Şimdi Ara

Diablo baslasam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Geç kaldın, düzgün eşya fiyatları uçtu gitti

yahu nasıl uçtu gitti? fiyatları uçup giden itemlar end game itemlar 1 ay önce ah'de bile yoktu çoğu :|

Resist, ana stat, mf/gf eşyalara bi bak istersen. 60 a kadar oynayım sonra da atayım diyecek biri için 100 lira külliyen israf zaten. 60 dan sonra başlayacak bir oyun için bu eşyaların fiyatları da uçtu gitti. Zamanında 500bine zar zor alabildiğim eşyalar şimdi 5,6 milyon ki üstüne çıkan end game diye tabir ettiklerinin yanına bile yaklaşamıyoruz.

Zamanında 500 bine zar zor aldığın itemler şimdi direk salvage oluyorlar yapma etme gözünü seveyim farklı oyunlar mı oynuyoruz? 130 int 50 all res 100 vit armora 5m verdiğimi hatırlıyorum yoktu çünkü vita ve main statı yüksek başka item daha uygun fiyata son 400k yıda sağdan soldan topladım. Şimdi gir ah ye 500-700k arası rahat bulursun o itemi gerisini sen düşün. Silahlar desen 1k dps li düz silah kakılı max 200k ya alabilirsin birazda stat serpiştirip 1m e 800-900 dps canavar gibi silah alabilirsin neredeyse tüm skillerin weapon damage dan etkilenmesini göz önünde bulundurursan önemini anlatmaya lüzum yok 29 Martta aldığım sırf act 2 rahat yapayım diye 1h silah 17M hala WD nin üstünde; 737 dps, 151 int, 85 vit, Crit damage %77 şimdi 1.3M - 3M arası fiyatları var birde crit damage in attack speed nerfinden sonra CHD'ın revaçta olmasaydı bu silahın ederi 300-500k arası birşey olurdu şu an, aldığım dönemde ise Crit Damage'ın bu şekilde dps coşturduğunu bende bilmiyordum :)
    AH kakılı Resist + ana stat + mf itemleri 250k - 600k arası değişiyor he bunlara birde Vita eklersen fiyatın tavan yapması normal çünkü başka bir stata ihtiyacın olmuyor hiç olmadı belirli yerlerden kısacaksın 30 küsür mf li amuleti stattan kesip yüksek statlı mf si olmayan shoulder alacaksın bütçene göre dengeyi kuracaksın. Oyunun başında çok indiregandi item almış olabilirsin AH den all res den mf den vs haberi olmayan bi ton adam vardı ki hala milyonluk itemleri piyasanın 1/4 ünün bile altına alındığı olmuyor değil. En büyük sıkıntı upgrade ununu eleyip eleğini astıysan farmımı biraz daha hızlandırayımsa derdin + her stat için ciddi miktarda gold gerekiyor bu doğru bunun en güzel örneği DH bracer da yaşadım 150 dex %3 critli bracer fiyatı 500k, 150 dex %5 critli bracer ise 3m den başlıyor vitalısının, mf lisinin hesabını siz yapın :) Ama lütfen artık forumda uuuuu beybi fiyatlar tavan yaptı item alamıyoruz 1 ay önce şu kadardı şimdi bu kadar demeyin kendinizi kandırmayın... Konuda saptı konu sahibinden özür diliyorum :(

• Eğlencelik, vakit geçirmelik bir oyun arıyorsan WoW oyna derim. İçeriği Diablo'yu bayağı bir katlar. Konusu, oynanışı, farklı karakterleri, mekanları, müzikleri... Eğer oynamadıysan şimdiye kadar zaten çok pişman olursun başlayınca.

Diablo'da haftada bir bug çıkıyor. Sınıflar arası denge henüz yok. Hikaye modu çok kısa. Gerçi diablo'da amaç item avlamak; ama en zor seviyede düşen itemleri görsen monitöre kafayı geçirirsin herhalde.

Şahsen ben ağırdan alıyorum artık. MF setim hazır zaten. PvP patch'i ile legendary'ler de bufflanınca artık o zaman farm yapmanın da bir zevki olur kanısındayım.

