Şimdi Ara

Diablo baslasam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çamşeytanı

Beyler ben bu diablo 3ü çok oynamak istiyordum ancak yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım.yorumlardan anladığım kadarı ile başka oyuncular ile aynı ortamda bulunuyoruz.buna mecbur muyum?
    Milletin ne itemler aldığından kaç lvl olduğundan bana ne ki?benim oyunumun gidişatını etkilemelerini istemiyorum.hatta onları görmek bile istemiyorum.ben tek başıma veya arkadaşım ile beraber oynamak isterim.yani hikaye modunda ilerleyip karakterimi kasıp oyun sonu diabloyu öldürmek için oynarım. (en azından diğer diablo oyunlarında öyleydi)
    Bu diablo III hikaye modunda değil de millet ile aynı ortamda oynanan mmrpg oyunlarına mi dönmüş?

Yorumları pek yanlış anlamışsın. O istediklerini yine yapabilirsin

• quote:

Beyler ben bu diablo 3ü çok oynamak istiyordum ancak yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım.yorumlardan anladığım kadarı ile başka oyuncular ile aynı ortamda bulunuyoruz.buna mecbur muyum?
    Milletin ne itemler aldığından kaç lvl olduğundan bana ne ki?benim oyunumun gidişatını etkilemelerini istemiyorum.hatta onları görmek bile istemiyorum.ben tek başıma veya arkadaşım ile beraber oynamak isterim.yani hikaye modunda ilerleyip karakterimi kasıp oyun sonu diabloyu öldürmek için oynarım. (en azından diğer diablo oyunlarında öyleydi)
    Bu diablo III hikaye modunda değil de millet ile aynı ortamda oynanan mmrpg oyunlarına mi dönmüş?

Yok tek başına oynuyorsun zaten istersen arkadaşlarınla veya public gameden birileriyle oynayabilirsin.
  • oyuna para vermeden oynamak istiyorsanız Dota ' yıda önerebilirim gayet güzel hilenin kullanılmadığı bir oyun . Tabi zevklide
  • quote:

oyunu tek basına yada arkadaslarınla oynayabilirsin ama internet baglantısı tek basına bile oynasan şart. ama oyunda 4 seviye var. lvl 30 gibi diabloyu olduruyorsun. oyuna tekrar en bastan ama kaldıgın lvlden başlıyorsun. hikaye vs hersey aynı. sonra tekrar diabloyu olduyorsun. heralde 40küsür lvl gibi. sonra oyun tekrar başa donuyor. tekrar aynı senaryoyu oynuyorsun. yine aynı seyler. 50 gibi birdaha olduruyorsun. sonra tekrar oyun basa donuyor. bu son seviyede (inferno) diabloya gitmen biraz zor oluyor. lvl 60 oluyorsun ve item kasmaya başlıyorsun. bu iş ise harbi kasıyor. bu zamana gelmen icin 3 gün oyunun basından kalkmaman yeterli. bir arkadas grubu edinir ve birlikte oynarsan zevkli olabilir ama randon gruplarla ilerlemek sıkıcı hatta sinir bozucu oluyor. birde 2. ve 3. karakter kasayım dersen hep aynı mapler (millet buna da itiraz ediyor. neymiş blizard mapi sürekli değişen bir sekilde yapmıs filan. maplerde değişen farkedilmeyecek kadar ufak değişiklik, yoksa mapleri ezbere oynuyorsun zaten) aynı mapler bayıyor. bunlar benim gözümden diablo3. başkası bu oyunu yere göğe sığdıramaya da bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Diablo başlar mısın bilemiyorum fakat,
    Diablo'ya başlama.

''Zengin adam parayı basar item'i alır ezer'' bu düşünceye sahip '.....' lar ile aynı ortamda bulunmak zorunda mıyız.

evet. o '....' lar senin gibi '....' lara nasıl sabrediyorsa sen de diğer kişilerin düsüncesine saygı gostermek zorundasın.
  • Single tabanlı bir oyuna geç kaldın demek akıl karı değildir ki oyun çıkalı 2 ay oldu,şimdi alırsın çıkacak dlclerle beraber yıllarca oynarsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.