Şimdi Ara

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be dün beta herkese açıldı die haber gördüm yarıştım ama yetişemedim . Sanırsam blizzard'ın bana doğum günü şakasıydı. Gördüğüm tüm key dağıtımlarına atılsamda, bende şansın uğramadıklarından oldum. 7/24 boş sayılırım beni en yakın tarihe ve en kullanışsız olanına yazarsanız sevinirim. Çok kişinin iş temposu ağır benimki biraz rahat olduğu için kendimi ayarlaya bilirim. Hatta bir bakdımda 27.04 Saat 05:00 - 13:00 arası > boş kalmış bana uyar talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narqos -- 19 Nisan 2012; 15:00:06 >
  • Beni istedğiniz bir saate yada güne ekleyin merak ettim nasıl bir şeymiş.
  • 28.04 Saat 13:00 - 21:00 arası yazarsan sevinirim, olmaz ise aynı saatler 29 u, çok teşekkürler şimdiden...
  • tanimotto hocama bugün ile yarını takas etmek için pm attım ama okumamış hala belki buradan duyar sesimi. yarın büyük ihtimal müsait olmayacağım
  • 28.04 Saat 21:00 - 05:00 arası >

Ekler misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

tanimotto hocama bugün ile yarını takas etmek için pm attım ama okumamış hala belki buradan duyar sesimi. yarın büyük ihtimal müsait olmayacağım

İşten şimdi geldim dostum :) Diğer hesabı zamanım olmadığı için kendimi bile sıraya koymadan vakit kaybetmeyelim diye paylaşıma açtım ama mağlum işler iyice yoğunlaşacak sezonun açılmasına 1 hafta kaldı veya kalmadı.
  • beyler benimle saat değişmek isteyen var mı acaba? ayın 20'si 05-13 arası, işe gitmem gerekiyormuş yarın :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebobsquarepants -- 19 Nisan 2012; 19:42:32 >
  • en kiyak gun ve saati aldim.bekle beni diablo 3 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

tanimotto hocama bugün ile yarını takas etmek için pm attım ama okumamış hala belki buradan duyar sesimi. yarın büyük ihtimal müsait olmayacağım

İşten şimdi geldim dostum :) Diğer hesabı zamanım olmadığı için kendimi bile sıraya koymadan vakit kaybetmeyelim diye paylaşıma açtım ama mağlum işler iyice yoğunlaşacak sezonun açılmasına 1 hafta kaldı veya kalmadı.

walla yıktın beni hocam neyse canın sağolsun. aslında yarın akşamki vardiyam ile sabaha kadar oynardın ertesi günde cumartesi

• quote:

Orijinalden alıntı: spongebobsquarepants

beyler benimle saat değişmek isteyen var mı acaba? ayın 20'si 05-13 arası, işe gitmem gerekiyormuş yarın :((

ben alabilirim benimde çok işime yarar sana pm atamıyorum neden bilmiyorum:D
  • quote:

beyler benimle saat değişmek isteyen var mı acaba? ayın 20'si 05-13 arası, işe gitmem gerekiyormuş yarın :((

Benle de değiştirebilirsin.
  • spongebobsquarepants nickli arkadaşa pm gönderdim, ona göre vardiyada değişiklik yaparım
  • Asılsız açık beta haberi üzerine eve geldim ama şu an oyuna giremiyorum -haliyle-.Bana bu geceliğine yardım edebilecek varmı?
  • kerow nickli arkadasla değişmek isterim
  • quote:

kerow nickli arkadasla değişmek isterim

Tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

28.04 Saat 13:00 - 21:00 arası yazarsan sevinirim, olmaz ise aynı saatler 29 u, çok teşekkürler şimdiden...

Beni eklememişsiniz?
  • quote:

quote:

28.04 Saat 13:00 - 21:00 arası yazarsan sevinirim, olmaz ise aynı saatler 29 u, çok teşekkürler şimdiden...

Beni eklememişsiniz?

Hocam kusura bakma, gözden kaçmış
  • Hocam kendi karakterimizi oluştururken diğer karakterleri silecekmiyiz yer olmazsa?
  • herhangi bir gece 12-05 aras beni koyabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

quote:

Beni eklememişsiniz?

Hocam kusura bakma, gözden kaçmış

Çok teşekkürler)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.