EDIT: imla
    EDIT: legendary buff'u pvp patch'inden önce gerçekleşecek, karıştırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 24 Temmuz 2012; 4:51:49 >
  • Bende yani başladım, geç olduğunu düşünmüyorum, arkadaşlarla takılıyoruz geceleri.

vatanın kampanyasında 77 TL ye geldi
  • Önerim hiç başlama, ben oynadım 1 ay sonra bıraktım, hiç sarmadı açıkçası, torchlight 2 veya gw2 biraz araştırmanı tavsiye ederim.
  • 110 tl verilip değecek bir oyun değil. single player başka bir oyun al, onu oyna. oyuna asılmak istiyorsan geç değil fakat bence gereksiz vakit kaybı bir oyun. haa param var 100-200euro harcarım diyorsan ve bundan zevk alıyorsan git lvl 60 ol, itemlerini satın al ve oyunu bilgisayarından sil. oyundaki oyuncu sayısı azalmış zaten. eski fanları devam ediyorlar. Onlarda kendi içlerinde arkadas ortamlarında item yarısına girdiklerinden vs.. pvp filan gelecek demişlerdi. zengin adam parayı basar itemi alır ezer.

neyse birazdan taşlanırım heralde. diablo funları olumsuz seyler duyunca hazmedemeyip topa tutuyorlar. bu oyunun bencesi bu şekilde. 1 haftalık bir oyun. sonra bilgisayarından silersin sen de.
  • bence başla. sonuçta yukarda yazılan AH zımbırtılarının bir önemi yok. Sonuçta oyunun zevki AH'da değil.
    O kadar çok Diablo fanı varki hepsi birbirinden farklı düşünüyor. Başkalarının fikri değil, senin oyun zevkin önemli.

Birisinden free pass bul veya ikinci el oyun&account satan kişilere başvur.

110TL senin için önemli paraysa zaten hiç bir oyuna başlama.
  • Diablo başlar mısın bilemiyorum fakat,
    Diablo'ya başlama.

''Zengin adam parayı basar item'i alır ezer'' bu düşünceye sahip '.....' lar ile aynı ortamda bulunmak zorunda mıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Kimse Sizin Zevk Alıp Alamayacağınızı Bilemez. Herkesin Kendi Zevk Anlayışı Vardır.
    Daha Sonra Yok Efendim Bu Bug Varmış, Yok Efendim Millet Kolay Yoldan [Bug ile] Parayı Kırıyor, Yok Efendim Millet Bossları 3-5 Saniyede Kesiyor Diyerek Oyun Oynıyacaksanız Başlamayın. Oyun Zevk Almak İçin Oynanır , Boş Vakit Öldürürsün Parasının Hakkını Vermezsede Oyun Sektörüne Katkı Sağlamış Oldum Diyerek Üstünde Durmazsın[Ben Öyle Yapardım]. Çünkü İyi Kötü Benim Vaktimi Öldürdü, Zamanın Geçmesini Sağladı. Şahsi Fikrimdir.

Not: Zevk İçin Oyun Oynayan Çok Az Kişi Kaldı Heralde.

"Oyun Sektörüne Katkı Sağlamış Oldum Diyerek Üstünde Durmazsın"

Inddie bir oyun olsa haklısın diycemde

Koskoca Blizzard , heleki artık aç gözlü diyebileceğimiz Activision-Blizzard benim kıçı kırık 110 tl memi kaldı.

Vakit öldürdü kısmına katılsamda benim bu oyundan beklentim d2 gibi yıllarca oynayabilmekti. Ayları bile dolduramadı

• Diablo 3 güzel bir oyun ve başlamaya değer .. Tavsiye ederim ..
  • Zevk için oyun oynarım tabi ki fakat şöyle bir durum var dediğim gibi parayı bırakıp ve ya bug ile üstünü fulleyenler ile karşılasınca bende zevk kalacağını zannetmiyorum çünkü bir adaletsizlik söz konusu . Guild Wars 2 yi zaten bekliyorum ayrıca sırf paranın oyuna etkisi yok diye League OF Legends oynuyorum . Yani paranın oyuna etkisi olmadığı oyunlar seviyorum daha çok cünkü zevk oyunun playerlıgında oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Kimse Sizin Zevk Alıp Alamayacağınızı Bilemez. Herkesin Kendi Zevk Anlayışı Vardır.
    Daha Sonra Yok Efendim Bu Bug Varmış, Yok Efendim Millet Kolay Yoldan [Bug ile] Parayı Kırıyor, Yok Efendim Millet Bossları 3-5 Saniyede Kesiyor Diyerek Oyun Oynıyacaksanız Başlamayın. Oyun Zevk Almak İçin Oynanır , Boş Vakit Öldürürsün Parasının Hakkını Vermezsede Oyun Sektörüne Katkı Sağlamış Oldum Diyerek Üstünde Durmazsın[Ben Öyle Yapardım]. Çünkü İyi Kötü Benim Vaktimi Öldürdü, Zamanın Geçmesini Sağladı. Şahsi Fikrimdir.

Not: Zevk İçin Oyun Oynayan Çok Az Kişi Kaldı Heralde.

