Şimdi Ara

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mosan

şu dünyada iyi niyetin su istimal edilmediği gün var mı acaba ?

o gün emin ol kıyamet kopar
  • hocam üyelikte başka oyunlar var mıydı ? wow sc2 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

Blackworms TheExecutioner Fasttimes87 SuRmert Yûiji Manatox celtic_frost GoStoP

Yukarıda adı olan arkadaşlar burada bildiklerini paylaşırlarsa hepimiz adına iyi olacak.Suçlama adına değil ama,sorunun suistimal mi yoksa başka bir şey mi olduğunu anlamak için en iyi seçenek bu.

Özellikle tonimotto'ya ve Bögüalp'e çok ayıp oldu çünkü.

Blackworms TheExecutioner Fasttimes87 SuRmert Yûiji Manatox celtic_frost GoStoP

2 kişi kaldı yorum yapmayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 17 Nisan 2012; 18:25:49 >
  • Tekrar aktif mi hesap???

Edit:Yanlış okumuşum mesajları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasttimes87 -- 17 Nisan 2012; 19:07:55 >
  • iyi niyetli arkadaşımız gidip accuntunu paylaşıyor ki oyunu oynamayanlar oynasın oyunda ne var ne yok görsünler diye ve bir sivri zeka gidip e-mail şifresini vs değiştiriyor
    böyle bir şey nasıl oluyor anlamakta zorluk çekiyorum
    insan nasıl böyle bir şey yapar yahu?
  • 1 mayısta beta sona eriyor.sanırım artık deneme şansımızı kalmadı.
    Bu durumdan sonra beta hesabını paylaşacak bir arkadaş bulmak da mümkün olmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

hocam üyelikte başka oyunlar var mıydı ? wow sc2 gibi

Hayır yoktu hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

Benim bildiğim mnf.trb bilgileri almasına rağmen kullanamadı.ondan öncesinde artık ne olduysa oldu.
    Kimseyi de zan altında bırakmak istemiyorum.Ama herkesin faydalanacağı bir oluşum 2. kez sekteye uğradı.

bana hesap bilgisi gelmemişti bu arada

nasıl bir şans var bizde ulan ne güzel deneyecektik 2 dk da olsa.
  • Arkadaşlar, siz vardiya listenizi yeniden düzenleyin. Hesabı vereceğim ben Hatta ilk mesaj tonimotto 'nun sanırım. O arkadaş hazırlasın. Benim hesaptan oynamaya devam edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkadaşlar, siz vardiya listenizi yeniden düzenleyin. Hesabı vereceğim ben Hatta ilk mesaj tonimotto 'nun sanırım. O arkadaş hazırlasın. Benim hesaptan oynamaya devam edersiniz.

Adam kral hatta gıral Yeni konu aç bence hocam, bu konuda fazla mesaj oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Adam kral hatta gıral Yeni konu aç bence hocam, bu konuda fazla mesaj oldu.

Gerek yok sanırım, şimdilik bu konu üzerinden devam etsin...
  • Rondo yapacağın şey çok riskli. Önce bir kez daha düşün ardından mobile alerts'ı devreye sok bence.Hesabın çalınmasının önüne geçersin böylece.

Bu arada Blackworms ve Manatox'u konuya gelip açıklama yapmaya davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 17 Nisan 2012; 21:32:25 >
  • Rahat ol dostum, her türlü güvende hesap... Siz sadece listenizi hazır edin, zaten 1 mayısa 13 gün gibi bir süre kaldı, rahatça oynarsınız...
  • Ben yarın 17-20 arasını alabilirim eğer yine Error 740 sorunu ile karşılaşmassam.Burdan bildiririm.Umarım bu sefer oynayabilirim geçen sefer 4 saatim hatalar yüzünden çöp olmuştu. Çok teşekkürler. R.Rondo9.
  • banada söyle uygun bi saate verirseniz hayır demem gerçi heroes 3 sardı bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkadaşlar, siz vardiya listenizi yeniden düzenleyin. Hesabı vereceğim ben Hatta ilk mesaj tonimotto 'nun sanırım. O arkadaş hazırlasın. Benim hesaptan oynamaya devam edersiniz.

Usta valla helal olsun, özellikle bir önceki hesabın akıbeti üzerine böyle bir işe kalkışman takdir edilesi. Allah'tan önceki hesapta betadan başka oyun yokmuş, ama yine de sırf bir beta için böyle değmeyecek şeyler yaşanmış olması güzel değil. Eğer vardiya devam edecekse bana da yarın 22.00-2.00 veya 23.00-2.00 arasını verebilirsiniz veya şimdi oynayıp direkt aradan da çıkabilirim. :P Yine de herşey için teşekkürler R.Rondo9.

• eger yeniden duzenlenecekse haftasonu pazar gunu saat 15 ile 19 arasi ayirtmak istiyorum.hesabini veren guzel arkadasimada tesekkur ediyorum :) umarim devam ettiririz.
  • Arkadaşlar, tonimotto 'ya pm attım. Cevap gelsin, ona göre hareket ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 17 Nisan 2012; 22:56:08 >
  • tonimotto ilgilenemeyecekse eğer,ben vardiyaları ayarlayabilirim.
  • Cevaplasın arkadaş, olmadı sana devrederiz o görevi... Ayrıca bir günde en fazla 3 kişi hesabı kullansın. Şifreyi hergün değiştirip, yalnızca o gün oynayacak arkadaşlara göndereceğim. Olası bir suistimalde en azından, geri dönüş yapılacak kişi sayısı az ve öz olacak. Bu yüzden baştan uyarıyorum, lütfen size göndereceğim şifreyi başka bir üye ile paylaşmayın...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.