Şimdi Ara

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı hayır kapisi kapanıyor open beta geliyormuş valla taktir ettim sizi helal olsun diablo3 te söyle guild klan tarzı bişiler olsada bi arada olsak dh li olarak
  • Pazartesine kadar, hesap beklemede

quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

Hocam kendi karakterimizi oluştururken diğer karakterleri silecekmiyiz yer olmazsa?

Eğer yer yok ise, aynı seviyede ki karakterlerden birini silebilirsiniz. Ama yer var ise silmenize gerek yok...

quote:

Orijinalden alıntı: dzurel

herhangi bir gece 12-05 aras beni koyabilirseniz sevinirim

Ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 20 Nisan 2012; 10:44:59 >

• 40 dakika geçmesine rağmen hala şifre alamadım. Şifreyi bana kimin göndermesi gerekiyor?
  • Haftasonu Beta open olucakmış. Sadece Battle.net hesabı ve Battle Tag yeterli

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4105609/Diablo_III_Open_Beta_Weekend_-20_04_2012#blog
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Haftasonu Beta open olucakmış. Sadece Battle.net hesabı ve Battle Tag yeterli

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4105609/Diablo_III_Open_Beta_Weekend_-20_04_2012#blog

Battle Tag nedir? Nasıl yenir? Bir anlatsan sana zahmet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 20 Nisan 2012; 18:12:58 >
  • 1 saat kaldı arkadaşlar indirmeyen hemen buradan indirsin. haftasonu için herkese açık "open beta" eventı var. Clienti indirip bi hesap açıp battle tag oluşturmak yeterli.

1- Öncewww.battle.net e girip hesap açınız. Daha sonra yukarıdan accaunt kısmını seçerek battle tag oluşturunuz.
    2-https://us.battle.net/account/download/index.xml buradan Diablo 3 beta client i indirip açın. Launcher gereknleri yükleyecektir. (Oyun default olarak Americanos server seçili deilse değiştiriniz. Şu an EU serverları kapalı test aşamasında sadece America serverları aktif.

DzuReLTR#2941 open betada görüşmek üzere şimdi hazırlıklarımı yapmak için ayrılıyorum :P (kablonet 12den sonra bakım yapıcak 03 e kadar bu beni çok üzüyor. Neyse ..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dzurel -- 20 Nisan 2012; 20:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dzurel

1 saat kaldı arkadaşlar indirmeyen hemen buradan indirsin. haftasonu için herkese açık "open beta" eventı var. Clienti indirip bi hesap açıp battle tag oluşturmak yeterli.

1- Öncewww.battle.net e girip hesap açınız. Daha sonra yukarıdan accaunt kısmını seçerek battle tag oluşturunuz.
    2-https://us.battle.net/account/download/index.xml buradan Diablo 3 beta client i indirip açın. Launcher gereknleri yükleyecektir. (Oyun default olarak Americanos server seçili deilse değiştiriniz. Şu an EU serverları kapalı test aşamasında sadece America serverları aktif.

DzuReLTR#2941 open betada görüşmek üzere şimdi hazırlıklarımı yapmak için ayrılıyorum :P (kablonet 12den sonra bakım yapıcak 03 e kadar bu beni çok üzüyor. Neyse ..)

Zaten betanın yanına haber koymuşlar. Serverlar çok yoğun error 37 hatası alabilirsiniz diye ki error 37 hatası aldım. Blizzard ilginç işlere girişti

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Haftasonu Beta open olucakmış. Sadece Battle.net hesabı ve Battle Tag yeterli

Battle Tag nedir? Nasıl yenir? Bir anlatsan sana zahmet :)

dostum ben anlatana kadar google 1000 kere insanların imdadına yetişir battle tag ne diye

• Şuan ''Request timed out.Please try again later. (Error 300008) '' hatası alıyorum.Siz şuan oynayabiliyormusunuz ?
  • Bugün betayı Demon Hunter ilede bitirdim ve oyuna alıştım,gerisinide tam sürüme saklamak istiyorum.04.23 13-21 arasını silebilirsiniz,isteyen alsın.İyi günler.
  • Vardiya kaldığı yerden devam ediyor
  • 13 level sınırı bu betada yoksa bende devam etmek isterim. Yazarsanız sevirim.
  • Hayır hocam, betada 13 level sınırı devam ediyor.
  • rondo beni silebilirsin listeden
  • Beni listeden silin lutfen, open betayi yeterince denedim, ihtiyaci olan bir baskasi vardir mutlaka. Tesekkurler.
  • 29.13-21 alabilirim ben eğer isteyen yoksa.
  • R.Rondo9 hocam beni de listeden silersen sevinirim. Open betayı gerektiği kadar denedim artık ful oyunu bekleyeceğim.
  • Güncelledim
  • arkadaşlar adil kullanım hakkı yüzünden ben kullanamıyorum aklımdan çıkmış bu konu özür dilerim. benim yerime başka birine verilebilir. açık beta degilse tabi. açıksa gerek yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Güncelledim

Hocam beni çıkarabilirsin. Açık betada yeterince oynadım, hevesimi aldım. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.