"Oyun Sektörüne Katkı Sağlamış Oldum Diyerek Üstünde Durmazsın"

Inddie bir oyun olsa haklısın diycemde

Koskoca Blizzard , heleki artık aç gözlü diyebileceğimiz Activision-Blizzard benim kıçı kırık 110 tl memi kaldı.

Vakit öldürdü kısmına katılsamda benim bu oyundan beklentim d2 gibi yıllarca oynayabilmekti. Ayları bile dolduramadı

Dediğin Gibi Çoğu Kişi D2 Gibi Yıllarca Oynamayı Düşünüyordu Fakat Büyük Bir Çoğunluk Zaten Bırakmaya Başladı Beklediklerini Bulamayınca.
    Benim Hala Ek Paketler Umudum Var. Gerçi Yaz Bitince 1 Yıllık Ara Vereceğim Hiçbir Yeniliği Göremiyeceğim Ama Bakalım.
    Diğer Konuda da Hakkında Var Bir Indie Oyun Değil Fakat Blizz Olsun Veya Olmasın Ne Olduğu Ö.Değil. Al Ver Ekonomiye Can Ver Demişler

• Oğlum Bak Git!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaldizBaldans

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Şimdi babasının kredi kartı ile yabancı ülkedeki bebeler itemleri fullemiştir :D benim para çöp olur gibi :D

quote:

Oyunu Eğlence için oynamıyorsanız oynamayın.Günde 8saat Herhangi biryerde çalışsanız Diablodan kazanacağınız paranın 10katını kazanırsınız sigortanızda olur.
    İsterseniz bir daha bakın Oyun Eğlence bölümüne giriyor Ekonomi bölümüne değil.

Kardeşim günde 11 saat çalışarak kazandığım paranın 7 de 1 ini vereceğim kaliteli bir şey istiyorum

Ben ce bi denemeni tavsiye ederim ben her zevkin tadılması gerektiğini düşünüyorum bir arının her çiçekten bal alması gibi bu oyunun da kendine has bir zevki fantazisi var ekonomin de müsaitmiş zaten bununda bi tadını al derim
    benim bu oyuna harcadığım parayı söylesem dudakların uçuklar

Aslında keşke daha geç başlasaydım dediğim oluyor bazen şu anda herşey çok pahalı zaman geçtikçe ucuzluyor ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 25 Temmuz 2012; 9:45:36 >

• Gw2 beklemeliyim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasız oyunlarda hile çok olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Parasız oyunlarda hile çok olur

Gw2 p2p diye biliyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi babasının kredi kartı ile yabancı ülkedeki bebeler itemleri fullemiştir :D benim para çöp olur gibi :D

quote:

Oyunu Eğlence için oynamıyorsanız oynamayın.Günde 8saat Herhangi biryerde çalışsanız Diablodan kazanacağınız paranın 10katını kazanırsınız sigortanızda olur.
    İsterseniz bir daha bakın Oyun Eğlence bölümüne giriyor Ekonomi bölümüne değil.

Kardeşim günde 11 saat çalışarak kazandığım paranın 7 de 1 ini vereceğim kaliteli bir şey istiyorum

Ben ce bi denemeni tavsiye ederim ben her zevkin tadılması gerektiğini düşünüyorum bir arının her çiçekten bal alması gibi bu oyunun da kendine has bir zevki fantazisi var ekonomin de müsaitmiş zaten bununda bi tadını al derim
    benim bu oyuna harcadığım parayı söylesem dudakların uçuklar

Aslında keşke daha geç başlasaydım dediğim oluyor bazen şu anda herşey çok pahalı zaman geçtikçe ucuzluyor ama olsun

Bunu söyleyen kişinin işe yarar-yaramaz tüm planları alfabetik sırayla RMAH'dan alması ve bir ton para vermesi ironiktir.

• quote:

Paralı oyunlarda da en F2P oyunlar kadar hileler dönüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

Paralı oyunlarda da en F2P oyunlar kadar hileler dönüyor :)

Örnek : Diablo 3
  • Beyler ben bu diablo 3ü çok oynamak istiyordum ancak yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım.yorumlardan anladığım kadarı ile başka oyuncular ile aynı ortamda bulunuyoruz.buna mecbur muyum?
    Milletin ne itemler aldığından kaç lvl olduğundan bana ne ki?benim oyunumun gidişatını etkilemelerini istemiyorum.hatta onları görmek bile istemiyorum.ben tek başıma veya arkadaşım ile beraber oynamak isterim.yani hikaye modunda ilerleyip karakterimi kasıp oyun sonu diabloyu öldürmek için oynarım. (en azından diğer diablo oyunlarında öyleydi)
    Bu diablo III hikaye modunda değil de millet ile aynı ortamda oynanan mmrpg oyunlarına mi dönmüş?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.