Şimdi Ara

Diablo 3 Türkçe Dil Desteği Kampanyası - DESTEKLENEN DİLLER AÇIKLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konu neden uyudu :( bende bu oyunu Türkçe oynamak istiyorum yoksa arada geçen konuşmalar altta yazılan ingilizce yazıları anlamadıgın sürece benim için görselden başka bir şey olmuyor diablo çünkü anlamıyorum. Bir başladım oyuna act 1 sinematik izliyorum konuşulanların bir kısmını ancak anlayabiliyorum. pre intermediate ingilizcem var :))) BU OYUNA TÜRKÇE DUBLAJ GELMELİ HEMDE OYUNUN CIKTIGI BU TARİHTE ÇOK GEÇ OLMADAN !

imzamı çok önceden attım zaten.
  • Evet Türkçe dil desteğini bende çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

İster Türkçe çıksın veya çıkmasın.Gerek duymuyorum.

Hocam, amacım tartışma çıkarmak değil ama çok bencilce bakıyorsunuz olaya. Tamam sizin ingilizceniz var olabilir. Ama her insan ingilizce bilecek diye bir kaide yok ki. Bu yüzden o kişileri düşünüp, 5 saniyenizi kullanarak bir imza atsanız, pek bir şey kaybetmezsiniz.

ingilizce bilmeyen oynamasın
  • Sadece sinematik görüntüler ve görevlerde türkçe altyazı olsun.
    Çünkü her şeyi anlayamıyorum.
  • Türkçe olmasını en çok istediğim oyun. İnşallah yakın bi zamanda bir update ile birlikte oyuna Türkçe dil seçeneği gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir zaman gelmeyecek bu saatten sonra boşa ümitlenmeyin
  • Türkiye yaklaşık satış rakamlarını bilen var mi? Sayı bence iyidir ama bunu blizzin göz ardı etmesi çok yazık,nasılsa boylede satıyor. Ama onlarda haklı oyunun hatalarını düzeltmekten dil patchi hazırlayacak zamanları mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicage

Türkiye yaklaşık satış rakamlarını bilen var mi? Sayı bence iyidir ama bunu blizzin göz ardı etmesi çok yazık,nasılsa boylede satıyor. Ama onlarda haklı oyunun hatalarını düzeltmekten dil patchi hazırlayacak zamanları mi var

sanki dil için çalışan adam oyunun yazılımını,tasarımını yapıyor. başka bir departman çalışıyor diller üstünde.
  • belki gelecek ek pakette gelir. gerçi gelsede oynamam sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.