Merhaba Arkadaşlar; Hp dv7 laptop kullanıyorum. i7 işlemci , 8gb ram ve hd 7690 ekran kartı mevcut. Fakat gel gelelim oyunu youtubedaki videolarda izlediğim performanslarda oynayamıyorum. Özellikle kasabalara döndüğüm zaman buralarda yavaşlama daha çok hissettiriyor kendini. Mağaralara girdiğimde nazaran daha akıcı oluyor ama yinede bir diablo 3 youtube videosundaki kadar akıcı değil. Umarım ttnetten kaynaklanıyordur çünki sıf diablo 3 oynamak için aldım bu laptopu ve bu beni çok büyük hayal kırıklığına uğratıcak. Bu prob lem neyden kaynaklanıyor , benden başka yaşıyan varmı?
FRAPS gibi bir programla FPS değerlerini kaydedip buraya yazar mısın? 1 saat boyunca oynarsın, o da arkada kaydeder. Merak ettim ne ölçüde bir yavaşlama olduğunu.
şuan işteyim , en geç yarın paylaşıyor olucam. İlgine teşekkürler.
Diablo ortalama ne kadarlık bir internet hızı kullanıyor, ölçebilen oldu mu? benim kafama takılan TTNET AKK ya takıldığımızda 1 mbit de sorun yaşar mıyız acaba?
1 mbit ile sorun yaşanmaz ama server yoğunlu nedeniyle lag problemi var. Oyun içinde lagla ilgili gösterge bende hiçbir zaman yeşil olmadı maalesef. Sanırım oyuna ilgi azaldıkca ya da Blizzard serverları adam ettikçe bu sorun da ortadan kalkar..
quote:
Orijinalden alıntı: nlp
1 mbit ile sorun yaşanmaz ama server yoğunlu nedeniyle lag problemi var. Oyun içinde lagla ilgili gösterge bende hiçbir zaman yeşil olmadı maalesef. Sanırım oyuna ilgi azaldıkca ya da Blizzard serverları adam ettikçe bu sorun da ortadan kalkar..
Oyunun içinde nerede gösteriyorki? Ben hatırlayamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
FRAPS gibi bir programla FPS değerlerini kaydedip buraya yazar mısın? 1 saat boyunca oynarsın, o da arkada kaydeder. Merak ettim ne ölçüde bir yavaşlama olduğunu.
hocam şimdi kurdum ve denedim. log aşağıdaki gibi Frames: 2202 - Time: 333686ms - Avg: 6.599 - Min: 0 - Max: 20
kasabadayken 8-9 arası değişiyor. dışarı çıktığında 12ye falan yükseliyor. mağaralarda 15-20 arası ama düşman çıkınca ve kapışma başlayınca 6lara iniyor. bunun sebebi ne ya çıldırıcam :(