Şimdi Ara

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @ R.Rondo

Hocam, login bilgilerini pm olarak mı alıcaz acaba, nasıl olacak?
    Kusura bakmayın daha önce sorulduysa, mesajları okudum yinede anlamadım.
  • Beyler betasını benimle paylaşabilecek olan arkadaş var mı . Sisteminizi pek anlayamadım durum nedir :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

@ R.Rondo

Saatiniz yaklaştığında ben pm olarak bilgileri gönderiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Beyler betasını benimle paylaşabilecek olan arkadaş var mı . Sisteminizi pek anlayamadım durum nedir :S

Yukarıda ki listeden boş olan bir gün ve saat aralığı seçin. Saatiniz gelince ben bilgilerimi gönderiyorum, sizde oyuna girmiş oluyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 28 Nisan 2012; 18:06:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

@ R.Rondo

Saatiniz yaklaştığında ben pm olarak bilgileri gönderiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Beyler betasını benimle paylaşabilecek olan arkadaş var mı . Sisteminizi pek anlayamadım durum nedir :S

Yukarıda ki listeden boş olan bir gün ve saat aralığı seçin. Saatiniz gelince ben bilgilerimi gönderiyorum, sizde oyuna girmiş oluyorsunuz...

Anladım. Teşekkür ederim.

• 29.04 Saat 05:00 - 13:00 arası

Eğer kimse yoksa talibim. Ben oynadım ancak tadı damağımda kaldı. Tabiki oynamayanlara öncelik tanınması benim içinde çok önemli sadece kimse yok ise talibim sadece .
    iyi forumlar herkese..
  • Güzel bir geceydi, bayağı bir public game oynadım çok eğlendim, gerçi oynayan diğer insanlar sürekli rush halindeydi ama belli bir zaman sora alışılıyordum. Monk denedim, üstündeki itemlerin hepsi +dex verenlerden oluşturdum, gerek craft gerekse auction housetan topladım. İşin ticari kısmınada girdim 1-2 item koyup sattım yerine bol bol essence koydum(Aldım sattım ekonomiye hayat verdim). Kısacası merak ettiğim şeyleri denedim gayet hoş geçti yani.

@R. Rondo

Hocam ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ama saat 5 te account şifresi verme falan gerçekten fedakarlık isteyen şeyler, bu yüzden fedakarlığınız ve sabrınız için sizi gerçekten takdir ettim. Valla helal olsun.
  • Ne demek hocam, lafımı olur. Sorunsuz oynadıysanız, sıkıntı yok Acc boşu boşuna duracağına, beta kapanmadan mümkün olduğunca çok kişi denesin oyunu istedim. Bu arada son gün son saatleri kendime ayırdım, mazur görün
  • Benide sıraya alırmısınız lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnan -- 29 Nisan 2012; 15:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnan

Benide sıraya alırmısınız lutfen

Ekledim, seninle birlikte boş vardiyamızda kalmamış bulunmakta
  • Arkadaşlar saatiniz gelmeden oyuna girmeye çalışmayın lütfen.15 dakika önce bu yüzden checkpoint'e geri döndüm.

Rondo'ya teşekkürler tekrardan.open beta'da görmediğim yeni event'lar gördüm.DH dışında merak ettiğim diğer bir karakter olan wizard'ı deneme fırsatı buldum.Şu anda da bütün mahalleye denetiyorum 5 dk arayla. değil tabi ki.
  • beta bu gece bitiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

beta bu gece bitiyor değil mi?

"1 Mayıs'ta kapanıyor." dediler, ama muhtemelen 1 Mayıs dahil değildir Beta'ya. Yani, muhtemelen evet.
  • Beta sona erdi, hesabı kullanan herkese, suistimal yapmadan sorunsuz bir şekilde kullandığı için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir veya silinebilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.