sorumda tome of secret ve benzeri itemlerden hangileri kaldırılıcak ona göre onları gold'a çevirelim,arkadaşımın söylediğine göre tome of secret olmucakmış Hardcore'de baya bir piyasası var.Daha bilmediğimiz ve yapmamız gerek ön hazırlıklar neler ? Diablo3'te kolay ama Ros'da zor olan burda yapmamız gerekenleri yazarsanız sevinirim.İyi forumlar...

Dostum ToS harici ne stoclasak?

• quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Merhaba arkadaşlar...

tome of secret ve gold dan başka birşey yazmadılar konuya benimde pek bilgim yok ama bu 2sini stoklamamızı öneriyorlar.

• Mümkün mertebe golda abanın. Mystic denen ablaya çok para kaptıracakmışım gibime geliyor.
  • Mesela ne kadar gold hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Merhaba arkadaşlar...

tome of secret ve gold dan başka birşey yazmadılar konuya benimde pek bilgim yok ama bu 2sini stoklamamızı öneriyorlar.

tome of secret nasıl stok yapacağız ki. PTR Beta oynuyorum ve gördüğüm kadarı ile tome of secret kitapı oyundan çıkarılmış.

Tome of secret oyundan çıkarılmış fakat bulunan tome of secretler demonic essence'ye dönüşüyor öyle yazıyor konuda okusan biraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.