Şimdi Ara

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir anda disconnect oldum.Error 3005 hatası verdi.Ne güzeldi oynuyordum.Sanırım server bakımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahatma Gandhi -- 18 Nisan 2012; 15:20:09 >
  • evet banada aynısı oldu!!
  • Ben yine de teşekkür ediyorum kendi adıma.Oluşan kötü duruma rağmen,iyi niyetle destek verdiğin için.

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Açık betaya geçildi ise, benim hesaba ihtiyaç yok sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 18 Nisan 2012; 15:37:38 >
  • Ne demek hocam, her zaman. Olur da vazgeçerlerse açık betadan, benim hesap yine de paylaşıma açıktır. Bilginiz olsun Hadi o zaman doya doya d3 betaya
  • 24.04 Saat 13:00 - 21:00 arası > müsaitse denemk istiyortum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

quote:

Blackworms TheExecutioner Fasttimes87 SuRmert Yûiji Manatox celtic_frost GoStoP

Yukarıda adı olan arkadaşlar burada bildiklerini paylaşırlarsa hepimiz adına iyi olacak.Suçlama adına değil ama,sorunun suistimal mi yoksa başka bir şey mi olduğunu anlamak için en iyi seçenek bu.

Özellikle tonimotto'ya ve Bögüalp'e çok ayıp oldu çünkü.

Blackworms TheExecutioner Fasttimes87 SuRmert Yûiji Manatox celtic_frost GoStoP

2 kişi kaldı yorum yapmayan.

Neyin hakkında yorum yapacağız tam anlayamadım? "Bildiklerini paylaşırlarsa" demişsiniz ama hesabın kullanılamaz olduğunu bile buraya bakınca öğrendim açıkçası. Hesabı ilk kullanan ve çekilişe de katılan kişi benim. Hesabı yaklaşık olarak 45 dakika 1 saat -evet 1 saat, çünkü gün içerisinde ve sonrasında neredeyse hiç bağlantı alamadım- kullandıktan sonra benden sonraki arkadaşa bilgileri ulaştırdım ve yeniden sıraya girmeye başladım. Bunun için de uygunsa tonimotto'ya beni tekrar sıraya koymasını belirten bir ÖM attım ama cevaplanmadı. Sonra da konuya hiç girmedim zaten, ta ki bugüne kadar. Yaşanan olaylar üzücü cidden, 275.000 beta dağıtıldıktan sonra hiç yaşanmaması gerekirdi hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 18 Nisan 2012; 16:01:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xako

24.04 Saat 13:00 - 21:00 arası > müsaitse denemk istiyortum

Dostum, şu anda herkes betayı oynayabiliyor, o yüzden şu anda beta hesabını kullanmana gerek yok... Direk battle.net hesabı alıp oyuna girebilirsin. Olası bir iptal durumunda, tekrar benim hesaba geçiş yaparız

Detaylı bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_59896935/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59896935

• Çok sağol R.Rondo9,almadan önce bir fikir edindim ve yarın pre-order geçmeye karar verdim..Şuan Battle.net bakım altındadır diye error veriyor,umarım kısa sürede düzelir.
  • R.Rondo açık betaya geçilmiş olmasına rağmen yinede senin hesapla oynayacağım çekilişten gelen hesapla bile oynayamadık inat ettim
  • quote:

Ne demek hocam, her zaman. Olur da vazgeçerlerse açık betadan, benim hesap yine de paylaşıma açıktır. Bilginiz olsun Hadi o zaman doya doya d3 betaya

Vallaha şans getirdin . uğurlu adammışın
  • Hocam eğer public beta yalan olursa ismimi 23.04 13-21 arasına yazdırmak istiyorum,teşekkürler.
  • Beyler, bakalım şu bakım işi bir bitsin, public mi unpublic mi öğreniriz. Ona göre de listeye devam ederiz. Ben yine de listeye ekleme yapıyorum.
  • Arkadaşlar beni de listeye eklerseniz sevinirim. Hafta içi ündüz saatleri olursa sevinirim hafta içi saat 18:00 - 21:00 arası fotoğrafçılık kursuna gidiyorum. Kursum Pazarda 13:00-16:00 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Nisan 2012; 21:45:40 >
  • 20 sinde 05-13 alabilrmiym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebobsquarepants -- 19 Nisan 2012; 0:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar beni de listeye eklerseniz sevinirim. Hafta içi ündüz saatleri olursa sevinirim hafta içi saat 18:00 - 21:00 arası fotoğrafçılık kursuna gidiyorum. Kursum Pazarda 13:00-16:00 arası

Hocam yukarıda ki listedeki boş olan yerlerden, dilediğin bir yeri seçersen, listeye ekliyim.

quote:

Orijinalden alıntı: spongebobsquarepants

20 sinde 05-13 alabilrmiym

Ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 19 Nisan 2012; 0:05:12 >

• 25.04 Saat 13:00 - 21:00 arası > en uygun zaman olacak gibi. 28 düşündüm ama o hafta sergi var o gün olmaz o sebeple 25 uygun yalnız umarım o gün sergi için eşya taşıma olmaz.
  • quote:

25.04 Saat 13:00 - 21:00 arası > en uygun zaman olacak gibi. 28 düşündüm ama o hafta sergi var o gün olmaz o sebeple 25 uygun yalnız umarım o gün sergi için eşya taşıma olmaz.

Ekledim hocam, herhangi bir değişiklikte konuya yaz değiştiririz
  • quote:

Bu arada çalınan hesaptan kullanan 2 arkadaş hala konuya gelip açıklama yapmadı.Sabırsızlıkla bekliyorum açıklamalarını.

Blackworms-Manatox

• quote:

quote:

25.04 Saat 13:00 - 21:00 arası > en uygun zaman olacak gibi. 28 düşündüm ama o hafta sergi var o gün olmaz o sebeple 25 uygun yalnız umarım o gün sergi için eşya taşıma olmaz.

Ekledim hocam, herhangi bir değişiklikte konuya yaz değiştiririz

Sağol. Herhangi bir değişiklikte yazarım. Bir şey soracağım. Wow oynayanlara hani 1 senelik üyelik uzatırlarsa Diablo 3 veriyorlar. Onu yapanların bir kısmına istek yapmasalar da Diablo 3 beta key veriyor mı? Benim kuzen var ona 1-2 hafta önce betayı oynama hakkı vermişler. Ama Wow kullanıcı adı ve Wow şifresi ile giriyor Diablo 3 betaya. Evlerine gittiğim de gözümün önünde oyunu çalıştırdı ve bölüm başlattı. Bir ara ondan istemeyi düşünmüştüm ama Wow bilgileri ile girdiğni gördüğüm den verir misin diye sormadım. Hatta kendisine sorduğum da bana sadece oynayabilirsin diye blizzard dan mesaj geldi key gelmedi ve ben wow şifrem ve mail adresimle giriyorum dedi. Hatta ben inanmamıştım ama ona söylemedim bunu. Ama evlerine gidince ve oyunu çalıştırınca inandım ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Nisan 2012; 1:28:13 >

• quote:

quote:

Bu arada çalınan hesaptan kullanan 2 arkadaş hala konuya gelip açıklama yapmadı.Sabırsızlıkla bekliyorum açıklamalarını.

Blackworms-Manatox

bekliyoruz hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.